Tamam teşekkürler resmi olarak ovi suite de nezaman çıkacak çünkü birkaç gün önce ovi suite 3.1.1.85 sürüm güncellemesi ve n8 de ovi store güncellemesi geldi herhalde altyapı hazırlıyorlar
önemli değil resmi ovi güncellemesi hakkında ne yazıkki kesin bir tarih yok bu konu hakkında forumda kesin olmammakla beraber tarihler verilmiş durumda beklemekten başka çare yok derim ben.
ozaman herkez zevkine uygun yazılımı tercih etsin nedeyim bazılarıda ovi store lerde sorun yaşıyor ben euro2 almanya dg yükledim şuana kadar hiçbir hata ve sorunla karşılaşmadım gayet stabil çalışır durumda ayrıca ovi storeden program kurabiliyorum
Bende sorun yaşamadım. Sistem gayet stabil o konu da bende birşey demiyorum zaten. Tek yakındığım beğenmediğim dediğim olay bu web tarayıcısı. Neyse yeni güncellemeler ile bazı eksiklikleri giderirler umarım.
akıcılık ve performans bakımından çok iyi olmuş. benim de istediğim biraz hızdı zaten. annayı ilk yüklediğim haliyle bir sürü uygulama yükledikten sonraki hali aynı. hala güzel performans veriyor. başarılı olmuş =)
bence dusmustur bile sen bir daha kontrol et, hemen hemen butun dunya yukledi... bir Turkiye mi kaldi yahu bu arada guncellemelerde hala sorun var, benim ovi store resmen acilmiyor anna'dan sonra, hayret vallahi, hayret...
kardeşim şimdide kontrol ettim türkiye gelmedi hala ayrıca ovide de yok almanyayı yada uk i yklicem ama daha önce navifirm le ykleme yapmadım o yzden beklicz artık bu arada benm tel dark grey n8
ben orjinali bekliyorum öyle naviyle falan uğraşamam telefondan güncellerim----------Eklendi @ 01:41:38 ---------- Yazıldı @ 01:40:01 ----------onun için oyumu kullanmadım gelsin kullanayım ondan sonra oy kullanacam
ben orjinal anna kullanıcısı olarak türkce kullanırken hic memnun degilim bazı programlar telefon dili türkceyken kurulmuyor kurulsada sistem hatası veriyor.
ben orjinal anna kullanıcısı olarak türkce kullanırken hic memnun degilim bazı programlar telefon dili türkceyken kurulmuyor kurulsada sistem hatası veriyor.
arkadaşım hem başka ülkenin güncellemesini yüklüyorsun hemde türkçe kullanırken memnun değilim diyorsun hem sabredemiyorsun hemde beyenmiyorsun bekle türkçeyi kur gör bakalım sorun kalıyormu çok hırpalıyorsunuz telefonları çok
Almanya yazılımında saat sorunu mu var bana mı öyle geliyor ? GMT+3 olması gerekirken GMT+2 gözüküyor o yüzden otomatik güncellemeye alınca yanlış gösteriyor saati..
Ben N8 kullanıcısı olarak aylardır Annayı bekliyorum.Telefon aldığım günden beri batarya süresi ve kamerası dışında beklentilerimin hiçbirini karşılamadı sayılır.Özellkle web tarayıcısı ve telefondaki kasılmalardan dolayı telefonu aldığım günden itibaren Annayı,Anna ile de sorun çözülmezse HTC tarzı bi cihazla değiştirmeyi düşünüyorum.Umarım cihaz değiştirmek zorunda kalmam.Türkiye gibi bi pazara neden bu kadar geç verilecek Anna onu da anlamış değilim açıkçası...