symbian belle oyun

Sponsorlu Bağlantılar

joker..

Üye
    Konu Sahibi
symbian belle oyun
arkadaşlar çıkacak olan herhangi bi oyun biliyo musunuz.uzun zamandır bakıyorum da hiç hd oyun çıkmıyor yoksa dedikleri gibi symbianımız öldü mü?

ANIL

ANIL

Admin
Nokia tarafından 2016'ya kadar destek devam edecek ama oyun konusunda yazılımcılar bir şey yapmıyor.

sena5135

sena5135

Üye
nokia symbian vakfından destek çekti diye duydum ben ama ...

marist

marist

Üye
Artık yeni birşey çıkmıcak mı ?

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
java oyundan başka birşey çıkmaz

hitaff23

Üye
kardeş symbian bitti artık tıpkı tüplü tvlerin bittigi gibi symbian son çırpınışları nokia bile zarar ediyor symbian sirketi yüzünden son olarak boşuna bkleme demek istiyorum çünkü adam gibi ne oyun ne uygulama çıkar bu saatten sonra bi an önce bende androide geçmek istiyorum sanada öneririm ne yap et androide yoksa symbianı bklersek en az 2 yıl sonra telleri 20tl ye satarız

joker..

Üye
    Konu Sahibi
kardeş symbian bitti artık tıpkı tüplü tvlerin bittigi gibi symbian son çırpınışları nokia bile zarar ediyor symbian sirketi yüzünden son olarak boşuna bkleme demek istiyorum çünkü adam gibi ne oyun ne uygulama çıkar bu saatten sonra bi an önce bende androide geçmek istiyorum sanada öneririm ne yap et androide yoksa symbianı bklersek en az 2 yıl sonra telleri 20tl ye satarız
sanırım haklısınız symbiandan bize hayır gelmez.bir an önce kurtulmak lazım.aslında seviyorum güzel telefon nokia 603 fakat oyun ve uygulama açısından çok fakir...

Takipçi Satın Al

Üst Alt