Symbian belle madness CFW V2.1 muzık calarda muzıkler cıkmıyor YARDIMM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vaaab

Üye
    Konu Sahibi
Symbian belle madness CFW V2.1 muzık calarda muzıkler cıkmıyor YARDIMM
belle madness ı yukledıgımden beri muzıkler muzık calrda cıkmıyor anca dosya yonetıcısınden gırıp dınlıyebılıyorum muzık calardada yenıle yaptıgımda hıc bır muzık gozukmuyor bombos gozukuyo bu konuda yardım edebılıcek olan varsa cok ıyı olur.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşım o konunun altına yazsaydın ya,hem o CFW yi yükleyen kullanıcılarla paylaşmış olurdun hemde fazladan bir konu açılmamış olurdu

mkryvz

mkryvz

Üye
belle madness ı yukledıgımden beri muzıkler muzık calrda cıkmıyor anca dosya yonetıcısınden gırıp dınlıyebılıyorum muzık calardada yenıle yaptıgımda hıc bır muzık gozukmuyor bombos gozukuyo bu konuda yardım edebılıcek olan varsa cok ıyı olur.
Depo Hafızaya Music ​diye bir klasör aç ve bütün şarkılarını içine taşı/kopyala, sonra tekrar dene.

n000k

n000k

Üye
Depo Hafızaya Music ​diye bir klasör aç ve bütün şarkılarını içine taşı/kopyala, sonra tekrar dene.
zaten ötyle bir dosya var depo hafızada. pc ye bağlayınca depo hafızada music klasörünün içine at musiclerini. madness o şekilde ayarlamış.yoksa müzik çalar diğer oyun seslerini falanda eklemesin diye..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt