symbian belle ile sybian 3 aynımı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jdmsaint

jdmsaint

Üye
    Konu Sahibi
symbian belle ile sybian 3 aynımı ?
symbian belle ile sybian 3 aynı yazılımmı yoksa farklımı

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
temelleri aynı yani çalıştırdıgı uygulamalar vs olarak ama belle büyük bi değişim ve yenilik getiriyor windows xp ve windows7 gibi düşünebilirsin ikisindede oynayabilecegin oyunlar vardır ama windows7 birçok açıdan üstündür

• Beğen
Tepkiler: ahmet_321 ve jdmsaint
realplayer2

realplayer2

Üye
s^3 nokianın akıllı telefonlarının ilki. yazılımla anna ve belle oluyo fark varmı hayır görsellik dışında ama kaynak olarak yine s^3ü kullanıyo bu yazılımlar

• Beğen
Tepkiler: jdmsaint
SuaT6027

SuaT6027

Üye
orjınalı cıkmadan bırsey solemek cok zor.. cunku form sıtelerınde bell s^4 olarak gecıyor ama nokıdan bır acıklama yok...

• Beğen
Tepkiler: ahmet_321 ve jdmsaint
realplayer2

realplayer2

Üye
öle de olabilir tabi ama daha önce belle de yükledim su an da anna kullaniyorum. her ikisisinde de hakkinda yi açtigimizda bu ürün s^3 temellidir yaziyor.

• Beğen
u_cosar

u_cosar

Üye
genellikle aynı

• Beğen
SuaT6027

SuaT6027

Üye
öle de olabilir tabi ama daha önce belle de yükledim su an da anna kullaniyorum. her ikisisinde de hakkinda yi açtigimizda bu ürün s^3 temellidir yaziyor.

evet oyle yazıyor ama kullandıgımız belleler sadece sızıntı belle oldugu ıcın bunun ne kadarı gercek ne kadarı degıl bılınemez dıye dusunuyorum.. belkıde orjınal belle geldıgınde kullandıklarımızdan cok daha farklı bırsey olacak.. bunu bılmek bıraz zor..

• Beğen
realplayer2

realplayer2

Üye
cihaz sürümü belle yazdiktan sonra bence pek bi önemi yok

• Beğen

fatihadak06

Üye
c6-01 için belle çıktımı

• Beğen
jdmsaint

jdmsaint

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler arkadaşlar

ahmet_321

Üye
belle ile anna arasında pek bi fark yok sadece daha şeffah bir yapıya sahip aynen alperenin dediği gibi xp ve windows 7 gibi ve ekrandaki pencere sayısı 6 ya kadar çıka biliyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt