Symbian Belle mi Android mi?

Sponsorlu Bağlantılar

uribaju

uribaju

Üye
androidde bellede olan stabillik yok o yüzden ben belle diyorum kullanan bilir akıcı ve çok hızlı.

61semih

61semih

Üye
google maps yerıne farklı gps programları kullanırsanız ucretsız gps kullanırsınız harıtalar ıcın googlemaps verı ındırmek zorunda kalıyor daha onceden bazen cache dosyaları saklandıgı ıcın ındırmıyebılıyor ama genelde ıstıyor

• Beğen
Tepkiler: ilkin92
ilkin92

ilkin92

Üye
    Konu Sahibi
1 soru daha kaldı aklımda :D Ben Android kullanmadımda şimdiye kadar ondandır :) Andoidi kilitlemek oluyormu? Nokiadakı gibi

61semih

61semih

Üye
1 soru daha kaldı aklımda :D Ben Android kullanmadımda şimdiye kadar ondandır :) Andoidi kilitlemek oluyormu? Nokiadakı gibi
donma kasma takılma gıbı dertler olmuyor.istisnası vardır ıllaki.mesela t10 tam bır facıa :D ama ıstısnalar dısında kasma donma reset atma gıbı durumlar sozkonusu değil

forever1907+

Üye
şu symbiandan bi çık sonra standart bi işletim sistemi bile sana son sistem gibi gelecek............
Androidi seç tabiiiki....şuan en popüler işletim sistemi..(iphone u saymazsak)....

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
şu symbiandan bi çık sonra standart bi işletim sistemi bile sana son sistem gibi gelecek............
Androidi seç tabiiiki....şuan en popüler işletim sistemi..(iphone u saymazsak)....
saçmalamada rekor kırdın tebrikler...:oke:

AndroidOne

AndroidOne

Üye
belle en iyisi android kullandım xperia x8 beğenmedim ben..

AndroidOne

AndroidOne

Üye
başlarım s2 ye ben nokiacıyım kaliteli sağlam tel kullanırim belle daha güzel.hepsi nokiadan esinleniyo.

baranselona

baranselona

Üye
  • Beğen
Tepkiler: 61semih

NeoV

Üye
başlarım s2 ye ben nokiacıyım kaliteli sağlam tel kullanırim belle daha güzel.hepsi nokiadan esinleniyo.

Belle android çakması bilmem farkındamısın. Sen şu sırf nokia olsun ne -- olursa olsun diyen die hard nokia boyfanlardan mısın?

AndroidOne

AndroidOne

Üye
ben kaç samsung aldıysam hepsi yaydı yapıştırma ekran en ufak darbede samsung omni lite öldü Merak etme nokia 1 özendiyse onlar bin özendi. B!de en iyi işletim sistemi nokia seçildi.Nokiayı sonuna kadar desteklerim

NeoV

Üye
ben kaç samsung aldıysam hepsi yaydı yapıştırma ekran en ufak darbede samsung omni lite öldü Merak etme nokia 1 özendiyse onlar bin özendi. B!de en iyi işletim sistemi nokia seçildi.
Ya hangi denyo seçti onu? Hadi android'i geç iostan bile mi iyi belle?

AndroidOne

AndroidOne

Üye
ben nOKIA YI SONUNA KADAR DESTEKLERİM BANA GÖRE BELLE.

Üst Alt