Symbian BELLE Nasıl Kurulur? Dead Phone Flash Nasıl Atılır? - VIDEOLU ANLATIM

Konu Sahibi
İlk mesajda Ivo777 CFW' si V.3.2 olarak guncellenmistir.
egisiklikler;

- Restart opsiyonu eklenmistir.
- Resim kalitesi %90 cikarilmistir.
- Extra zoom modu eklenmistir. (6X)
- Ekranda kaydirma ozelligi gelistirilmistir.
- Dodge Challenger temasi eklenmistir ama Homescreen - Options - Change wallpaper - Default yaparak default temaya donulebilir.

WebStyle

Üye

Geçende düşük versiyonunu tele yüklemiştim. Peki hocam bu 3.2 versiyonu da 1.mesajdaki 2.videoya göre mi yapacağız tekrar? (Almanya Annasının üstüne)

Konu Sahibi
istersen bunu 2. videodaki gibi yapabilirsin. O zaman herseyin ayni kalir sadece update etmis olursun. Ama dedigin gibi hep Anna'nin ustune o kismi degismiyor.

dostum ben ivo 777 ilk kez yüklicem de 2.videodakini direk uygulasam bi fark eder mi?

Konu Sahibi
Eger Belle'den Belle'ye bir guncelleme yapiyorsan, 2. yontemi deneyebilirsin. Flash sonrasi herhangi bir problem yasamazsan devam edersin. Eger bir problem olursa ilk yontemi uygula derim. Eger Anna'dan Belle'ye guncelliyorsan ilk metodu uygula.

marsoy

Üye
flightair bu 3.1den ne farkı var arkadaşım bende şuan 3.1

----------Eklendi @ 17:21:52 ---------- Yazıldı @ 17:20:03 ----------

dostum ben ivo 777 ilk kez yüklicem de 2.videodakini direk uygulasam bi fark eder mi?

sen annayı yüklemişmisin arkadaşım?

Konu Sahibi
@marsoy

Neyin 3.1'den ne farki var 3.2nin mi?

Sayfadaki ilk mesajimda yaziyor.

marsoy

Üye
bendeki şuan v3.1 bu verdiğin 3.2 demişsin arkadaşım buda yenimi çıktı onu soruyorum

Konu Sahibi
Evet bu yeni cikti. Dun itibari ile. 3.1'e gore;

- Restart opsiyonu eklenmistir.
- Resim kalitesi %90 cikarilmistir.
- Extra zoom modu eklenmistir. (6X)
- Ekranda kaydirma ozelligi gelistirilmistir.
- Dodge Challenger temasi eklenmistir ama Homescreen - Options - Change wallpaper - Default yaparak default temaya donulebilir.

iyilestirmeler var.

Tepkiler: marsoy

marsoy

Üye

tşkler arkadaşın deneyelim bakalım

ivoya yetişmekte mümkün deil ama kendi anna kullanıyor nedense birde şu opera 11 i düzeltse deyme keyfime 3.2 nasıl arkadaşlar aşırı farklılık varmı

marsoy

Üye
indirme linkine bastığımda hala v3.0 yazıyo ?

Konu Sahibi
Duzelttim. Ilgınc link dogru, gittigi yer yanlis.

Tepkiler: marsoy
    Konu Sahibi
ThebLue16 isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için ThebLue16 isimli Üyenin eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.

Diyor ThebLue16. Ondan sana mesaj atamiyorum. Burayi okuyorsan,

ThebLue16' Alıntı:
bişey sorucam alman annasını flash yapmaya çalıstım hata vermedi open product yaptım sonra 3 noktaya tıklayıp euro2 yi seçtim sonra ne yapıcam acaba?

Videoyu takip et. Belle icin tabi.

marsoy

Üye
flightair arkadaşım bişe sorcam eski pr1.2de bütün videoları sorunsuz açıyodu fakat bunda avileri açtığımda yükleniyor diyo öle kalıyo bir çözümü varmı ?

WebStyle

Üye
Yaw 3.2 sürümü sanıp 3.0 v indirip yükledim az önce telefona offff off şimdi işin yoksa tekrar indirip yükle..

----------Eklendi @ 19:22:11 ---------- Yazıldı @ 19:20:16 ----------

Arkadaşlar ancak aklımda sürekli bir takım soru işaretleri var. Ben alman annasının üzerine update yapıyorum. Yani yüklemeyi 2.video ya göre yapıyorum. Bu sistem yarı anna yarı belle mi oluyor şimdi onu anlayamadım..

----------Eklendi @ 19:23:24 ---------- Yazıldı @ 19:22:11 ----------

Ayrıca bu arada Hero Of Sparta, Transformers, Pingpong ve Aw Boardgames oyunları sağlıklı çalışıyor. Ama Golf 2 yi çalıştıramadım. Sanırım tekrar kurulum yapın şeklinde uyarı veriyor..

----------Eklendi @ 19:25:49 ---------- Yazıldı @ 19:23:24 ----------

flightair arkadaşım bişe sorcam eski pr1.2de bütün videoları sorunsuz açıyodu fakat bunda avileri açtığımda yükleniyor diyo öle kalıyo bir çözümü varmı ?

Bende avi dosyaları çalışıyor hocam (hd videolar)

Konu Sahibi
@marsoy,

bende videolarda bir problem yok. Aciyor hepsini. Ancak izlemeye calistigin videonun codeci telefonda olmayan bir codec olabilir.

@WebStyle

Oyle birsey olacagini sanmiyorum ama yine de Anna'dan Belle'ye gecerken en sagliklisi ilk videodaki gibi yapmak.