Rich4arD
Üye
O konuda android aşmış kendini1 soru daha kaldı aklımdaBen Android kullanmadımda şimdiye kadar ondandır Andoidi kilitlemek oluyormu? Nokiadakı gibi
günaydın sağır sultan bile duyduama böyle daha güzel oldu kulağa hoş geliyo.
Şimdi ben Nokia 701 ve Samsung Galaxy S II arasında kaldım)) Ama bence S2 daha güçlü 701-den amma kalitesini bilmiyorum S2-nin
android bencede..
----------Eklendi @ 17:18:41 ---------- Yazıldı @ 17:18:13 ----------
ben s'den memnunum.
Oyun oynarken, GPS kullanirken S2-nin çabuk ısınması doğrumu?
Kamera pembeliği varmış Samsung Galaxy S2-de galiba
Aynen öyle Nokia kendisi de benzer bir açıklama yapmıştı. Nokia Belle kesinlikle apayrı bir işletim sistemidir.Nokia belle artık eski symbian yazılımları deil... Eskisine göre dağlar kadar fark var... O yüzden nokia el attı sağlam hızlı kullanışlı bi yazılım ortaya çıkardı ve bence çok iyi yaptı... Aramızda pek kullanan yok ama gerçekten mükemmel olmuş 2 seneye kalmaz androidle başa baş gider.. Yeni çıktığı için fazla uygulaması olmayabilir ama şu an ki uygulamalar sizin işinizi çok rahat görür... Nokia belle yi eski symbian yazılımını aynı kasaya koymayın tamamen fark var... Benim düşüncem budur arkadaşlar siz ne düşünürsünüz bilememnokia belleyi de en sağlam kullanan 603 ile 701dir..
1 ghz cihazlarda performansi iyi Belle nin ama 680 deki iyi degil.
680 de kaç defa kullandın ki de kendinden emin yorum yapıyorsun bende c6-01 ve c7-00 kullanırken anna güncellemesine geçtiğim zaman bayağı fark etmişti hız olarak artı bellenin orjinal sürümü kaç tane 680 mhz işlemciye sahip cihazda varki kötü diyorsun bekle bakalım en baştan beri bu cihazları kullananlar ne diyecek
Kullanmadan yorum yapma kapiş millet bitarafıyla güler sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?