Symbian Anna(YARDIM!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Symbian Anna(YARDIM!)
Arkadaşlar öncelikle belirtmeliyim ki biraz cahilim.konuya gelicek olursak bugün C7 olan telefonumu 'Anna' ya güncelledim.herşey çok güzel.hiç bi sorun yok taa ki oyunlara bakana dek oyun klasörüm ortalıkta yok.ayarlardan uygulama ayarlarına gittiğimde oyunlar ve gözükmeyen temalar gözükmekte.Velhasılkelam orda olmaları bana bi yarar sağlamıyor.onları tekrar eskisi gibi nasıl görebilirim?Yardımlarınızı esirgemeceğinizden eminim.Şimdiden teşekkürlerimi sunarım.Saygılarla...

mezoart

Üye
Telefon dilini ingilizce yapmayı dene dostum, dünde arkadaşın biri aynı dertten muzderipti.Müzik çalar sorunu için bunu deneyebilirsin:Önce menüden ayarlar-bağlantı-usb'den telefonu depolama moduna getir sonra usb'den bilgisayar'a bağla. Telefonu flash disk gibi açacak içine gir. private ve resource klasörlerini gizle ama alt klasörleri değil sadece bu klasörleri alt klasörlere elleme.

Konu Sahibi
müzik oynatıcıyı hallettim ama şu oyunlar halen gözükmemekte.aynı sorunu yaşayıpta çözüm bulan arkadaşlardn ve bilgisi olan arkadşlardan rica ediyorum.yardımlarınzı esirgemeyniz.

mezoart

Üye
Birde yeni gelen v025.007 güncellemesini dene istersen.Telefon dilini ingilizce yapman problemi çözer diye düşünmüştüm.

Konu Sahibi
telefonun dilini ingilizce yaptigimda oyunlar gozukuyo.ama turkce yapinca tekrar kayboluyo.kesin cozumu nasil acaba :S

u_cosar

Üye
telefonun dilini ingilizce yaptigimda oyunlar gozukuyo.ama turkce yapinca tekrar kayboluyo.kesin cozumu nasil acaba :S
tamam da uygulamayı telefon hafızasına kurarsan dilini türkçe yaptığın zaman uygulamayı görebilirsin eğer ki dili ingilizce iken uygulamayı hafıza kartına kurarsan dilinin türkçe yaptıgın zaman uygulama gözükmez

Konu Sahibi
yeni bi güncelleme gelmiş onu indirdiğimde düzeldi.senin dediğine gelince de; bende zaten hafıza kartı yok.telefon hafızasına kurmuştum oyunları.

n000k

Üye
yeni bi güncelleme gelmiş onu indirdiğimde düzeldi.senin dediğine gelince de; bende zaten hafıza kartı yok.telefon hafızasına kurmuştum oyunları.
iyi etmişsin güncelleyerek.. bu güncelleme gelmeseydi maalesef bir çözümü olmazdı kurulu uygulamaların için.. ya ingilizce kullanırdın teli yada hepsini silip tekrark kurmak zorunda kalırdın.. bakalım ben hala bu yeni güncellemeyi bekliyorum

Konu Sahibi
kesinlikle haklısın.umarım en kısa zamanda senn sorunn da çözülür.

n000k

Üye
kesinlikle haklısın.umarım en kısa zamanda senn sorunn da çözülür.
hahahah bu zaten bütün s^3 teller için genel bir sorundu anna yükleyenlerin.. geldi yeni anna güncellemesi N8 için.. qt sorunu çözülmüş.. iyi olmuş

hzl0106

Üye
evet bu bütün s^3 ler için bi sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...