Symbian Anna eski uygulamalar hakkında yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

inanc609

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Anna eski uygulamalar hakkında yardım.
Arkadaşlar 1 haftadır telefonda yeni güncelleme gözüktüğü halde pc ovi suit'e bağlanamadığı için yükleyemiyordum. Bugün arkadaşın bilgisayarından güncellemeyi yaptım ve nihayet Anna'ya geçebildim. Ancak şöyle bir sıkıntım var. Telefonuma önceden yüklediğim oyunlar ve programlar artık gözükmüyor. Uygulama yöneticisinde yüklü oldukları halde telefondaki klasörlere falan heryere bakmama rağmen programları ve oyunları bulamadım. Acaba başka bir yere mi atılmış olabilir. Şimdi uygulama yöneticisinden hepsini silip tekrar mı yüklemem gerekiyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
 


Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
yok arkadasim telefon dili turkce oldugu icin gorunmuyor.ingilizce veya farkli birde kur gerci turkceye donunce bazilari tekrar kayboluyor.turkce anna sorunlu neden oldunu nokia okadar sordum halde bir cevap alamadim.heralde turkiyeye gelmemesinin sebebide bu olsa gerek halletmeye calisiyoruzda demediler.beklemedeyim anliycan nokia turkce diline iyi bir kazik atti bence herkez bundan sikayetci.bana dedikleri bazi programlar global dilde calisiyormus annada.bende neden turkce yapiyorsunuz dedim cevap yok.:off:
 

inanc609

Üye
    Konu Sahibi
Saat dilimleride hatalı sanırsam 1 saat geride görünüyor saat Türkiye saatini seçtiğim zaman. Kendim düzeltmem gerekiyor. Ayrıca iletim raporlarıda o saate göre geliyor yani saat 3te atmışsam mesajı iletim raporunda saat 2 de atılmış gibi görünüyor. Umarım bunu düzeltmenin bir yolu vardır. Bu arada ben o görünmeyen programları tekrar yüklesem aynı şekilde sorun olur mu yoksa eskisi gibi kullanmaya devam edebilir miyim?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt