Symbian Belle, Android?

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
2.3 de browser donanım hızlandırma yetenekliymismis,flashlar daha akıcıymısmıs ama adreno 205 li 2.3'lü neo,2.2'li black ile karsılastırınca neo rezil oluyor bana açıklasana bunu üstelik black'de adreno 200 var.

Nokia'nın hiçbir güncellemesinde sorun yok,ama nokia türkiye ekibi tamamen foss.
Farkındasınızdır ovi suite programına 2 günce bir güncelleme gelir oldu.Bunun direkt sebebi nokia Türkiyedir.
Sorunlar arttıkça ovi'ye güncelleme gelir oldu halbuki farklı ülkelerde böyle sorun yok.
En azıdan sarjımız fazla gider romumuz yanmaz.Dün arkadasıma kullanıcı hatası dendi anlattıgım Galaxy S durumu için rom yanmıs yenilencekmis hata falanda yapmadık usb'yi de çıkartmadık dedigin gibi
:bye2:

• Beğen
Tepkiler: pRime.

pRime.

pRime.

Üye
Symbian Belle çıkınca en başta bir sürü uygulama uyumsuz olacak ayrıca Nokia ne dereceli başarılı olur bu güncelleme konusunda tartışılır..

Ben 2 telefonuda eline alıp incelemiş biri olarak Ideos X5 diyorum.

senin için rahat olsun belle'in son sürümü çıktığında uygulama sıkıntısı falan kalmayacak. :oke:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Benim kisisel görüsüm sudur;Bi güncelleme varsa ve sorun yasayanlar isterse yüzlerce olsun ben onu denedigimde sorun yoksa olay kapanmıstır benim için.Zaten kurup sorunsuz kullananlar da varken sarjı 2 saat giden adamın neler kurdugunu düsünemeyiz.
Güncelleme isteyen naviden indirip jaf veya phoenix ile bassın flash'ı

• Beğen
Tepkiler: pRime.
süper nova

süper nova

Üye
efendim ben bir cep telefonu hayranı olarak megapixelin ne ifade ettiğini gayet iyi biliyorum telefonlarla ilgili yazılımsal ve donanımsal bilgime atılan her eleştriye ve soruya kapalı olduğumu belirtiyorum ve tartışmak istemediğimi bir kez daha yenileyerek bu konudaki sözlerimi bitiriyorum. konuyu açan arkadaş görüş istedi tartışma değil kendi görüşünüzü belirtin yeter.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Otofokus önemli de olsa fotograftaki piksel sayısıda önemlidir.
Olaki bir tartısmada gio kullanan kisiler bizimki 3 ama af'lu 3 demesinler diye koydum bunu.
Piksel ve fokus kavramı iyi anlasılsın.

Lenneth

Üye
@El~PisToLeRo

Yakın çekim yapalım birde aynı karşılaştırmayı.. A4 kağıdından AF+ 3 mp ile not çek, bir de AF'siz 5 ile..

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
@El~PisToLeRo

Yakın çekim yapalım birde aynı karşılaştırmayı.. A4 kağıdından AF+ 3 mp ile not çek, bir de AF'siz 5 ile..

Yakın çekim teorisi ile üstte yaptıgımız aynı sey,zoomlanmıs foto biraz düsün idrak edersin zaten.
Senin anlattıgın olayı biliyorum simdi çıkıp fotografın boyutu degil nasıl islendigi önemli demeyin bana.Resimin netligini piksel çok çok etkiler ve kaliteli bir lens eklendiginde harikalar yaratır o kamera af olmasa bile.

halit255

halit255

Üye
ilk konuda arkadaş bilgi istemişsin bende sana android ve huawei x5 hakkında bilgi vereyim. ilk öncelikle huawei x5 3.8 inç ekranı sayesinde geniş bir ekrana sahip 480x800 pixel yani android dünyasındaki tüm uygulamaları kaldırabilecek düzeyde ve hd oyunların tamamına yakınını oynayabilirsin rock player yükleyerek nerdeyse bütün formatlardaki filmleri hiç dönüştürmeden telefondan izleyebilirsin dokunmatiği müthiş tepkisi müthiş ve androide geçerek 400.000 uygulamadan fazla uygulama her zaman elinin altında ben bir çok telefon kullandım ve çoğu telefonun kameralarının nasıl çektiğini biliyorum bence gayet iyi
gün ışığında açık alanlarda foğraf ve video gayet iyi çekiyor ben sana ne kadar konuşsam boş sen androidi kendin görmen lazım symbian işletim sisteminden kat kat daha güçlü ve uygulama bolluğu ve en güzelii signed unsigned olayı yok uygulamalar bir çoğu ücretsiz olarak yayınlanıyor n8 ide inceledim bizzat ve n8 in ekranı bana biraz ufak geldi kamerası müthiş olabilir ama o ufak ekranda ne derece o videodan ve kameradan oyundan tat alacaksın o ayrı konu bir hero sparta attım n8e 2 elinle oynadığın zaman ekranda görüş alanı kısıtlanıyo
ve huawei x5 570 tl androidin en sevdiğim yanı ise hotspot özelliği telefonundaki bağlantıyı kablosuz olarak 5 kişiye paylaşabiliyorsun anlatmakla bitmez ama sen bilirsin yinede

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
ilk konuda arkadaş bilgi istemişsin bende sana android ve huawei x5 hakkında bilgi vereyim. ilk öncelikle huawei x5 3.8 inç ekranı sayesinde geniş bir ekrana sahip 480x800 pixel yani android dünyasındaki tüm uygulamaları kaldırabilecek düzeyde ve hd oyunların tamamına yakınını oynayabilirsin rock player yükleyerek nerdeyse bütün formatlardaki filmleri hiç dönüştürmeden telefondan izleyebilirsin dokunmatiği müthiş tepkisi müthiş ve androide geçerek 400.000 uygulamadan fazla uygulama her zaman elinin altında ben bir çok telefon kullandım ve çoğu telefonun kameralarının nasıl çektiğini biliyorum bence gayet iyi
gün ışığında açık alanlarda foğraf ve video gayet iyi çekiyor ben sana ne kadar konuşsam boş sen androidi kendin görmen lazım symbian işletim sisteminden kat kat daha güçlü ve uygulama bolluğu ve en güzelii signed unsigned olayı yok uygulamalar bir çoğu ücretsiz olarak yayınlanıyor n8 ide inceledim bizzat ve n8 in ekranı bana biraz ufak geldi kamerası müthiş olabilir ama o ufak ekranda ne derece o videodan ve kameradan oyundan tat alacaksın o ayrı konu bir hero sparta attım n8e 2 elinle oynadığın zaman ekranda görüş alanı kısıtlanıyo
ve huawei x5 570 tl androidin en sevdiğim yanı ise hotspot özelliği telefonundaki bağlantıyı kablosuz olarak 5 kişiye paylaşabiliyorsun anlatmakla bitmez ama sen bilirsin yinede

3,8" ile 3" i kıyaslıyor gibi söylemişsin :))) ideos X5 3,8" N8 3,5" arada dağlar kadar fark yok
ayrıca Nokiada ne kadar unsigned için hack gerekliyse Androidde de o kadar root yapmak gerekli bunu da belirt istersen ;)
Wifi Hotspot özelliğini C6-01 ile bile kullanıyorum 6 kullanıcıya kadar paylaşılıyor N8 de bunu kullanabiliyor
Ayrıca gün ışığında 2 mp kameralı 5320 ile bile güzel kareler yakalayabiliyorum :)) N8 in kamerasının hakkını yeme :)))
herzaman söylerim Android ve Symbian ihtiyaca göre seçilmelidir.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bence symbian androide rakip olamaz. Olabilmesi için 2 yıllık süreç gerekir.

Del Rey

Del Rey

Üye
Ben güncellemeyi nasıl yanlış yapabilirim bir söyler misin ? Telefon üzerinde güncellemeleri seçip yap diyorum, Bilgisayarada bağla deyince bana güncelle diyor güncelleye basıyorum.. Burdaki kullanıcı hatası en fazla usb kabloyu çıkartmak, telefonun bataryasını çıkartmak olur ki o zamanda telefon açılmaz.

Nokia düzgün yayınlamıyor.

Bir dakika, Nokia Suite'e gelen güncellemeler Nokia Care Suite sunucularından alınır. Senin Flash atman için gerekli olan dosyaları da Nokia Care Suite'den alır Navifirm. Zaten bunların paylaşımları dışında başka kaynaktan indirilmez.

Nokia telefonlara tam olarak flash atılması için hard format atılması gerekir. (veya soft format da atılabilir) Bundan sonra istersen çöplükte flash at veya suite ile yükle eksiksiz olur.

Kısaca, suç %100 senin.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
" Lenneth http://www.maxicep.com/cep-telefonl...-android-548403-mesaj3887203.html#post3887203

Ben güncellemeyi nasıl yanlış yapabilirim bir söyler misin ? Telefon üzerinde güncellemeleri seçip yap diyorum, Bilgisayarada bağla deyince bana güncelle diyor güncelleye basıyorum.. Burdaki kullanıcı hatası en fazla usb kabloyu çıkartmak, telefonun bataryasını çıkartmak olur ki o zamanda telefon açılmaz.

Nokia düzgün yayınlamıyor."

@Lenneth bunu yazmışsın da Nokia suite te yazanı neden tam okumadan tıklıyorsun?
telefonunu bilgisayarına bağladığında güncelleme yok yazar
altında da bir sorun olduğunu düşünüyorsanız telefonunuzu tekrar güncelleyin gibi bir yazı yazar
yani sendeki mevcut sürüm son sürüm bile olsa aynısını tekrar indirip telefonuna yükler
sen orayı doğru düzgün okumuyorsan suç Nokia nın mı oluyor?
tabi Nokia onları 50 veya 72 fontla yazmalıydı değil mi :S

llovell

llovell

Üye
herkez ne derse desın kardesım benı dınle bak

EN SAGLAM TELEFON NOKIA DIR.
GUNCELLEMESI GEC GELIR AMA TEMIZ GELIR SORUNSUZ GELIR .
DOKUNMATIK EN YUKSEK DUZEYDEDIR
BUGUNE KADAR SAMSUNG CU ANDROIDCILERIDE GORDUM HEP BASLARI BELADA :) SUREKLI SORUN
ANDROIDI KULLÖANABILRIN AMA ASLA SAMSUNGLA DENEME BILE SAMSUNG KIMSEYE TAVSIYE ETMIYORUM.
SYMBİAN BELLE DENEYIMIM YOK AMA ARKADASLARIM SIZNTI YUKLEMIŞ GAYET HOS KULLANISLI HIZLI OZELIKLLE HIZI CARPIYOR GOZE

SYMBİANA SUREKLI KOTULUYORLAR AMA SUANDA DUNYADA EN DUSUK SISTEM GEREK.CALICAN İŞLETIM SISTEMIDIR.VEDE NOKIA İŞBİRLİGİDİR.

SUANDA NOKİA N8 KULLANIYORUM ANNA BELLENIN BI HABERCISIYDI ALISTIM BELLEDE GOZUME DAHA GERCEKLER GOZUKECEK SYMBİAN BELLE YANİ NOKIA C6-01 AL

Lenneth

Üye
" Lenneth http://www.maxicep.com/cep-telefonl...-android-548403-mesaj3887203.html#post3887203

Nokia düzgün yayınlamıyor."

@Lenneth bunu yazmışsın da Nokia suite te yazanı neden tam okumadan tıklıyorsun?
telefonunu bilgisayarına bağladığında güncelleme yok yazar
altında da bir sorun olduğunu düşünüyorsanız telefonunuzu tekrar güncelleyin gibi bir yazı yazar
yani sendeki mevcut sürüm son sürüm bile olsa aynısını tekrar indirip telefonuna yükler
sen orayı doğru düzgün okumuyorsan suç Nokia nın mı oluyor?
tabi Nokia onları 50 veya 72 fontla yazmalıydı değil mi :S

Abicim siz okudugunuzu nerenizle anliyorsunuz ?

Ovi Suite ile Annaya guncelleyen cogu kisi yavaslik ve sarj bosalmasindan sikayet etti. Flash atarak guncelleyenlerde ise boyle sorunlar yoktu. Ovi suite guncellerken eksik veya hatali yapti

Kapis ?

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
tek eksiği gameloft un hd oyun çoğaltması yoksa 4x4

Türe

Türe

Üye
x5 göründüğü gibi bir cihaz değil. Göründüğünden çok daha iyisi var içinde :oke:

xinanux

Üye
:hmmm

hzzson

hzzson

Üye
ya arkadaslar androıd nedır ya.ben hayatımda andoıd kadar sacma bır ısletım sıstemı gormedım.gorsellık ve grafık bakımından cok berbat.symbıanın bır temelı var.kendıne has dızgını var.eskıden adroıd mı vardı?yıllardır symbıan hepımız kullandık.bır zamanlar kullandıgımız nokıa 6600 lar falan hep symbıandı.bence symbıanı kotulemek nankorluktur...

Del Rey

Del Rey

Üye
Abicim siz okudugunuzu nerenizle anliyorsunuz ?

Ovi Suite ile Annaya guncelleyen cogu kisi yavaslik ve sarj bosalmasindan sikayet etti. Flash atarak guncelleyenlerde ise boyle sorunlar yoktu. Ovi suite guncellerken eksik veya hatali yapti

Kapis ?

Canım benim, batarya sorunlarının nedeni Flash zaten. Flash attıktan sonra 1-2 gün telefon kendini toparlayacak. Git CFW yapımcılarına sor.

Samsung Galaxy Tab (Android) ile USB'den bağlıyorum; çoğu zaman nedense renkler birden garipleşiyor. Gingerbread yükledim, Froyo'ya downgrade ettim. Rootladım, CWM yükledim, Custom ROM yükledim. Sorun hep vardı. Bu mudur Android?

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve Türe
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Canım benim, batarya sorunlarının nedeni Flash zaten. Flash attıktan sonra 1-2 gün telefon kendini toparlayacak. Git CFW yapımcılarına sor.

Samsung Galaxy Tab (Android) ile USB'den bağlıyorum; çoğu zaman nedense renkler birden garipleşiyor. Gingerbread yükledim, Froyo'ya downgrade ettim. Rootladım, CWM yükledim, Custom ROM yükledim. Sorun hep vardı. Bu mudur Android?

alkııışş.

Takipçi Satın Al

Üst Alt