Symbian belle ile ortalama pil ömrünüz nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delidolunet

delidolunet

Üye
    Konu Sahibi
Symbian belle ile ortalama pil ömrünüz nedir?
Ben belleyi yükledim, aşırı kurcalama sebebiyle 24 saat içinde 3 kez bataryayı bitirme başarısı gösterdim (gps, wifi, bluetooth ve bilimum uygulama ve oyun yükleyip sürekli kurcalama durumunda). Normal bir insan evladının kullanımı durumunda bellenin pil ömrü nedir arkadaşlar?

Ben Fexplorer ile açık olan uygulamalara bakıyorum. Hiçbişey kullanmadığım halde bi çok temel uygulama (mesajlar ajanda rehber gibi gibi...) uygulamalar arka planda açık tutuluyor task kategorisinde, ama menü tuşuna uzun basılınca bunlar görünmüyor. Oradaki programları kapatınca telefonun stabil çalışmasında bi sorun olmuyor, yani mesajları kapatınca gelen mesajlar haber verilmiyor yada devre dışı kalıyor gibi bi durum yok.. Bunları temelli nasıl disable ederiz? Sanıyorum ki arka planda çalışan 3-4 tane programı kapatmak bize ortalama %10-20 arası bi batarya tasarrufu sağlayabilir..

Ayrıca bildiğim kadarıyla telefonun iyi çekmesi de şarjı etkiliyor. Telefon mümkün olduğunca güçlü çeken yerlerde kalırsa, bağlantı için çok fazla enerji harcamak zorunda kalmayacaktır. 3g/normal hat detayı da mutlaka etkiliyordur..

Herkes bildiklerini paylaşırsa ufak çaplı bi listemiz olsun..

manisaa

manisaa

Üye
belle şarjı çabucak tüketiyor telefonu çok kez formatladim ama birşey değişmedi bu konu hakkında değişik bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse çok iyi olacak

WebStyle

WebStyle

Üye
Toplam 2 ya da 2.5 gün ancak gidiyor şarjı..

Anußis

Anußis

Üye
belle şarjı çabucak tüketiyor telefonu çok kez formatladim ama birşey değişmedi bu konu hakkında değişik bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse çok iyi olacak

orjinal olmadığı için olabilir mi ? bazı anna versiyonlarıda öyle ancak annanın gerçek ve kaliteli sürümlerinde 2-3 güne kadar uzuyor süre , bellenin orjinalındede sıkıntı olmayacak

serkanet

Üye
1 gün

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Gün Boyu Gerekli Kullan ımda Arada Pottery Oyununa Bakarım Wifi Turkcell İnternet 3G Mesaj Yok Arama Fazla Yok İnternet Kullanımı Fazla 12 Saatte Şarja Takıyorum Ha Birde Kamera Çekimleri Var. Deneme Yapmayı Severim. Kamera Bazen Uzun Süre Açık Kalabiliyor.

Dampierre

Dampierre

Üye
2 gün gidiyor, 4-5 saat muzik dinleyip (20 dakidası hoparlörden yüksek sesle), biraz oyun oynayıp, 1 saat falan internete girerek oluyor bu fakat 1 saat angry birds oynayınca %25 civarı bir şarj gidiyor, oyunlar bildiğin sömürüyor bataryayı. yani youn oynarsam günde 2 kere bile bitirebilirim.

OzGuRKnowN

Üye
2 gün gidiyor ama Çok Kurcalıyorum Belleyi. Anna ve PR1.2 3 Güne kadar çıkabiliyodum.

delidolunet

delidolunet

Üye
    Konu Sahibi
Benim güç tasarruf modunda tek şarjla 40 saat gitti, günde 40-50 mesaj, 50-60 dk mobil veri üzerinden tarayıcı kullanımıyla, oyun vs oynamadım hiç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt