Symbian Belle 8 şubatta bizlerle :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alex_18

alex_18

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Belle 8 şubatta bizlerle :)
Evet arkadaşlar bu açıklama Nokia vietnam ın resmi facebook sayfasında yayınlanmıştır...Kesin bir şekilde şubat'ın 8 i tüm dünya da yayınlanması kesinleşmiştir :) hayırlı olsun bekleyenlere duyrulur!!!

farukbekl

farukbekl

Üye
Forumda Açılan 100. Konu..Devam Edin..Sağır Sultan Duydu.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
alex_18

alex_18

Üye
    Konu Sahibi
canımız saolsun kardeşim gelene kapımız açık dimi ;)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
nasıl yani arkadaşlar tam 8 şubat sabahı uyandığımda türkiyede olacak mı?

Quaresma53

Quaresma53

Üye
2 ile 8 şubat arası ya bize kesin 8inde gelir hehe :)

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
artık foruma eskisi girmiyorum her geldiğimde aynı konulardan kaç tane var biraz araştırın konuyu ondan sonra açın

alex_18

alex_18

Üye
    Konu Sahibi
ztn bidaha konu açanın ..... açtığımada açıcamada pişman oldum ;) gidin öğrenin ozmn başka konuları kurcalayıp ;) insan baştan teşekkür etmesini bilmeli

.Murat.

.Murat.

Üye
belle gelir bir süre sonrada yeni başlıklar görürüz LÜTFEN YARDIM BELLE ANNAYI BELLEDİ DİYE:D

• Beğen
YkPkY

YkPkY

Üye
belle gelir bir süre sonrada yeni başlıklar görürüz LÜTFEN YARDIM BELLE ANNAYI BELLEDİ DİYE:D

:kop::kop::kop::kop::kop:

----------Eklendi @ 20:44:06 ---------- Yazıldı @ 20:38:37 ----------

ztn bidaha konu açanın ..... açtığımada açıcamada pişman oldum ;) gidin öğrenin ozmn başka konuları kurcalayıp ;) insan baştan teşekkür etmesini bilmeli

abim saygı duyurum eyvallah emeğine saygı oturmuşun vakit ayırmışın ama bi konu açarken önce bi bakılsın varmı forumda yokmu.
ana başlıklara bi bakıyorum aynı konudan 4 tane var.hepsi bi yerde toplanıp aynı konu devam edilinse daha güzel olur
18 ocaktada belle çıktı sondakika haberinden de 5 tane var.kimse bakmadan konu açıyor,insanlarda nereyi tkip edeceğini şaşırıyor.
gereksiz yani.baksana herkes isyanda.
ne belleymiş anasını satiim be :naughty:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve .Murat.
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ulan nokıa hep birbirine düşürdün milleti:D

• Beğen
farukbekl

farukbekl

Üye
anasını belledi ortalığın.:)

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye

:kop::kop::kop::kop::kop:

----------Eklendi @ 20:44:06 ---------- Yazıldı @ 20:38:37 ----------

abim saygı duyurum eyvallah emeğine saygı oturmuşun vakit ayırmışın ama bi konu açarken önce bi bakılsın varmı forumda yokmu.
ana başlıklara bi bakıyorum aynı konudan 4 tane var.hepsi bi yerde toplanıp aynı konu devam edilinse daha güzel olur
18 ocaktada belle çıktı sondakika haberinde 5 tane var.kimse bakmadan konu açıyor,insanlarda nereyi tkip edeceğini şaşırıyor.
gereksiz yani.baksana herkes isyanda.
ne belleymiş anasını satiim be :naughty:
:oke:

• Beğen
LinkinParkMania

LinkinParkMania

Üye
bu nokia belle gelene kadar düşman edecek herkesi birbirine :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt