Symbian Belle 8 şubatta bizlerle :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alex_18

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Belle 8 şubatta bizlerle :)
Evet arkadaşlar bu açıklama Nokia vietnam ın resmi facebook sayfasında yayınlanmıştır...Kesin bir şekilde şubat'ın 8 i tüm dünya da yayınlanması kesinleşmiştir hayırlı olsun bekleyenlere duyrulur!!!

Forumda Açılan 100. Konu..Devam Edin..Sağır Sultan Duydu.

Tepkiler: YkPkY

alex_18

Üye
    Konu Sahibi
canımız saolsun kardeşim gelene kapımız açık dimi

TeAmo42

Üye
nasıl yani arkadaşlar tam 8 şubat sabahı uyandığımda türkiyede olacak mı?

2 ile 8 şubat arası ya bize kesin 8inde gelir hehe

artık foruma eskisi girmiyorum her geldiğimde aynı konulardan kaç tane var biraz araştırın konuyu ondan sonra açın

alex_18

Üye
    Konu Sahibi
ztn bidaha konu açanın ..... açtığımada açıcamada pişman oldum gidin öğrenin ozmn başka konuları kurcalayıp insan baştan teşekkür etmesini bilmeli

.Murat.

Üye
belle gelir bir süre sonrada yeni başlıklar görürüz LÜTFEN YARDIM BELLE ANNAYI BELLEDİ DİYE

YkPkY

Üye
belle gelir bir süre sonrada yeni başlıklar görürüz LÜTFEN YARDIM BELLE ANNAYI BELLEDİ DİYE

----------Eklendi @ 20:44:06 ---------- Yazıldı @ 20:38:37 ----------

ztn bidaha konu açanın ..... açtığımada açıcamada pişman oldum gidin öğrenin ozmn başka konuları kurcalayıp insan baştan teşekkür etmesini bilmeli

abim saygı duyurum eyvallah emeğine saygı oturmuşun vakit ayırmışın ama bi konu açarken önce bi bakılsın varmı forumda yokmu.
ana başlıklara bi bakıyorum aynı konudan 4 tane var.hepsi bi yerde toplanıp aynı konu devam edilinse daha güzel olur
18 ocaktada belle çıktı sondakika haberinden de 5 tane var.kimse bakmadan konu açıyor,insanlarda nereyi tkip edeceğini şaşırıyor.
gereksiz yani.baksana herkes isyanda.
ne belleymiş anasını satiim be

Tepkiler: Esendağlı ve .Murat.
ulan nokıa hep birbirine düşürdün milleti

anasını belledi ortalığın.

bu nokia belle gelene kadar düşman edecek herkesi birbirine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...