ewet yedeklemeyi yapıyorum 3.aşamaya geçiyor ve hemen 15dk kaldı uyarısı verıyor.sonrada hoparlörden bağlantı kopup geri bağlanıyor tarzında ses geliyor temassızlık varmış gibi sanki.ama çözemedim birisi yardımcı olursa gerçekten çok sevineceğim
Sorunun çözümü farklı pc lerde denemek ben cafeden yükleyebildim 3 farklı cafede dendim sonuncusun da oldu sende öyle yap laptapın varsa onda dene daha iyi olur birde masaüstü pc lerde arkadaki usb portlarını kullan ancak böyle oluyor sende bir denw
sürümü 2 ay olmadı yeni güncelledim. Bugün baya bir baktım ne telde nede suitde bir yeni bir yazılım gelmedi. Bana nokiadan msj geldi ayrıyetten msjın ùzerine baktm yok.
sürümü 2 ay olmadı yeni güncelledim. Bugün baya bir baktım ne telde nede suitde bir yeni bir yazılım gelmedi. Bana nokiadan msj geldi ayrıyetten msjın ùzerine baktm yok.
arkadaslar belle yukledim gayet guzel simdilik birkac sorum olacak bu 3g ve batarya gostergesinin sirasindaki 1 rakami neyi ifade ediyor ve benim tel n8 ing. Bu profil ayarlarindaki line1, line2 ne oluyor cift hatmi var anlamadim...
S.a arkadaşlar öncelikle telefonum nokia c7 3 aşamaya geldiğmde telefonu kendiliğinden kapatıyor sürekli windowsdan bağlantı kopuyor geri gelior sesi sürekli ve bir süre sonra yukardaki resimdeki gibi bağlantı koptu hatası geliyor telefonun tuş kilidini kaldırdım pin codunuda kaldırdım ama hala aynı hatayı alıyorum sürekli 15dk kaldından sonra telefon kapanıyor ve açılmıyor Allah rızası için bi yardımcı olursanız çok mutlu olurum
S.a arkadaşlar öncelikle telefonum nokia c7 3 aşamaya geldiğmde telefonu kendiliğinden kapatıyor sürekli windowsdan bağlantı kopuyor geri gelior sesi sürekli ve bir süre sonra yukardaki resimdeki gibi bağlantı koptu hatası geliyor telefonun tuş kilidini kaldırdım pin codunuda kaldırdım ama hala aynı hatayı alıyorum sürekli 15dk kaldından sonra telefon kapanıyor ve açılmıyor Allah rızası için bi yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Sorunun sebebi windows başka bilgisayarda dene yada kullamadığın uygulamaları kaldır anti virüsleri deve dışı bırak harddiskte hata taraması yap ve disk birleştirici ile birleştir(auslogic tavsiye ederim başarılı ve hızlıdır) bunlarda olmazsa başka bilgisayarda dene sorun windows ile alakalı.
arkadaşlar bellede NFC özelliği bulunuyormuş güncellemeden sonra acaba benim c6-01imde de olur mu?? ve daha güncelleme yapmadım nasıl bir işletim sistemi görüşlerinizi alabilirmiyim