symbian ANNA dun itibariyle cikti ve yukledim ( fransa)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yildizkiran

Üye
    Konu Sahibi
symbian ANNA dun itibariyle cikti ve yukledim ( fransa)
merhaba arkadaslar dun gece ovi suitle bir guncelleme yapiyim dedim ve anna ile karsilastim biraz heyecanla telefonu guncellemeye basladim ve biraz zaman aldi ve gece gec oldugu icin kontrol edemeden yattim az once isten geldim baktim performans ayarlarina gorsellige beklentiler bosa cikti yine ayni donmalar yavasliklar ve gorsel olarak simgelerin seklinden baska hic birseyin degismedigi yani anna anna dedik durduk hepsi bosa.. bu sonuncu nokia telefonum egerki symbian dan vazgecmezse..

• Beğen
Tepkiler: XER01

aydnzara

Üye
Üzüldüm kardeşim o kadar beklememiz boşunamı gitti:(

veliahht

veliahht

Üye
deme öyle bea canım sıkıldı şimdi herkes ii diyordu off yaaa...

_ardaa

_ardaa

Üye
Boşuna gitmiş değil herkes güncellemeden Android benzeri görsellik bekliyor o yüzden beklentiler boşuna çıkıyor, bu güncelleme ara geçiş ve performans güncellemesi, bu güncellemenin ardından 4 adet daha güncelleme var onları da yüklemesi gerekiyor arkadaşın.

XER01

XER01

Üye
Yavaş olduğu doğrudur ama PR1.2 ile karşılaştırılamayacak kadar ilerleme var donma konusunda..

SilentOne

SilentOne

Üye
neden bnde telefon uçuyo ozmn :D

futbol123

futbol123

Üye
belle yi beklemekte fayda var

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
senin telinde bi sorun var o zaman..ben anna da kullandım tel gayet hızlıydı donma falan yaşamadım..n8cilere belleyi öneriyorum:d:

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
telefondan telefona degişiyor ilginç bu tecrübeler kimisi ucuyor kimişi kağnı gibi insaf :-)) önce temiz kurulum yapın arkadaşım kurmadan önce hard format atın yıgın hafızayı boşaltın ,kullnıyorsanız hafıza kartınıza format atın sonra birsey atmadan telefona takın sonra yedeklerinizi atın.kartınızı biçimlendirmeseniz bile donma yapabilir.proğram veya eski dosyalar çakışma yapabilir insan test etmeden önce bunları yapar sonra test eder sonra yorum yapar..halen donuyorsa o zaman problem vardır ama problem yaratacak sorunları ortadan kaldırın lütfen..

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen katılıyorum

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
haklısın hocam dediklerine katılıyorum..ben düzenlenmiş hackli belle kullanıyorum telefonumda oyunlarla beraber toplam 70 küsür program var hiç kasılma falan yok oyunlarda bile..

SilentOne

SilentOne

Üye
yha o deqilde bn bi anna kurmuştum zamanında telefon ingilizce yakında work and travel a katılacam artık nerdesin türkçe anna

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
sende haklısın dostum

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
yha o deqilde bn bi anna kurmuştum zamanında telefon ingilizce yakında work and travel a katılacam artık nerdesin türkçe anna

bu ülkenin insanı herseye alısıyor bunada alışır :-)) fenamı ingilizce öğreniyoruz :-))

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Bu fransa bize kaç saat uçuş 3 saat sürer galiba arabaylada 3-4 gün gönderin bize anna yı anasınıda biraz da Türkiye ye gelsin Türkler Misafir Perverdir.:) Gönlünü hoş ederiz hemide bayram bayramlaşırız.:op:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt