symbian belle hard format atınca orjinal programlar gider mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

burakdogrul20

Üye
    Konu Sahibi
symbian belle hard format atınca orjinal programlar gider mi ?
arkadaşla bende nokia 700 var.Telefona hard format attığımda içinde gelen orjinal programlar da gider mi ? Acrobat reader - office vs. Bide telefona zararı var mıdır bunun.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Gider zararı yok yararı var illada format atcam içindekilerde dursun diyosan flash at forumda var

burakdogrul20

Üye
    Konu Sahibi
tamam sağolun bide bu içindekiler diyelim ki gitti onları nerden bulabilirim güncelleme falan yapınca geri gelir mi

benighted

benighted

Üye
forumda hepsi var yuklersin olmadi magazada var oradanda yuklersin sorun olmaz hicbirsekilde hatta iyi oluyor sacma sapan programlar gidiyor sadece isine yarayanlari yukluyorsun. :)

asigsasi

asigsasi

Üye
fp2 ise video editör geri yükleyemezsin diğerlerini yüklersin

cemil baba

cemil baba

Üye
arkadaşlar bende n8 belle refresh var format attım birçok uygulama silindi nasıl bulabilirim? nete telden giriyorum onun için forumu baştan aşağı gezemiyorum yardım edecek biri varmı acaba kolay bir şekilde bu programları nasıl yüklerim şimdiden tşkler

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Hard format yerine;

Menü->Ayarlar->Telefon->Telefon Yönetimi->Orjinal Telefon Ayarları->Veri Sil ve Geri yükle

seçeneğini kullanırsanız telefonunuz komple sıfırlanır, hard format ile aynı işlevdir lakin hard formattaki gibi o uygulamalar silinmez yalnızca sonradan sizin kurduklarınız silinir!

• Beğen
Tepkiler: polattt47 ve kerzakov
cemil baba

cemil baba

Üye
bende istemezdim hard format atmayı ama telefon açılınca donuyordu kullanamıyordum başka çare kalmamıştı

sohey

Üye
Elinde varsa programlarin linkini veya konuyu atarmisin lütfen !

ewrenn123

ewrenn123

Üye
Bi arkadaşın paylaştığı galwri ve kamra güncellemesini kurdum. Açılmaz oldu telefonum. Velhasıl çektim bi hard format orjinal uygulamalar kayboldu tek tek ykledim ama randıman vermiyor herşey hata veriyor. Chaz reset atıyor valla soğudum e7mden bende herşeyi sildm. Artık sadece alo demeue kullanıyorum

burakdogrul20

Üye
    Konu Sahibi
video editörü bulamaz mıyım peki

Anil-D

Anil-D

Üye
*#7370# yap evetde

nokia 603

Üye
ben hard format attim unsigned uygulamalar yuklenir mi

behzat