Kedi Yavrusu
Üye
-
Konu Sahibi
-
bnde bilgilendirdim. Çoğu kişide anna ve belleyi ayrı güncelleme sanıyorlar.ne alaka benim söylediğimle?
Belle Symbian^3 değildir! Symbian^4'tür.
evet aynen belle Symbian^4
Belle yazılım güncellemesi değildir. Yeni bir yazılımdır.arkadaşlar symbian^4 diye bişey yok bellede symbian^3 tür belleden sonraki çıkacak bütün güncellemelerde symbian^3 tür..sonuçta hepsi symbian^3'ün birer güncellemesi..
arkadaşım evet yeni bir yazılım telefon komple değişiyo fakat bu yazılımın altyapısı symbian^3..ee ozaman belleden sonraki çıkacak güncelleme symbian^5 mi olacak ? bizim telefonlarımız symbian^3 olarak çıktı symbian^3 olarak kalacak..Belle yazılım güncellemesi değildir. Yeni bir yazılımdır.
arkadaşım evet yeni bir yazılım telefon komple değişiyo fakat bu yazılımın altyapısı symbian^3..ee ozaman belleden sonraki çıkacak güncelleme symbian^5 mi olacak ? bizim telefonlarımız symbian^3 olarak çıktı symbian^3 olarak kalacak..
ozaman yeni çıkan belleli telefonlar symbian^4 diyemi geçiyo arkadaşım ? Onlarda symbian^3..altyapısı symbian^3 değil belle tamamen sıfırdan symbian üzerine yapılmış bir işletim sistemi symbian^4 olarak geçiyor
ozaman yeni çıkan belleli telefonlar symbian^4 diyemi geçiyo arkadaşım ? Onlarda symbian^3..
Sen hangi çıkacak belle telefonlarında symbian^3 yazısını gördün hangi sitede hepsinde symbian belle yazıyor symbian^3 yazan göster bana
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyur beta labs
orda bellenin symbian^4 olduğuna dair bişey göremiyorum arkadaşım..adamın bilgili olup olmadığıda meçhul senin benim gibi forum insanlarından biridir symbian belle (symbian^4) ne zaman çıkacak demiş..zaten cvplayanda olmamış..buna dayanarakmı bellenin symbian^4 olduğunu söylüyosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?