Symbian Belle mi Android mi?

Sponsorlu Bağlantılar

andreoni

Üye
İOS'a birşey diyemem. JB yapmadığın sürece başka birşey yok. Ama sen Neo V'yi bu denli ezersen bende seni çiğ çiğ yerim. :) Otofokus adı üstünde otomatik netleme. Kafaya göreyapmaz. Tuşa hafif basarsın 2sn içinde yakın çekimde netleme yapılacaksa yapar. Bastırıncada çeker. İlk çıktışında 1000 Tl idi. Herkes bekledi şimdi de alıyor? Var mı sorunu olan. Alt tuşlar çıkacak gibi diyorsunda ben o kadar kullanıyorum niye çıkmadı daha? Varsın çıksın.. 15 Tl'ye asası ile beraber alıyorsun. Kendin evde takıyorsun. Bu kadar basit.

Ezmeye çalışmıyorum. Sonuçta telefonun ve severek almışsın. Bizimde ne nokiada ne sonyde ne de diğer firmalarda hissemiz yok. Sadece ben 701 almadan önce çok araştırdım ve sürekli Neo V tavsiye edildiği için almaya gitmiştim. Kararlı olmama rağmen sevemedim. 701 i gerçekten inceleyin derim. Diğer telefonlar parasını hak etmiyor diyorum o kadar. Yani N9 var onu almam mesela 1.399 da az değil. Lumia ları Allah bilir ne kadar olcak. Onlarda otofocus varya ver coşkuyu yükselt fiyatı yapmışlar. Araştırıp öyle alınmasından yanayım. 701 i de ileriye dönük bir cihaz olduğu için seçtim. :oke:

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Doğru yapmışsın bende 701 alacaktım bütçe yetmediği için 603 aldım özelliği aynı sadece 5mp kameraya düşmüş ve on kamera yok geri kalan tüm özellikler 701 gibi bütçesi az olanlara tavsiyem 603

andreoni

Üye
hayırlı olsun diyelim..

umutgencfb

Üye

Rica ederim :)
Şimdi baktım mobil ağ ve wifi kapalı iken Google Maps'e girdim yalnızca konumunuzu belirlemek için wifi istiyor.
Onun dışında başka birşey için mobil ağ veya wifi istediğini görmedim :)
orda yanlışın var..harita uygulamalarında en basiti konum belirlemedir....konum belirlerken ağ istediyse diğerlerinde kesinlikle istemiştir.nokia daöyle bişy söz konusu değil..

franzliszt

franzliszt

Üye
bende tam neo v den bahsetmiştim :)) 725 tl de ilk çıktığında 1.000 tl idi.. Hem o alttaki üç tuş ne öyle her an çıkacak gibi :) Otofokus u da kafasına estiğinde yapıcak bi resim çekincen bekle babam bekle. Ben çektim resmi gittim bile pehh.. SII karşılaştırması yapılıyor bide. fiyatı ne kadar cihazın?? Hele hele iphone pehh ki ne pehh... Herkesinde elinde. Yani hem dünya para vericem hem herkeste olucak. Hem de doğru dürüst dosya alıp gönderemiycem. Aman virüs girmesin kapatın heryerini :)))
apple a sallayana bak hele , bluetoothla multi asphault 6 atıyorlar be :)) farkındaysan bluetooth 4.0 var 4s de.

----------Eklendi @ 01:00:50 ---------- Yazıldı @ 00:59:57 ----------

konuya yorumumda android çünkü gelişimi daha yüksek ve daha güzel bence

pRime.

pRime.

Üye
apple a sallayana bak hele , bluetoothla multi asphault 6 atıyorlar be :)) farkındaysan bluetooth 4.0 var 4s de.

Dostum dikkat ettiysen arkadaş bluetooth yok dememiş, dosya gönderimi yok demiş. Multi oyun oynamak dosya gönderimine girmiyor. Üstelik jailbreak varken bile bluetooth ile dosya aktarımını etkinleştirmek tam bir işkence. Bir de bu işleri hallettikten sonra başarılı olma ihtimali düşük.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady ve andreoni
franzliszt

franzliszt

Üye

Dostum dikkat ettiysen arkadaş bluetooth yok dememiş, dosya gönderimi yok demiş. Multi oyun oynamak dosya gönderimine girmiyor. Üstelik jailbreak varken bile bluetooth ile dosya aktarımını etkinleştirmek tam bir işkence. Bir de bu işleri hallettikten sonra başarılı olma ihtimali düşük.
bluetooth iphoneda ses sistemleri,araç kitleri,bluetooth kulaklıklar,resim aktarımı(applelar arası),bluetooth mesaj,kontak alışverişi (applelar arası) bunlarda işe yarıyor. üstelik veri atmıyor ama 4.0 a sahip yani hackliyorlar birkaç program bekleniyor ve şuanda iş gören herşeyi yollayan programda mevcut kaynak ; konuyu incelerseniz burda var

zaten bende bluetooth yok demişsin demedimki bluetooth 4.0 var dedim.ayrıca korumak için demiyorum bluetooth veri gönderiminde çok bekletiyor galaxys2 de wireless direct kullanıyordum wireless aktarım inanılmaz hızlı.biz bluetooth olupda multi oyun atamayan cihazlarıda biliyoruz ama birde bu yönü var

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
futbol123

futbol123

Üye
android tabiki..

andreoni

Üye
bluetooth iphoneda ses sistemleri,araç kitleri,bluetooth kulaklıklar,resim aktarımı(applelar arası),bluetooth mesaj,kontak alışverişi (applelar arası) bunlarda işe yarıyor. üstelik veri atmıyor ama 4.0 a sahip yani hackliyorlar birkaç program bekleniyor ve şuanda iş gören herşeyi yollayan programda mevcut kaynak ; konuyu incelerseniz burda var

zaten bende bluetooth yok demişsin demedimki bluetooth 4.0 var dedim.ayrıca korumak için demiyorum bluetooth veri gönderiminde çok bekletiyor galaxys2 de wireless direct kullanıyordum wireless aktarım inanılmaz hızlı.biz bluetooth olupda multi oyun atamayan cihazlarıda biliyoruz ama birde bu yönü var

Ben yokken Prime den güzel bir cevap gelmiş. Beğenmekle beraber teşekkür de ediyorum. Arkadaşım bak şimdi insanlar ne derse desin android çilerin kafasında şöyle birsey de var symbian kötü.. Nokia 701 ilk çıktığında insanların ne dediğini biliyor musun bilmiyorum. Tek tepki şuydu. C7 nin kasası, ekranı fazla kaldı ellerinde ısıtıp ısıtıp koyuyorlar diye. Ama bunu diyen insanlarımız aylarca İphone 5 çıkacak diye bekleyip karşılarına 4S çıkınca niye aynı tepkiyi vermediler. Hiç görmedim daha İphone ısıtıp ısıtıp koyuyor diye. Nokia yapınca kötü Apple yapınca iyi öyle mi. Bu duvarların kaldırılması gerek. Ben piyasada özellikleri, ileriye dönük olması (NFC de var), en önemlisi fiyatının avrupadaki ile aynı olması açısından alınabilecek en iyi telefondur dedim. Android yada symbian fanatikliği yok bende. Benim beğendiğim telefonu söyleyeyim mi sana LG Optimus Black 3D (8 MP). Fiyatı da 1.800-2.000 TL civarı. Ama yine de almam bu fiyatlara. Sen iphone alıyorsun 2.000-3.000 civarı veriyorsun. Avrupa da 1.000 TL. Umarım insanlar gözlerini açarlar artık. İyi forumlar..

pRime.

pRime.

Üye
ben de o celeste den bahsdediyorum işte başarılı olması için bin dereden su getiriyorsun ayrıca bahsettiklerinin hepsini diğer markalar da yapabiliyor ve yine apple'ın başardıkları apple'larla sınırlı. sen bir apk dosyasını sis dosyasını apple cihazından gönderebiliyor musun? ben n8'e her cins dosyayı atıp gönderebiliyorum. işte aradaki fark budur anlatabildim mi? :)

----------Eklendi @ 22:12:16 ---------- Yazıldı @ 22:07:32 ----------

he birde şu var sen mp3'ü icihazına alıyorsun aldığın klasörde kalıyor müzik çalara kaydedemiyorsun.

• Beğen
Tepkiler: andreoni

andreoni

Üye
he birde şu var sen mp3'ü icihazına alıyorsun aldığın klasörde kalıyor müzik çalara kaydedemiyorsun.

bak bunu bilmiyordum. Bende neden iphone almıyorum diyorum. :))) Desene yine forewer nokia..

franzliszt

franzliszt

Üye
Ben yokken Prime den güzel bir cevap gelmiş. Beğenmekle beraber teşekkür de ediyorum. Arkadaşım bak şimdi insanlar ne derse desin android çilerin kafasında şöyle birsey de var symbian kötü.. Nokia 701 ilk çıktığında insanların ne dediğini biliyor musun bilmiyorum. Tek tepki şuydu. C7 nin kasası, ekranı fazla kaldı ellerinde ısıtıp ısıtıp koyuyorlar diye. Ama bunu diyen insanlarımız aylarca İphone 5 çıkacak diye bekleyip karşılarına 4S çıkınca niye aynı tepkiyi vermediler. Hiç görmedim daha İphone ısıtıp ısıtıp koyuyor diye. Nokia yapınca kötü Apple yapınca iyi öyle mi. Bu duvarların kaldırılması gerek. Ben piyasada özellikleri, ileriye dönük olması (NFC de var), en önemlisi fiyatının avrupadaki ile aynı olması açısından alınabilecek en iyi telefondur dedim. Android yada symbian fanatikliği yok bende. Benim beğendiğim telefonu söyleyeyim mi sana LG Optimus Black 3D (8 MP). Fiyatı da 1.800-2.000 TL civarı. Ama yine de almam bu fiyatlara. Sen iphone alıyorsun 2.000-3.000 civarı veriyorsun. Avrupa da 1.000 TL. Umarım insanlar gözlerini açarlar artık. İyi forumlar..

sen merak etme dostum akıllı insanların seçimide akıllı olur insanların gözü açık,apple bir teknoloji firması senelerdir gösterdiği grafik ortada piyasadaki değeri ortada,yetenekler ortada , bir bluetooth problem değil heleki korsana karşı en büyük korumayı amaçlı bir şirketten bahsediyorsak çünkü , gerek mp3 ler gerek videolar paylaşımları hakları saklı amerikada bu yüzden apple seni itunes a itiyor ve bu yüzden en büyük gelir appstoreda çünkü gerek müzisyenler programcılar , oyuncular bu ağı kullanarak para kazanıyorlar eğer her emeği bluetooth ile kolayca yayarsan kimse iş yapmak istemez bu belki iyi belki kötü ama apple buna izin vermiyor diye teknoloji yoksunu olmuyor,apple şuan farkındaysanız dünyanın en hızlı aktarım gücünü cihazlarında sunuyor thunderbolt,şuan apple a rakip göremiyorum kusura bakmayın.insanlar hangi konuda gözünü açmalı , apple ı araştırın iyice kullanmayı bilmeden,yapabildiklerini tartmadan yorum yapmayın kullanıcı olarak n8,n900,galaxys2,iphone kullanmış olarak neyin ne olduğunu çok net görebiliyorum , tabiki sizide anlıyorum sahip olduğunuz cihazı elbet övmek isteyeceksiniz ama gerçekleri değiştirmiyor.apple birde aynı cihazı satmadı daha üst bir gpu,çift çekirdek,siri,8megpixel 2.4 aralıklı 5 kanallı bir lens koydu ayrıca,appleda pages,keynote,garageband, bir dünya ortalama 70-1300mb lık boyutlara sahip çok sağlam bir uygulama havuzuna sahip zaten iphone u ayıran bu teknoloji.kabul edilmesi gerekn bir durum bence bu ve başka kabul edilmesi gerekn bir durumda.ben kullandığım tüm nokialardan memnun kaldım çok güzel cihazlar lakin programsal yetenekleri son derece kısıtlı gelişimi kısıtlı cihazlar piyasadan uzaklaştıranda bu kısıtlı gelişim ve genel havuza şirket tarafından değer verilmemesi birçok uyarıya rağmen nokianın kullanıcısını dinlememesi ve çitayı aşarak başı çeken firma olamaması,şuan kim ne kadar anlatırsa anlatsın başı çeken iki sistem var ios ve android ..cihazlar beni çok ilgilendirmiyor.. sistem önemli,, yetenekler öenmli benim için. şuana kadar gördüğüm en yetenekli nokiada n900 dü bu kadar.n9 bile okadar manuel bir cihazmı acaba sormak lazım.mesela bana görede lg nin tasarımı beş para etmez ve apple kaçak al 1700 e n9 a 1400 vereceğine al kullan . applelarda kdv yi devlet koyuyor apple mac alırken tam 1 milyar devlete veriyorsun

pRime.

pRime.

Üye
apple birde aynı cihazı satmadı daha üst bir gpu,çift çekirdek,siri,8megpixel 2.4 aralıklı 5 kanallı bir lens koydu ayrıca,appleda pages,keynote,garageband, bir dünya ortalama 70-1300mb lık boyutlara sahip çok sağlam bir uygulama havuzuna sahip zaten iphone u ayıran bu teknoloji.kabul edilmesi gerekn bir durum bence bu ve başka kabul edilmesi gerekn bir durumda.ben kullandığım tüm nokialardan memnun kaldım çok güzel cihazlar lakin programsal yetenekleri son derece kısıtlı gelişimi kısıtlı cihazlar piyasadan uzaklaştıranda bu kısıtlı gelişim ve genel havuza şirket tarafından değer verilmemesi birçok uyarıya rağmen nokianın kullanıcısını dinlememesi ve çitayı aşarak başı çeken firma olamaması,şuan kim ne kadar anlatırsa anlatsın başı çeken iki sistem var ios ve android ..cihazlar beni çok ilgilendirmiyor.. sistem önemli,, yetenekler öenmli benim için. şuana kadar gördüğüm en yetenekli nokiada n900 dü bu kadar.n9 bile okadar manuel bir cihazmı acaba sormak lazım.mesela bana görede lg nin tasarımı beş para etmez ve apple kaçak al 1700 e n9 a 1400 vereceğine al kullan . applelarda kdv yi devlet koyuyor apple mac alırken tam 1 milyar devlete veriyorsun

Dostum iphone'lar kesinlikle üstüne katarak ilerliyor ama olaya tek taraflı bakıyorsun. Bende itouch 4g ve n8 var. Ipod sadece apple cihazlarıyla iletişim kurarken N8'i herşeyle kullanabiliyorum ve kamera demişsin, sony ve nokia kameranın kitabını yazdı. Ios güzel sistem kabul ama sadece JAILBREAK varsa. Ayrıca N9'u kullanmadan, cihazla yapılanları görmeden konuşma derim meego'lu cihaz çıkmayacak ama adamlar daha şimdiden cydia tarzı tweakler eklemiş. Nokia'nın kabahati burda tabi meego'ya destek vermemek.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

andreoni

Üye
franzliszt hem "heleki korsana karşı en büyük korumayı amaçlı bir şirketten bahsediyorsak" diyorsun ondan sonra da "apple kaçak al 1700 e n9 a 1400 vereceğine al kullan" diyorsun. Kendinle çelişiyorsun enteresan. Kdv konusuna gelince her cihazda kdv aynı %18. Dediğin saçma olmuş. Firma fiyatı veriyor üstüne kdv ekleniyor sende alıyorsun. Yurtdışında 600 Euro, Türkiyeye gelince 1.200 Euro. İnsanlar gözünü açsın derken onu kastediyorum. Son sistem bilgisayarların fiyatları bile öyle değilken cep telefonuna o kadar para verilir mi ya. Yok yok bizim insanların gözü açılmaz. Gösteriş olsun alın alın.

Bi yerde şöyle yazılmıştı komik gelmişti ama doğru sanırım. İphone cepten çıkarılıp masa üstüne konacak telefon, Nokia 701 cepten çıkarılıp elden düşürülmeyecek telefon.

Telefonumu da övmedim. Sadece 701 aldım dedim o kadar. Eksikleri yok mu var tabi. E oda satış politikası napalım. Dört dörtlük bir cihaz varsa söyle onu alalım. Mutlaka bir eksiği var dimi. Şu an senin telefonda da benim telefonda da 3D yok napıcaz ben de o özelliği istiyodum. Lg de de NFC yok e ben onuda istiyorum. :) Eksiği olmayan bir telefon alsak bile 2 sene sonra teknolojiye yenik düşecek ve yeni bir telefon alacağız. Ama sen cihazın gerçek fiyatının 2 katı para verirken ben 50-100 tl gibi bir fark vererek alıcam. Mantıklı derken bunu kastedmiştim.

• Beğen
Tepkiler: ilkin92, pRime. ve Amaru Shady
rapman

rapman

Üye
belle

klongs

klongs

Üye
sen merak etme dostum akıllı insanların seçimide akıllı olur insanların gözü açık,apple bir teknoloji firması senelerdir gösterdiği grafik ortada piyasadaki değeri ortada,yetenekler ortada , bir bluetooth problem değil heleki korsana karşı en büyük korumayı amaçlı bir şirketten bahsediyorsak çünkü , gerek mp3 ler gerek videolar paylaşımları hakları saklı amerikada bu yüzden apple seni itunes a itiyor ve bu yüzden en büyük gelir appstoreda çünkü gerek müzisyenler programcılar , oyuncular bu ağı kullanarak para kazanıyorlar eğer her emeği bluetooth ile kolayca yayarsan kimse iş yapmak istemez bu belki iyi belki kötü ama apple buna izin vermiyor diye teknoloji yoksunu olmuyor,apple şuan farkındaysanız dünyanın en hızlı aktarım gücünü cihazlarında sunuyor thunderbolt,şuan apple a rakip göremiyorum kusura bakmayın.insanlar hangi konuda gözünü açmalı , apple ı araştırın iyice kullanmayı bilmeden,yapabildiklerini tartmadan yorum yapmayın kullanıcı olarak n8,n900,galaxys2,iphone kullanmış olarak neyin ne olduğunu çok net görebiliyorum , tabiki sizide anlıyorum sahip olduğunuz cihazı elbet övmek isteyeceksiniz ama gerçekleri değiştirmiyor.apple birde aynı cihazı satmadı daha üst bir gpu,çift çekirdek,siri,8megpixel 2.4 aralıklı 5 kanallı bir lens koydu ayrıca,appleda pages,keynote,garageband, bir dünya ortalama 70-1300mb lık boyutlara sahip çok sağlam bir uygulama havuzuna sahip zaten iphone u ayıran bu teknoloji.kabul edilmesi gerekn bir durum bence bu ve başka kabul edilmesi gerekn bir durumda.ben kullandığım tüm nokialardan memnun kaldım çok güzel cihazlar lakin programsal yetenekleri son derece kısıtlı gelişimi kısıtlı cihazlar piyasadan uzaklaştıranda bu kısıtlı gelişim ve genel havuza şirket tarafından değer verilmemesi birçok uyarıya rağmen nokianın kullanıcısını dinlememesi ve çitayı aşarak başı çeken firma olamaması,şuan kim ne kadar anlatırsa anlatsın başı çeken iki sistem var ios ve android ..cihazlar beni çok ilgilendirmiyor.. sistem önemli,, yetenekler öenmli benim için. şuana kadar gördüğüm en yetenekli nokiada n900 dü bu kadar.n9 bile okadar manuel bir cihazmı acaba sormak lazım.mesela bana görede lg nin tasarımı beş para etmez ve apple kaçak al 1700 e n9 a 1400 vereceğine al kullan . applelarda kdv yi devlet koyuyor apple mac alırken tam 1 milyar devlete veriyorsun

hem itunesi övüyorsun insanlar bedava indirirse insanlar para kazanamaz diyorsun hem kaçak iphone 4s alıp kendi devletini zarara sokuyorsun bu nasıl iş anlamadım

• Beğen
Tepkiler: pRime. ve andreoni
ParduSS

ParduSS

Üye
belle=arayüz güzellik
android=uygulama

ilkin92

ilkin92

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S II aldim.bir sozle super