Symbian belle cfw tercihiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
    Konu Sahibi
Symbian belle cfw tercihiniz?
Arkadaşlar merhaba.
Bilmiyorum bu konuyu açmak kötü mü iyi mi lakin sormam gereken birşey var.
Kullanabileceğimiz en hızlı belle cfw hangisidir? Örneğin: Kurtuluş40, madness veya reis belle. Sizce en hızlı cfw hangisidir?

projectmaximo

projectmaximo

Üye
benim daha önce hepsini kullanmışlığım var hepsi de güzel cfw'lerdir hangisini yüklersen yükle pişman olmazsın fakat hepsinin kendine göre artıları var açtıkları konuları incelersen daha iyi olur eğer imkanın varsa hepsini bi süre dene derim.ben orijinal belle gelmeden önce en son kurtuluş abininkini kullanıyodum orijinal belleyi ilk düzenleyen reis'di ve ben de onu yüklemiştim.pek bi özelleştirme yapmamıştı ilk etapta mümkün olduğunda orijinal bırakmıştı.şuan hala o yüklü ve memnunum

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
    Konu Sahibi
benim daha önce hepsini kullanmışlığım var hepsi de güzel cfw'lerdir hangisini yüklersen yükle pişman olmazsın fakat hepsinin kendine göre artıları var açtıkları konuları incelersen daha iyi olur eğer imkanın varsa hepsini bi süre dene derim.ben orijinal belle gelmeden önce en son kurtuluş abininkini kullanıyodum orijinal belleyi ilk düzenleyen reis'di ve ben de onu yüklemiştim.pek bi özelleştirme yapmamıştı ilk etapta mümkün olduğunda orijinal bırakmıştı.şuan hala o yüklü ve memnunum

dostum konuları tek tek inceledim ama en hızlı hangisinin olduğuna bu şekilde karar vermek zor. Ayrıca biraz pc problemi olduğu için sürekli flashlamk istemiyorum en hızlısnı hemen flashlamk Daha mantıklı. Bu yüzden de uzun uzun denemekten ziyade deneyenlere sormayı tercih ettim.

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş kimse mi yazmaz yav.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt