Emrgncy
Üye
fp2 ise üst mesajda verdiğim linke tıkla...nasıl oluyor bu olay acemisiyim bu konuların orjinal fp2 kullanıyorum şimdilik
fp2 ise üst mesajda verdiğim linke tıkla...nasıl oluyor bu olay acemisiyim bu konuların orjinal fp2 kullanıyorum şimdilik
nasıl oluyor bu olay acemisiyim bu konuların orjinal fp2 kullanıyorum şimdilik
admin bu yeni sorun galiba çünkü benim telefonu tamire verdim ve yeni yazılım yüklemişler restore all da failed diyo ve dediğin dosya da yüklü uygulamalara gelmiyoha ayrıca belirteyim önceki yazılımla yapmıştım olmuştu
bu arada modu yüklemeden önce telefonun yedeğini almalımıyız (almazsak telefon hafızasındaki herşey silinir s.e.p990i,de başıma gelmişti)
o zaman bu konudaki işlemi yaparken veri yedeklemeye gerek yok herhalde
-soft format hangi işlem için olacak ve kodu nedir 808 için diyorum
-sonuçta format diyorsunuz illaki bir şeyler silinecektir değilmi?
tamam deneyip yazarım
-benim yükleyeceğim hack,de kamera-video perfonsının artması çekim modlarının çoğalması-telefonsesinin yükselmesi ve menüde değişiklikler,sms,lerin hafıza kartına gelmesi,müzik menüsünde ekolayzır ayarının artması,mp3 ses kayıt,ses değiştirme programı olmasını isterdim

peki hangi hacki tavsiye edersin yukarıda yazdıkların özelliklerin çoğu olmalı yada hepsi,nedir tavsiye ettiğin 808 hack
nokia 808 fp2,bellesini falan bilmiyorum 113.010.15xx sürümü
tarihi 2012-10-15
daha önce 3-4 tane denedim olmadı seninki güzel ve güncel
kinoni remote desktop pro 1.7 vamı bildiğin başkaları paylaşıyor bende pro olarak gözükmüyor bi bakarmısın
daha önce 3-4 tane denedim olmadı seninki güzel ve güncel
kinoni remote desktop pro 1.7 vamı bildiğin başkaları paylaşıyor bende pro olarak gözükmüyor bi bakarmısın