Symbian Anna ile Uygulamaları Silinenler buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burak.yildirim

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Anna ile Uygulamaları Silinenler buraya
Selam beyler,

Sırf bu bilgiyi vermek için üye oldum buraya.

Bugün sabah annayı yükledim. Ancak uygulamalarımı bulamamıştım. Cihazın gerekli olan güncellemelerini tamamladıktan sonra, dilini ingilizce olarak değiştirdim ve uygulamalarım geri geldi..

Bilginize.

m542tf

m542tf

Üye
sağol oluyor ya teli ingilizce kullunağız yada uygulamaları tekrar yüklüyeceğiz

burak.yildirim

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim dostum, bi yama falan çıkarırlar heralde... ya da böyle idare edicez.

StigmatA

Üye
malesef dil ingilizce olunca uygulamalar geliyor sağol dostum ama yamayı falan bekleyemem silicem baştan kurucam hepsini. lanet olsun nokia. bir işide adam gibi yapın.

burak.yildirim

Üye
    Konu Sahibi
aynen dostum deli oldum günlerdir geldi de noldu hiçbişi olmadı iyice soğuttular telefondan falan. bir de satın aldığım bazı uygulamalar vardı işime yarıyan onları da bulamayınca deliye döndüm. nokia'nın annasını baya andım yani :)

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
ovinin simgesi aynı kaldı arkadaşlar nedendir bilyomusunuz ?

burak.yildirim

Üye
    Konu Sahibi
cihaz güncelleştirmelerinde ovi mağaza güncellemesi de var onu kur dostum ;)

SeDo_1

Üye
adamlar sorun giderceklerine daha cok sorun çıkarttılar aynen ingilizce çevirdiğimde uygulamalar glıyor türkçede malesef yok :)

caphuscha

caphuscha

Üye
arkadaşlar sizdede oldumu bilmiyorum bu sabah farkettim. anna güncellemesinden sonra telefonumun hareket sensörü ile alarm erteleme özelliği kayboldu. telefonu yüz üstü çevirdiğimde otomatik erteleme yapıyordu, şimdi sadece sesi kesiliyor. uyuz oldum.

StigmatA

Üye
alla alla dostum bende öyle bir sorun yok erteleyebiliyorum ters çevirince susturabiliyorum onlar mevcut.

caphuscha

caphuscha

Üye
alla alla dostum bende öyle bir sorun yok erteleyebiliyorum ters çevirince susturabiliyorum onlar mevcut.
dostum bende susturabiliyorum lakin ekrandan "sustur" ve "ertele" seçeneği gitmiyor. bir süre sonra gidiyor erteleme yapıyor ama 5dk yerine 6 dk 7 dk erteliyor.

StigmatA

Üye
hmm ona dikkat etmedim dosutm bakmak lazım.

kozgit

Üye
ya bende de hiç sorun yok dil türkçe ve tüm uygulamalarım duruyo hatta silinir diye yedekleme yaptım ama silinmedi keşke yedekleme yapsaydınız bu arada güncellemeyi oviden yapmayın nokia software updater ile yapın sorunsuzca yapıyo ayrıca ovide 270 mb olan anna software updater da 326 mb ben yaptım sorunsuzca.

----------Eklendi @ 09:32:08 ---------- Yazıldı @ 09:25:18 ----------

arkadaşlar bi şey fark ettim ovi den inen anna ile software updater deki aynı değil ovi deki 22.04 iken software updater 24.01 i veriyo daha üst versiyonu oluyor ve daha özellikli oluyro üstelik bahsettiğiniz sorunlar da olmuyor haberiniz olsun mb lrı bile farklı software daki 50 mb daha fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt