arkadaşın kullandığı belle alpha sürümü bellenin resmi versiyonunda giderilmiş olur tahminimce ben henüz anna güncellemesini bile yüklemedim telefonda 35 40 a yakın uygulama var ama menü kasması yaşamıyorum tabi uygulamalar düzenli şekilde hepsi ana menüye ekli değil kategorilerine göre klasör halinde ve menüde 0 kasma annasız symbian sanırım bunun faydası vardır kasmaya karşı
bende menüye giripte geri gelme ok tuşu arasıra kasılıyor belle yüklemeden önce çin annası kullnıyordum tüm proğramları hafıza kartıma yükledim hepsini tanımadı ama mesala opera calışmıyor asphalt 6 giriyor tam oyuna başlayacak atıyor yeniden kurdum ama nafile, dudu recorder çalışıyor ama bip sesinden kurtulamadım rom pacther plus yüklediğim halde.tarayıcı cok sağlam hızlı ve operadan daha iyi diyebilirim su an akıcı...onun haricinde su anlık sıkıntı yaşamadım halen kurcalıyorum.. aslında belle yükleyip temiz bir hard format atmak gerekir ama üşeniyoruz belkide bu kasmalar ondan olabilir hem hafıza kartına mass hafızayı boşaltmak en mantıklısı bu kişilerden yorum almak lazım :-))
bende menüye giripte geri gelme ok tuşu arasıra kasılıyor belle yüklemeden önce çin annası kullnıyordum tüm proğramları hafıza kartıma yükledim hepsini tanımadı ama mesala opera calışmıyor asphalt 6 giriyor tam oyuna başlayacak atıyor yeniden kurdum ama nafile, dudu recorder çalışıyor ama bip sesinden kurtulamadım rom pacther plus yüklediğim halde.tarayıcı cok sağlam hızlı ve operadan daha iyi diyebilirim su an akıcı...onun haricinde su anlık sıkıntı yaşamadım halen kurcalıyorum.. aslında belle yükleyip temiz bir hard format atmak gerekir ama üşeniyoruz belkide bu kasmalar ondan olabilir hem hafıza kartına mass hafızayı boşaltmak en mantıklısı bu kişilerden yorum almak lazım :-))
hard format attıgımız da suan yuklu olan bellemiz oldgu gibi kalakmı peki ?sorun yasatması çakma oldugundan dolayı 4 dosya değiştirip yuklenio ya der dosyalar anna dosyaları format sonu karman corman bişeyle karsılasmayalım dead falan?
bak işte belki o yüzden tertemiz bir format olmuştur aslında yapmamız gerekende o sonra o kasıyor bu kasıyor deriz hafıza kartımızıda biçimlendirmeli sonra telefona takmalı tertemiz oluyor eski dosyalarla cakışma olması muhtemel..sende hangileri calışmıyor yada kasıyor mesala menü kasıyormu ? opera calsıyormu? dudu recorder bip sesi varmı ? :-))
hard format attıgımız da suan yuklu olan bellemiz oldgu gibi kalakmı peki ?sorun yasatması çakma oldugundan dolayı 4 dosya değiştirip yuklenio ya der dosyalar anna dosyaları format sonu karman corman bişeyle karsılasmayalım dead falan?
yok hafıza kartı hariç tertemiz olur yedekle resimlerini yada müziklerini sonra hafıza kartın varsa biçimlendir telefona tak sonra tekrar geri yükle o kadar korulacak birsey yok ama cok uygulama oyun yükleyen eriniyor silbaştan oldugu için :-))