SYMBIAN Belle refresh HACK [basit ve resimli anlatım]

n8-00 denedim malesef sertifika hatası ile yeniden karsılastım olmadı.

malesef N8 olmadı olmuyor kırdıracak bu telefon beni.

akanze23

Üye
abi ınstaller server yükledim ama desteklenmiyor yazıyo ne yapıcm lütfen yardım eden

NortonSymbianHackLDD.sis i kurarken çevrimiçi sertifika kontrolü yapılamadı diyo

adam4545

Üye
kardesim yapamadim dediklerini aynen uyguladim hemde 4 kez. rom patcher da ss'lerde oldugu gibi 4 secenek cikmadi bende ve 9 . adima kadar basarili geldigimi umarak tekrar patchlemede de installserver refresh yamasinida goremiyom rom patcherda. yardim

Konu Sahibi

7 numarayı atlamış olabilirsin patch dosyalarını c patches içine at

Tepkiler: Nextman

poyraz48

Üye
kardeşim öncelikle böyle bir çalışma için teşekkür ederim. Hack işlemine başlamadan önce yapmamız gereken neler var? teli yedeklemek ,sim kartı çıkarmak.... gibi.

Konu Sahibi
kardeşim öncelikle böyle bir çalışma için teşekkür ederim. Hack işlemine başlamadan önce yapmamız gereken neler var? teli yedeklemek ,sim kartı çıkarmak.... gibi.

direkt başla hazırlık yapmana gerek yok ve ezbere yapma

poyraz48

Üye
4) Uygulamadan çıkın ve NortonBelleRefreshHack'i kaldırın
Burada takıldım, yüklü uygulamalarda NortonBelleRefreshHack yok bunun yerine
- norton antivirüs
-norton integratör
- norton license Managar ve
-norton Quarantine Hack var hangisini kaldırmalıyım yardım edermisin?

Tepkiler: yaren_dede
    Konu Sahibi

menüden zaten bir tane uygulamaya girdin ya, ışte o Menüde yüklenen tek uygulamayı üzerine basılı tutup kaldır yani yüklü uygulamalara girme. Illede oradan kaldıracaksanda "norton integrator" yazar

halil989

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]cok cok sagol helalin var o kadar siteden araştırdım yapamadım senin anlatımınla başardım teşekkürler..[/SIZE][/COLOR]

Tepkiler: yaren_dede
kardesim installserver içindeki sys klasörü c ye atılmıyo izin yok diyo