Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
symbian belle ile sybian 3 aynımı ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jdmsaint
Üye
Konu Sahibi
symbian belle ile sybian 3 aynımı ?
symbian belle ile sybian 3 aynı yazılımmı yoksa farklımı
ALpWaR24
Üye
temelleri aynı yani çalıştırdıgı uygulamalar vs olarak ama belle büyük bi değişim ve yenilik getiriyor windows xp ve windows7 gibi düşünebilirsin ikisindede oynayabilecegin oyunlar vardır ama windows7 birçok açıdan üstündür
realplayer2
Üye
s^3 nokianın akıllı telefonlarının ilki. yazılımla anna ve belle oluyo fark varmı hayır görsellik dışında ama kaynak olarak yine s^3ü kullanıyo bu yazılımlar
SuaT6027
Üye
orjınalı cıkmadan bırsey solemek cok zor.. cunku form sıtelerınde bell s^4 olarak gecıyor ama nokıdan bır acıklama yok...
realplayer2
Üye
öle de olabilir tabi ama daha önce belle de yükledim su an da anna kullaniyorum. her ikisisinde de hakkinda yi açtigimizda bu ürün s^3 temellidir yaziyor.
öle de olabilir tabi ama daha önce belle de yükledim su an da anna kullaniyorum. her ikisisinde de hakkinda yi açtigimizda bu ürün s^3 temellidir yaziyor.
evet oyle yazıyor ama kullandıgımız belleler sadece sızıntı belle oldugu ıcın bunun ne kadarı gercek ne kadarı degıl bılınemez dıye dusunuyorum.. belkıde orjınal belle geldıgınde kullandıklarımızdan cok daha farklı bırsey olacak.. bunu bılmek bıraz zor..
realplayer2
Üye
cihaz sürümü belle yazdiktan sonra bence pek bi önemi yok
aynen katılıyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum c6-01 belle yi
ahmet_321
Üye
belle ile anna arasında pek bi fark yok sadece daha şeffah bir yapıya sahip aynen alperenin dediği gibi xp ve windows 7 gibi ve ekrandaki pencere sayısı 6 ya kadar çıka biliyor...