Symbian BELLE Nasıl Kurulur? Dead Phone Flash Nasıl Atılır? - VIDEOLU ANLATIM

geri dönüşü varmı acaba birde sıkıntıları nedir...

Telefonu Öldürdüm ve Kendine Gelmiyor Dead Flashda Yapıyorum Asic CMT: Verifying communication to device... diye birşey geliyor Sonra Bunun için 25 Saniye Bekliyor ve USB Takılı Değil ior Çıkartıp Takıp Retry Diom Ve Bu Seferde Telefon Flash Moduna Geçirilemiyor Hatası Veriyor :S Lütfen Yardım !

nonamex

Üye
Yukleyenler ne diyor ? hala yavas mi ? yoksa yuklemeye deger mi ?

Utku

Üye
şaka mı bu?

mcnpl4

Üye
ayni duruma geldi dead oldu kendi kendine acildi bnmki.d sende de cin annasi var deni? Ben kac kez dead attim simdi kullaniyom idarelik. Mesaj da gonderilmiyo suan.

Konu Sahibi

Scandinavia versiyonu ile flashlamayi dene. Sabit konularda var.

yüklemeye değer screenshotlar da buyrun versiyon flan

Uploaded with

Uploaded with

Konu Sahibi
@Devildare66 izin verirsen senin nasil yapilir linkini ilk mesaja senin adinla ekliyeyim.

adela

Üye
ayni duruma geldi dead oldu kendi kendine acildi bnmki.d sende de cin annasi var deni? Ben kac kez dead attim simdi kullaniyom idarelik. Mesaj da gonderilmiyo suan.

çin annasının üstüne yüklenmiyormu?

_ardaa

Üye
yüklemeye değer screenshotlar da buyrun versiyon flan

teşekkürler, ilk yüklemeyi başaran sensin sanırım ama kurcaladın mı hiç? alfa sürümü olsa gerek bu yada beta sorun çıkardı mı?
yazılım versiyonu 22.14 diyor Anna versiyonu

mcnpl4

Üye
allah razi olsun kardesum sabahtan beri merak ettigim kismi aciklamisin. Ben once hepsini sildim sonra add deyip yaptim 5-10 kez deaf flash attim olmadi. Sadece bunu yazcaklar onu da karmasiklastirip sil degistir deyip geviyolar. Bu arada web operayi aratmicak gibi

Uruloki

Üye
arda onu diyorum anna versiyonu bu işte bir iş var siz anna v21 yüklemiştiniz bu v22

mcnpl4

Üye
sayfa yukleeme cok iyi. Sadece kaydirma opera kadzr olmamis ama ama cok guzel

_ardaa

Üye
Yalnız Belle'yi sızdıran eleman bile tam nasıl yüklendiğini bilmiyor sanki, diğer tarafta ki konuda adam gibi yüklemeyi başarabilen kişi sayısı çok az bu da ilginç geldi

_ardaa

Üye
Bu sanki CFW gibi duruyor orjinal Belle değil gibi beni halen düşündürüyor

adım adım dosyalar(anna-belle dosyaları) nereden indirilecek linkleriyle beraber verilmeli.dosyalar indirildikten sonra telefona ilk yapılacak olay nedir,dosyaları önce bilgisayarda mı açacağız yoksa telefona atıp da mı açacağız,resimli ve anlatımlı bir şekilde detaylıca bir konu başlığı açılamaz mı arkadaşlar? yoksa yapılacak en küçük bir hata telefonun belki de kullanılamaz duruma gelmesine sebep olabilecek.bu işi iyi bilen arkadaşlardan yardım bekliyoruz lütfen...

_ardaa

Üye
Sonunda Anna navifirm de gözüktü, bence bekleyin önce orjinal Anna yükleyin sonra üstüne Belle yükleyin.

eRdaL.

Üye
sonunda bende yukledim belle yi harika bisey gibi gorunuyor