lasvetorus
Üye
tamam dostum anlasildi seninle ugrasilmaz sen kralsin biz hic bisey bilmiyoruz![]()
estagfurullah insanlari bilgilendirmek gorevimiz.
tamam dostum anlasildi seninle ugrasilmaz sen kralsin biz hic bisey bilmiyoruz![]()
estagfurullah insanlari bilgilendirmek gorevimiz.
mantikli dusuncelerimin mantikli dayanaklari var.uydurup da yazmiyorum.
Her türlü ANDROİD. Android demek özgürlük demektir.![]()
1. ana ekrandan sola çektiğinde 6. ana ekrana geçmeyen sisteme sen özgürlük abidesi mi diyosun
Andorid 1.500 tl den aşağı alınmaz arkadaşlar kendinize gelin. Siz normal fiyatının 2-3 katı verip paralarınızı sokağa atarken ben mantıklı davranıp 701 aldım. Kamillleeerrrrr
)))özgürlük mü?1. ana ekrandan sola çektiğinde 6. ana ekrana geçmeyen sisteme sen özgürlük abidesi mi diyosun
Andorid 1.500 tl den aşağı alınmaz arkadaşlar kendinize gelin. Siz normal fiyatının 2-3 katı verip paralarınızı sokağa atarken ben mantıklı davranıp 701 aldım. Kamillleeerrrrr
)))
) 725 tl de ilk çıktığında 1.000 tl idi.. Hem o alttaki üç tuş ne öyle her an çıkacak gibi
Otofokus u da kafasına estiğinde yapıcak bi resim çekincen bekle babam bekle. Ben çektim resmi gittim bile pehh.. SII karşılaştırması yapılıyor bide. fiyatı ne kadar cihazın?? Hele hele iphone pehh ki ne pehh... Herkesinde elinde. Yani hem dünya para vericem hem herkeste olucak. Hem de doğru dürüst dosya alıp gönderemiycem. Aman virüs girmesin kapatın heryerini
))bende tam neo v den bahsetmiştim) 725 tl de ilk çıktığında 1.000 tl idi.. Hem o alttaki üç tuş ne öyle her an çıkacak gibi
Otofokus u da kafasına estiğinde yapıcak bi resim çekincen bekle babam bekle. Ben çektim resmi gittim bile pehh.. SII karşılaştırması yapılıyor bide. fiyatı ne kadar cihazın?? Hele hele iphone pehh ki ne pehh... Herkesinde elinde. Yani hem dünya para vericem hem herkeste olucak. Hem de doğru dürüst dosya alıp gönderemiycem. Aman virüs girmesin kapatın heryerini
))
Otofokus adı üstünde otomatik netleme. Kafaya göreyapmaz. Tuşa hafif basarsın 2sn içinde yakın çekimde netleme yapılacaksa yapar. Bastırıncada çeker. İlk çıktışında 1000 Tl idi. Herkes bekledi şimdi de alıyor? Var mı sorunu olan. Alt tuşlar çıkacak gibi diyorsunda ben o kadar kullanıyorum niye çıkmadı daha? Varsın çıksın.. 15 Tl'ye asası ile beraber alıyorsun. Kendin evde takıyorsun. Bu kadar basit.Belle ile androidi nasıl kıyaslarsınız ...androidin sadece uyulaması fazla geri kalan tüm özelliklerde nokia daha üstün ben kullanıcı olarak söylüyorum bunları...O androidi övenLer fiyat farkına baksınlar