Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian Belle 8 şubatta bizlerle :)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alex_18
Üye
Konu Sahibi
Symbian Belle 8 şubatta bizlerle :)
Evet arkadaşlar bu açıklama Nokia vietnam ın resmi facebook sayfasında yayınlanmıştır...Kesin bir şekilde şubat'ın 8 i tüm dünya da yayınlanması kesinleşmiştir hayırlı olsun bekleyenlere duyrulur!!!
farukbekl
Üye
Forumda Açılan 100. Konu..Devam Edin..Sağır Sultan Duydu.
alex_18
Üye
Konu Sahibi
canımız saolsun kardeşim gelene kapımız açık dimi
aslankaplants
Üye
hemen haber vermene ve bize bigiyi paylaşmana saygı duyuyorum
ama forumda kaçıncı konu sayamadım konu açmadan önce bir bakarsanız memnun oluruz
abim saygı duyurum eyvallah emeğine saygı oturmuşun vakit ayırmışın ama bi konu açarken önce bi bakılsın varmı forumda yokmu.
ana başlıklara bi bakıyorum aynı konudan 4 tane var.hepsi bi yerde toplanıp aynı konu devam edilinse daha güzel olur
18 ocaktada belle çıktı sondakika haberinden de 5 tane var.kimse bakmadan konu açıyor,insanlarda nereyi tkip edeceğini şaşırıyor.
gereksiz yani.baksana herkes isyanda.
ne belleymiş anasını satiim be
abim saygı duyurum eyvallah emeğine saygı oturmuşun vakit ayırmışın ama bi konu açarken önce bi bakılsın varmı forumda yokmu.
ana başlıklara bi bakıyorum aynı konudan 4 tane var.hepsi bi yerde toplanıp aynı konu devam edilinse daha güzel olur
18 ocaktada belle çıktı sondakika haberinde 5 tane var.kimse bakmadan konu açıyor,insanlarda nereyi tkip edeceğini şaşırıyor.
gereksiz yani.baksana herkes isyanda.
ne belleymiş anasını satiim be