ya bu 2016 işi yalan göz boyuyolar assında symbian işletim sistemi Nokia Microsoftla o anlaşmayı yaptığı an bitti, göründğü gibi çoğu oyun firiması ve progrram geliştiriciler geleceği olmayan bir işletim sistemine yatırım yapmak istemiio buda ne demek oluyo kısacası o güncellemeler göz boyamak için güncelleme başınada 2 oyun portluyo nokia daki devloplar sonra insanı heycan basıyo yeni oyun çıkcak die sonra çıkmıo bu annada da böyle oldu bellede böyle olacak bu hep böyle olcak buda N8i çıktığı gün almanın çok büyük bir hata olduğunu anlatıyor memnun muyum telefonumdan? evet memnunum yanına şimdi bide ipad2 aldım keyfime diyecek yok ama nie nokia nie ??? bidahada almam yok bana şimdi apple taraftarı diyeceksiniz ama allağını severseniz bi müşterilerine olan saygılarına bakın yurt dışında bir apple storelara gidin adamlar tak diye problemi çözüyolar çözemezlerse yenisini veriyolar ama nokia??? kullanıcıdan kaynaklanıyo tüm sorunlar adamlara göre yada bi flash attır nokia care de düzelir nedir bu 5 yaşında çocuklarla mı uğraşıyosunuz yoksa yetişkin insanlarla mı... Kısacası Nokia N8 alacağım son nokia ve ilk çıktığı zamanlar nokia telefonları herkeze öneriyodum ama artık adamlara almayın hayatınızın hatasını yaparsınız gidin en basitinden androidli bir telefon hadi en kötü ihtimal bada lı alın ama asla nokia almayın isterlerse iosa veya androide geçsinler