aslında konuyu birazda kendim için açtım arkadaşların cihazlarını hacklerken karışık işlemler yuzunden girdiğim konuya tekrar tekrar bakmam gerekiyor... böyle iyi oldu
kardesim yapamadim dediklerini aynen uyguladim hemde 4 kez. rom patcher da ss'lerde oldugu gibi 4 secenek cikmadi bende ve 9 . adima kadar basarili geldigimi umarak tekrar patchlemede de installserver refresh yamasinida goremiyom rom patcherda. yardim
kardesim yapamadim dediklerini aynen uyguladim hemde 4 kez. rom patcher da ss'lerde oldugu gibi 4 secenek cikmadi bende ve 9 . adima kadar basarili geldigimi umarak tekrar patchlemede de installserver refresh yamasinida goremiyom rom patcherda. yardim
kardeşim öncelikle böyle bir çalışma için teşekkür ederim. Hack işlemine başlamadan önce yapmamız gereken neler var? teli yedeklemek ,sim kartı çıkarmak.... gibi.
kardeşim öncelikle böyle bir çalışma için teşekkür ederim. Hack işlemine başlamadan önce yapmamız gereken neler var? teli yedeklemek ,sim kartı çıkarmak.... gibi.
4) Uygulamadan çıkın ve NortonBelleRefreshHack'i kaldırın
Burada takıldım, yüklü uygulamalarda NortonBelleRefreshHack yok bunun yerine
- norton antivirüs
-norton integratör
- norton license Managar ve
-norton Quarantine Hack var hangisini kaldırmalıyım yardım edermisin?
4) Uygulamadan çıkın ve NortonBelleRefreshHack'i kaldırın
Burada takıldım, yüklü uygulamalarda NortonBelleRefreshHack yok bunun yerine
- norton antivirüs
-norton integratör
- norton license Managar ve
-norton Quarantine Hack var hangisini kaldırmalıyım yardım edermisin?
menüden zaten bir tane uygulamaya girdin ya, ışte o Menüde yüklenen tek uygulamayı üzerine basılı tutup kaldır yani yüklü uygulamalara girme. Illede oradan kaldıracaksanda "norton integrator" yazar