Symbian Anna güncelleştirmesini yüklerken sorun yaşadım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

carrerahalil

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Anna güncelleştirmesini yüklerken sorun yaşadım
Merhaba
Symbian Anna güncelleştirmesini yükledim ve telefonun yeniden başlatılması gerekti. Ve telefon kapandı fakat iki gündür telefonum kapalı sadece nokia yazıyor ve başka hiç bir tık yok yardımcı olabilecek bir gentle & lady var mı aranızda ?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Nokia N8 de Hala Anna mı kullanıyorsunuz?

carrerahalil

Üye
    Konu Sahibi
[h=6]Anna da Ovi Programlarını Yüklerken Sorun Yaşayanlar Buraya !!![/h]
Anna Yazılım da Ovi deki Programları Sorunsuz Kurmak İçin Buraya !! Size Sunduğum 4 adet Yazılımını Sırayla Kurmanız Yeterli Olucaktır. Birinci...
[h=6]Symbian Anna ve Belle Ortak Sorun Çözümü[/h]

Anna ve Belle'nin Türkçe sürümlerinde olan bir sorun smart installer sorunu. Bu sorun yüzünden smart installer ile güncelleme yapan programları...

[h=6]Symbian Anna yukleyip, sonrasindaki Anna guncellemesinde sorun yasayanlar icin cozum!![/h]

Asagidaki linklerdeki dosyalari indirip sirayla kurun ve tekrar guncellemeyi deneyin. Sorun cozulecektir. ...

[h=6]Gold Anna Symbian^3 by FGshah | Symbian Anna Tema İndir[/h]

Gold-Anna by FGshah http://www.maxicep.com/imagehosting/9451974e2dde87d53c3.jpg

ŞİMDİ BU KONULARDA BANA YARDIMCI OLMAK İSTEYEN SEVGİLİ ARKADAŞIM. ÖNCELİKLE NEZAKETİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM . FAKAT BENİM TELEFONUM "N8" VE TELEFONUMUN BİR SORUNU YOKTU BEN SADECE RUTİN GÜNCELLEŞTİRMELERİ YAPARKEN SYMBİAN ANNA İLE İLGİLİ 3 GÜNCELLEME İLE KARŞILAŞTIM. İLKİ BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ FAKAT DİĞER İKİSİ BAŞARISIZ OLUYORDU. BEN DE WLAN DAN BAĞLANDIM VE YÜKLEDİM SONRA TELEFON YENİDEN BAŞLATILMASI GEREKİYOR DİYE UYARI VERDİ BENDE TAMAM DEDİM VE WLAN BAĞLANTISI KOPMUŞ OLABİLİR TELEFONA RESETLESEM DE BİR ŞEY DEĞİŞMİYOR TELEFON KESİNLİKLE AÇILMIYOR . SADECE 2 GÜN BOYUNCA NOKİA YAZISIYLA DURDU. BU AŞAMADAN SONRA YARDIM EDEBİLECEĞİNİZ BİR ŞEY VARSA SİZDEN RİCA EDİYORUM LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN .. SELAMLAR...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt