cemsidar
Üye
Symbian Anna -- C7 -- Bakın Bi
Beyler ben kurdum herhangi bir sorun yaşamıyorum.Tek sorunum yüklü oyunlarım gitti
Asphalt 6 fLan. Fakt ayarLarda uyquLama yöneticisine girince orada hala yüklü görnüyotlar fakat telefon içinde bulamıyorum.Ne yapmaLıyım. Baştan indiremem oyun mübarek cok yer kaplıo.Kotalıyım. Yardımlarınızı bekliyorum.O kadarda bölüm geçmiştim gitti
. Bunların yanında Anna da belle midir nedir ona geçmek istiyorum c7 için olan sürümü çıktı mı ?
Yüklemeyi düşünen arkadaşlar telden uygulamalara girsin orda yazılım güncellemeden yapın ben yaptım hiç sorunum yok. Bir tek oyunlarım gitti işte. E onuda sizin yardımınızla aşarım artk
Asphalt 6 fLan. Fakt ayarLarda uyquLama yöneticisine girince orada hala yüklü görnüyotlar fakat telefon içinde bulamıyorum.Ne yapmaLıyım. Baştan indiremem oyun mübarek cok yer kaplıo.Kotalıyım. Yardımlarınızı bekliyorum.O kadarda bölüm geçmiştim gitti
. Bunların yanında Anna da belle midir nedir ona geçmek istiyorum c7 için olan sürümü çıktı mı ?Yüklemeyi düşünen arkadaşlar telden uygulamalara girsin orda yazılım güncellemeden yapın ben yaptım hiç sorunum yok. Bir tek oyunlarım gitti işte. E onuda sizin yardımınızla aşarım artk