nokia e6 için olur mu ?Nokia E6 da denemiş ve başarı sağlanmıştır. Teşekkürler.bir sorum olacak , hard format sonrası E6 da Foto düzenleyicisi yok ! hacklemeyi yapıp yüklemeye çalıştğımda ise güncelleştirme hatası alıyorum. Fikri olan var mı ?

Aynı hatayı ben de aldım sıradan devam et hack olurUygulamayı açın ve seçenekler - AntiVirus - Quarantine list seçin, 3 adet dosya çıkacak...
3) Seçenekler - Restore all seçin ve gelen soruya Evet seçin
ama restore all deyince hata veriyor YARDIM
uygulama yöneticisnden kaldır sonra tekrar bi kur bakamUygulamayı açın ve seçenekler - AntiVirus - Quarantine list seçin, 3 adet dosya çıkacak...
3) Seçenekler - Restore all seçin ve gelen soruya Evet seçin
ama restore all deyince hata veriyor YARDIM
Bi deniyim bakamuygulama yöneticisnden kaldır sonra tekrar bi kur bakam
e yaptın mi dostumBi deniyim bakam
Olmadı kardş gine hata veriyore yaptın mi dostum
dostum o zaman telle bi soft format at bide soft format atarken dosyalarını yedekleme unutmaOlmadı kardş gine hata veriyor
Eski format deniyişimde o şeyleri yapmıştım ama eksik oldu yeni yapışımda kabul etmedi hata verdi ben orasını atlıyıpta deniyeceğim bisn deniyomdostum o zaman telle bi soft format at bide soft format atarken dosyalarını yedekleme unutma
ha tamam oda olur öyle deneyenler var tabi örneğin patches klasörunu doğru c/ ana dizine bırakıpta yapıyordu .o da olmazdysa birlikte yaparız tamamEski format deniyişimde o şeyleri yapmıştım ama eksik oldu yeni yapışımda kabul etmedi hata verdi ben orasını atlıyıpta deniyeceğim bisn deniyom
Patches klasörünü C:/ kök dizine bırakmakla olmaz ..ha tamam oda olur öyle deneyenler var tabi örneğin patches klasörunu doğru c/ ana dizine bırakıpta yapıyordu .o da olmazdysa birlikte yaparız tamam

Patches klasörünü C:/ kök dizine bırakmakla olmaz ..
Rompatcher yamaları görür ama yamaları aktif etmeye kalktığında yamalar kırmızı olur![]()

başkan deneme yanılma yöntemiyle çözelecekler karışma![]()

ya bak kardeşim aynı hatayı ben de aldım dosyalar gerekli yerde olduğu için o hatayı alıyorsun sıradan devam et hack olur o hatayı niye alıyorsun biliyon mu çünkü daha önce ki hack yapışlarında o dosyalar c:/sys/bin içine girdiler sıradan devam et hack olur tamamEski format deniyişimde o şeyleri yapmıştım ama eksik oldu yeni yapışımda kabul etmedi hata verdi ben orasını atlıyıpta deniyeceğim bisn deniyom
Tamam zatten o kısmı atladım ,şimdi x plore ile c: dizinine nasıl bırakıyoruz anlamadım yardım et abi noolurya bak kardeşim aynı hatayı ben de aldım dosyalar gerekli yerde olduğu için o hatayı alıyorsun sıradan devam et hack olur o hatayı niye alıyorsun biliyon mu çünkü daha önce ki hack yapışlarında o dosyalar c:/sys/bin içine girdiler sıradan devam et hack olur tamam
tmm anladım abiTamam zatten o kısmı atladım ,şimdi x plore ile c: dizinine nasıl bırakıyoruz anlamadım yardım et abi noolur
yapabildin miTamam zatten o kısmı atladım ,şimdi x plore ile c: dizinine nasıl bırakıyoruz anlamadım yardım et abi noolur
tmm anladım abi
Olmuyor bir el at şuna X plore ile atamıyorum klasörü nasıl atıcamya bak kardeşim aynı hatayı ben de aldım dosyalar gerekli yerde olduğu için o hatayı alıyorsun sıradan devam et hack olur o hatayı niye alıyorsun biliyon mu çünkü daha önce ki hack yapışlarında o dosyalar c:/sys/bin içine girdiler sıradan devam et hack olur tamam