Symbian Anna tanıtım videosundaki N8 ve NFC olayı... :)

Sponsorlu Bağlantılar

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Anna tanıtım videosundaki N8 ve NFC olayı... :)
Bir hataymış arkadaşlar ve video yeniden düzenlenmiş. Artık orada C7 var.

Nokia N8 de çok çok gizli bir NFC sisteminin olduğuna inanan arkadaşlara geçmiş olsun.

nonamex

Üye
:ehe

Şaşırmadım

Bu da N97' nin promo videosu :ehe

N8'de olmamasına rağmen NFC chipi var yazmaları gayet normal gelir :ehe

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

Şaşırmadım

Bu da N97' nin promo videosu :ehe

N8'de olmamasına rağmen NFC chipi var yazmaları gayet normal gelir :ehe

külliyen yalan o video :D :D
web tarayıcısı ne de güzel çalışıyo öyle :D

Devildare66

Üye
oha yanlz n8den daha güzel yapmşlar geçişleri n97de bukadar olr xd yalan ya of xd

_ardaa

_ardaa

Üye
bence konudaki resim fake, güzel çalışma olmuş ama o kadar da iyi olmamış.

sebebine gelince en başta konu sahibi arkadaş zaten symbian düşmanı bu yeterli ama diğer nedenlere gelirsek.
1-Koskoca firma ürettiği telefonu bilmiyor mu da hatalı video hazırlıyor, o büyük ihtimal n8-01'dir benim tahminimce.
2-Belki bilmediğimiz başka birşey vardır anna ile gelecek birşey sonuçta anna gelince hepimiz öğreniriz nfc var mı yok mu?

açıkçası n8'de yoksa bile o kadar sorun olmaz sonuçta nfc'nin olmadığını bilerek aldık bizler nfc için almış olsaydık(ki henüz Türkiye de nfc ile ilgili bir çalışma yok) gider c7 alırdık, bu karalama kampanyasını bırakın artık herkes kendi telefonuyla uğraşsın, sanırım iphone bölümü çok sessiz canınız sıkılıyor orda.

• Beğen
Tepkiler: shasea35 ve irmak1376
ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
konudaki resim feyk mi??
Gir bakalım youtube'a arama bölümüne nokiasupportteam yaz gelen videoyu izle. Neymiş? C7 imiş değil mi...
Konudaki resim de ekran alıntısı olduğu için kalitesiz.
Hala ümit besliyorsunuz ya.
Video düzeltildi, n8 köküne kadar parçalandı. Nfc yok ve olmayacak.

----------Eklendi @ 18:22:42 ---------- Yazıldı @ 18:21:50 ----------

karalama kampanyasıymış pehh...
Sadece videonun düzeltildiğini söyledim.

----------Eklendi @ 18:25:28 ---------- Yazıldı @ 18:22:42 ----------

sinirlerimi attırdın. Ne symbian düşmanlığı, video yanlış düzeltildi dedik. Ayrıca videolar yanlış hazırlanabilir bu çok doğal. Zamanında c5-03 'ün videosunda da iphone menüsü vardı o da düzeltildi.

_ardaa

_ardaa

Üye
evet video yenilenmiş nfc bölümünde c7 kullanılmış diğer yerlerde n8, bir hata yapılmış anlaşılan ama söylediğim gibi kimsenin hayal kırıklığına uğradığı yok
sonuçta hepimiz nfc olmadığını bilerek aldık telefonu.

senin amacın belli o yüzden tartışmaya gerek yok, bizler n8 kullanıcıları olarak anna'yı bekliyoruz nfc'yi değil.

yalnız bu kadar yazmama rağmen halen anlamıyorsun sanırım o yüzden sanırım büyük harflerle yazmak belki daha kalıcı olur
bizler ANNA'yı bekliyoruz, NFC'yi beklemiyoruz N8 KULLANICILARI olarak, artık kafana göre takılabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: mensir ve samsunspor_06
ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
ona birşey demedim zaten, resme feyk demen, güzel çalışma demen bozdu moralimi :D

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
nfc olmus olmamis ne fark eder.luzumsuz agri iste...

one2one2

one2one2

Üye
sanki turkiye her teknolojiyi gordude nfc kaldi :d: yaw nfc mobile i gectik nfc sisteminin asil unsuru olan nfc kart sistemleri avrupada yeni kullanilmaya baslandi. gectimki nfc yi telefona uyarlayip telefonla kullanicam ohooo ozamana kadar n888 cikar onada nfc koyarlar heral :D

• Beğen
Tepkiler: accman

s3rseri

Üye
nfc deyince niye ilk aklımıza gelen kredi kartı veya alışveriş olur ki, sonuçta bu bir teknoloji ve bir çok alana yayılıp işimizi görür videodaki gibi mesela kulaklık ve daha başka bir sürü aksesuar çıkar bu teknoloji ile birlikte alışveriş merkezlerinde kullanmak için belki biraz beklememiz gerekecek ama ondan önce daha çok işimize yarayacak kullanım alanı multimedyadır ve eminim kısa zamanda nokia bunu bize armağan edecektir...

• Beğen
Tepkiler: uribaju
uribaju

uribaju

Üye
Bir önceki konuda n8 in resmi vardı n8 kullananlarda panik atak oluştu nerde bu falan :eheAma ben bir önceki konuda demiştim yalan bu haber n8 de nfc yok c7 de var diye :ehe Biz telefonda nfc özelliği yok diye almadık diyenler var zaten bilemezsiniz ki bu nokianın stratejisi siz c7 nin kamerasını hafife aldınız n8 daha iyi dediniz halbuki c7 n8 den sonra çıktı.Bu nfc olayıda açığa çıkınca n8 taraftarlarının hayalleri söndü :ehe

Starsley

Nfc kesinlikle çok işe yarar, bir teknoloji...

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
videonun düzeltildiğini bildirmek karalama kampanyası mıymış?

Anußis

Anußis

Üye
nfcyi sanki kullanacazda n8de yok .d daha HDMIyi kullanmıyoruz . bide nfc olacak olsun olmasın ne farkederki :)

uribaju

uribaju

Üye
nfcyi sanki kullanacazda n8de yok .d daha HDMIyi kullanmıyoruz . bide nfc olacak olsun olmasın ne farkederki :)
HDMI yi çoğu telefon kullanabiliyor (5800,c7 vs..)Ama nfc tamamen donanımsal olduğu için bu çipten olan telefonlarda oluyor bu özellik.Nfc'nin işe yaramadığını düşünüyorsan NFC konularını bir oku ondan sonra gel yaz derim:oke:

'eco

'eco

Üye

HDMI yi çoğu telefon kullanabiliyor (5800,c7 vs..)Ama nfc tamamen donanımsal olduğu için bu çipten olan telefonlarda oluyor bu özellik.Nfc'nin işe yaramadığını düşünüyorsan NFC konularını bir oku ondan sonra gel yaz derim:oke:

5800 hdmı kullanıomus :ehe:ehe

'eco

'eco

Üye

hayır normal tv kablosunu kullansa ne olucak onu söyle :ahsonuçta tv modunu destekliyomu destekliyo :oke:

tm dogru dıosnda tv modu farklı sey hdmı farklı sey ben 5800ın hdmı desteklemedgnı sölemek ıstedım :bye2:

Üst Alt