SYMBIAN Belle refresh HACK [basit ve resimli anlatım]

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
yok tlf kapatılp açılınca eski haline alıyo yama bide ayırt etten yamayla işin bittiği zaman gene iki defa tıklayarak söndürürsn şarj tasaruf için :)

Telefonu kapatsanda degismez oto yaptinmi.
Tasarruflada alakali bir durum yok devamli acik kalabilir.
Yanlis bilgilendirme yapiyorsun

azattt

azattt

Üye
yok tlf kapatılp açılınca eski haline alıyo yama bide ayırt etten yamayla işin bittiği zaman gene iki defa tıklayarak söndürürsn şarj tasaruf için :)
Telefonu kapatsanda degismez oto yaptinmi.
Tasarruflada alakali bir durum yok devamli acik kalabilir.
Yanlis bilgilendirme yapiyorsun
ben fazla program kullanmam onun için açık - kapalı olması sorun olmaz zaten nokia belle yavaş yavaş gidiyor eklenecek çok fazla uygulama yok

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
ben fazla program kullanmam onun için açık - kapalı olması sorun olmaz zaten nokia belle yavaş yavaş gidiyor eklenecek çok fazla uygulama yok

Onemli olan elindekinden en iyi sekilde yararlanabilmek yeni bir cihaza gecene kadar :)

• Beğen
Tepkiler: azattt ve Toprak47
caglarrock

caglarrock

Üye
önceikle hatasız hack işlemini gerçekleştirmek için dikkat etmeniz gereken tek birşey var...
hack işlemini "ezbere yapmayın" ve sırasıyla adımları takip edin...

not: konuyu hack yapmakta zorlananlar için açtım faydası olacağını düşünüyorum

1) NortonBelleRefreshHack.sis uygulamasını kurun [ekten 1 nolu dosyayi indir]

2) Uygulamayı açın ve seçenekler - AntiVirus - Quarantine list seçin, 3 adet dosya çıkacak...

3) Seçenekler - Restore all seçin ve gelen soruya Evet seçin

4) Uygulamadan çıkın ve NortonBelleRefreshHack'i kaldırın

5) xplore sisx uygulamasını yukleyin ve ayarlar gizli dosyaları görünür yapın- dil olarak turkçe seçin [alttan indir]
xplore ayarlar resimli anlatım konunun altında

https://www.maxicep.com/forum/attachments/lonely-cat-games-x-plore-v1-60-0-s60v3s-1s-3-signed-resmi-turkce-sisx.158625/
6) RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx uygulamasını telefon hafızasına kurun [ekten 2 nolu dosyayi indir]

7) xplore ile ekten indirdiginiz 3 nolu zip icindeki patches isimli klasoru c ana dizine birakin
[ekten 3 nolu dosyayi indir]

8 ) Uygulamayı açın ve sırayla Open4All ve
Installer Server'in üstüne gelip Options - Add to auto deyin. Telefonunuzu kapatıp açın

9) İnstallserver zip içindeki "sys isimli klasörü" xplore ile c ana dizine bırakın [ekten 4 nolu dosyayi indir]

10) tekrar Rompatcher'ı açın ve İnstallServer Refresh yamasını etkinleştirin.

11) Son olarak tekrar Rompatcher'ı açın ve İnstallServer Refresh yamasını etkinleştirin...

12) şimdi ekten nımbuzz ısımlı ımzasız uygulamayı yukleyin, yukleme işlemi sorunsuz gerçekleşirse hack işlemi başarılı olmuş demektir...

xplore nasıl ayarlanır
resimleri takip edin

resimleri orjinal boyutta görmek için üzerine tıklayın

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

RomPatcher öncesi ve sonrası

hack ne işe yarayacak? unsigned uygulamaları, içeriği modifiye edilmiş uygulamaları ve telefonunuz için gerekli modlamaları yapabilmeniz için ilk aşamadır ve pişman olmayacağınız tek modlamadır :) cihazınızı başarıyla hacklediniz ve şimdi hangi modları uygulayabilirsiniz alttaki linke tıklayın s-3-sistem-modlama/flash-gerektirmeyen-modlar-index

bazı uygulamalarda Yuklenemedi hatası alırsanız

rompatcer uygulamasına girip yamaları kapatın yani mavi konuma getirin ve uygulamadan çıkın...
sonra yuklenemedi hatası aldığınız uygulamayı tekrar yukleyin [internet bağlantınız açık olmalı]

iap bileşeni eksik uyarısı!!

bu şekilde bir uyarı alırsanız alttaki konuyu ziyaret ederek sorununuzu çözebilirsiniz

iap-bileseni-iap-installer-denenmistir-qt-yamasi
yerleşik bileşen hatası alıyorsanız

yuklemek istediğiniz uygulama cihazınızda bulunuyor demektir, çakışan dosyalar var [buyuk olasılıkla widget yuklemeye çalışıyorsunuz]

çözüm
1] sis editor uygulaması ile uygulamanın butun dosyalarını çıkartıp klasörleri xplore ile c ana dizine atıp restart yaparsanız
uygulama yuklenmiş olacaktır
2] cihazınıza joslogh mod yapabilirsiniz ve görsel olarak bir çok değişiklik yapabilirsiniz sis dosyası yuklemenize gerek kalmaz sadece mif dosyaları ile çözüme ulaşabilirsiniz. alttaki linkten 10 dakika içinde joslogh mod yapabilirsiniz.

joshlog-mod-e-c-yapimi-belle-refresh-fp1-fp2-avkon2-mif-kullanimi-resimli-anlatim-01-11-2012
konudan yararlanabilecek telefonlar:
Nokia 500 Refresh Hack
Nokia c6 01
Refresh Hack
Nokia N8
Refresh Hack
Nokia E7
Refresh Hack
Nokia E6
Refresh Hack
Nokia X7
Refresh Hack
Nokia C7
Refresh Hack

[/B]
Kardeşim allah razı olsun senden, çok teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
incebey38

incebey38

Üye
sys atılmıyo cıkar yapıyorum atılmıyorrrr noluryardımmm nolur sys çıkar c tıklıyorum sys atılamıyor diyorrrrsys atılmıyo cıkar yapıyorum atılmıyorrrr noluryardımmm nolur sys çıkar c tıklıyorum sys atılamıyor diyorrrrnolurrr yalvarırım yarıda kaldı allahımızı seversemiz 9 madde de kaldım ays atılmıypr nasıl atıcam cıkar diyprum c diyorum cıkarmıyormnolurmyardım

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
sys atılmıyo cıkar yapıyorum atılmıyorrrr noluryardımmm nolur sys çıkar c tıklıyorum sys atılamıyor diyorrrrsys atılmıyo cıkar yapıyorum atılmıyorrrr noluryardımmm nolur sys çıkar c tıklıyorum sys atılamıyor diyorrrrnolurrr yalvarırım yarıda kaldı allahımızı seversemiz 9 madde de kaldım ays atılmıypr nasıl atıcam cıkar diyprum c diyorum cıkarmıyormnolurmyardım

Arkadas konuda ne yaziyorsa onu yapsan sorun olmayacak ama ezbere ysptigin icin sorun yasiyorsun.
Xplore gizli dosyalar acik olacak ve rompatcher yamalari aktif yapin

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407 ve Toprak47
incebey38

incebey38

Üye
yaptım herşeyi yinede hata verdi tekrar deniyeceğimm

azattt

azattt

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Formatla alakali bir durum yok sadece yazilani yapmak gerek.
Gerekli izinleri vermezseniz dosyalari atanazsiniz dogal olarak
Gerekli izin derken open 4 all yamasını aktifleştirmiyor mu x-plore dan yukarıda ki kutuları işaretlemiyo mu eğer bunları yapmiyosa konuyu okumamıştır zaten o zaman niye soruyor ki bence başka bisey var aynı Azat kardeşin sorunu gibi soft attı kurtuldu ama eğer izin vermiyorsa o zaman sen haklısın :)

• Beğen
Tepkiler: azattt
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Gerekli izin derken open 4 all yamasını aktifleştirmiyor mu x-plore dan yukarıda ki kutuları işaretlemiyo mu eğer bunları yapmiyosa konuyu okumamıştır zaten o zaman niye soruyor ki bence başka bisey var aynı Azat kardeşin sorunu gibi soft attı kurtuldu ama eğer izin vermiyorsa o zaman sen haklısın :)

Baska birsey yok olmasa formattan sonrada olmaz.
Dogru yapmadiginiz icin hata aliyorsunuz açıklaması bu

• Beğen
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Peki abi doğrudur

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
incebey38

incebey38

Üye