Symbian Belle mi Android mi?

Sponsorlu Bağlantılar

lasvetorus

lasvetorus

Üye
mantikli dusuncelerimin mantikli dayanaklari var.uydurup da yazmiyorum.

lasvetorus

lasvetorus

Üye
pardon neyi kanitlayacagim.kasan android videosumu koyayim.bumu kanit anlayisi?

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Videolar neden yalan olsunki?
Ben testlerden 6800 bile buluyorum burdaki videoda yanlış hatırlamıyorsam 3000 - 5000
Biz kendimiz android kullanıyoruz videoları boşver sen
Android kullanan hiç kimse arkadaş android çok kasıyor symbian kral demez.
Diyemez.
Eğer öyle olsaydı ben derdim. Ama öyle değil.

cyber

cyber

Üye
nokia belle bambaşka

Xhead

Üye
Her türlü ANDROİD. Android demek özgürlük demektir. :oke:

lasvetorus

lasvetorus

Üye
ben arkadasa fikrimi soyledim.gidip kendide denerse sonucu gorecektir.android kullananlarda android kotu demesi zaten beklenemez.o yuzden yorumumun okuyanlari dogru yonlendirecegini en azindan kulaktan dolma bilgilerle sistem secmeyecegini umuyorum.

ParduSS

ParduSS

Üye
uygulama sıkıntısı hariç hız güzellik tabikide BELLE

süper nova

süper nova

Üye
işletim sistemi tartışmaları çok gereksiz tüm telefon firmaları milyonlarca cep telefonu çıkarıp parayı götürürken bizde burada kullanılan işletim sistemlerini tartışıp birbirimizi üzüyoruz. Bazı işletim sistemlerine ulaşabilmek için cebimizdeki harçlığımızı fiyakalı isimleri olan telefonlar için yok ediyoruz. Çok kötü bir durum ve ne yazık ki daha da kötüsü bu oluşumun sonu görünmüyor...

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
symbian

MücahitTokgöz

Ben nokia 603 kullanıyorum 1 ay felan oldu alalı birçok hd oyunlr intrnetten indirip yükledim 1ghz işlemciyle hiç kasma yok ve telefon gerçekten çok seri. Androidin daha gelişmiş olduğu doğrudur bnce bunu herkes kabul etsin ama ben nokia belleden yanayım nokia ileride androidle başba gider benim fikrime göre bu işletim sistemi çok çok farklı çünkü diğrletinide kullandım. Almayı düşünen kişiler nokia 603 den aşağı modeller almazlarsa hiçbir sıkıntı çekmeyip memnun kalacaklarına eminim.

andreoni

Üye
Her türlü ANDROİD. Android demek özgürlük demektir. :oke:

özgürlük mü? :) 1. ana ekrandan sola çektiğinde 6. ana ekrana geçmeyen sisteme sen özgürlük abidesi mi diyosun:aha: Andorid 1.500 tl den aşağı alınmaz arkadaşlar kendinize gelin. Siz normal fiyatının 2-3 katı verip paralarınızı sokağa atarken ben mantıklı davranıp 701 aldım. Kamillleeerrrrr :))))

NeoV

Üye
özgürlük mü? :) 1. ana ekrandan sola çektiğinde 6. ana ekrana geçmeyen sisteme sen özgürlük abidesi mi diyosun:aha: Andorid 1.500 tl den aşağı alınmaz arkadaşlar kendinize gelin. Siz normal fiyatının 2-3 katı verip paralarınızı sokağa atarken ben mantıklı davranıp 701 aldım. Kamillleeerrrrr :))))

EVET EVET sensin... Git xperia neo v al 725 tlye .. Gör bakalım 1000'tllik androidlerden farkı var mı? Ayrıca ana ekran olayı telefondan telefona değişiyor canım...

andreoni

Üye
bende tam neo v den bahsetmiştim :)) 725 tl de ilk çıktığında 1.000 tl idi.. Hem o alttaki üç tuş ne öyle her an çıkacak gibi :) Otofokus u da kafasına estiğinde yapıcak bi resim çekincen bekle babam bekle. Ben çektim resmi gittim bile pehh.. SII karşılaştırması yapılıyor bide. fiyatı ne kadar cihazın?? Hele hele iphone pehh ki ne pehh... Herkesinde elinde. Yani hem dünya para vericem hem herkeste olucak. Hem de doğru dürüst dosya alıp gönderemiycem. Aman virüs girmesin kapatın heryerini :)))

NeoV

Üye
bende tam neo v den bahsetmiştim :)) 725 tl de ilk çıktığında 1.000 tl idi.. Hem o alttaki üç tuş ne öyle her an çıkacak gibi :) Otofokus u da kafasına estiğinde yapıcak bi resim çekincen bekle babam bekle. Ben çektim resmi gittim bile pehh.. SII karşılaştırması yapılıyor bide. fiyatı ne kadar cihazın?? Hele hele iphone pehh ki ne pehh... Herkesinde elinde. Yani hem dünya para vericem hem herkeste olucak. Hem de doğru dürüst dosya alıp gönderemiycem. Aman virüs girmesin kapatın heryerini :)))

İOS'a birşey diyemem. JB yapmadığın sürece başka birşey yok. Ama sen Neo V'yi bu denli ezersen bende seni çiğ çiğ yerim. :) Otofokus adı üstünde otomatik netleme. Kafaya göreyapmaz. Tuşa hafif basarsın 2sn içinde yakın çekimde netleme yapılacaksa yapar. Bastırıncada çeker. İlk çıktışında 1000 Tl idi. Herkes bekledi şimdi de alıyor? Var mı sorunu olan. Alt tuşlar çıkacak gibi diyorsunda ben o kadar kullanıyorum niye çıkmadı daha? Varsın çıksın.. 15 Tl'ye asası ile beraber alıyorsun. Kendin evde takıyorsun. Bu kadar basit.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Belle ile androidi nasıl kıyaslarsınız ...androidin sadece uyulaması fazla geri kalan tüm özelliklerde nokia daha üstün ben kullanıcı olarak söylüyorum bunları...O androidi övenLer fiyat farkına baksınlar

pirenuri

pirenuri

Üye
Belle ile androidi nasıl kıyaslarsınız ...androidin sadece uyulaması fazla geri kalan tüm özelliklerde nokia daha üstün ben kullanıcı olarak söylüyorum bunları...O androidi övenLer fiyat farkına baksınlar

tamamen katılıyorum o videolara ne kadar para basılıyor bilmiyorsunuz dayımın arkadaşı shiftdelete nin admini onun dediğine göre bellenin eksiği uygulama fazlası performans

ggokhan08

Üye
nokia n8bugün teslim aldım hemen belle yükledim. Tek kelime ile harika diyebilirim kesinlikle symbian belle diyorum.. :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt