Symbian Anna -- C7 -- Bakın Bi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Anna -- C7 -- Bakın Bi
Beyler ben kurdum herhangi bir sorun yaşamıyorum.Tek sorunum yüklü oyunlarım gitti :( Asphalt 6 fLan. Fakt ayarLarda uyquLama yöneticisine girince orada hala yüklü görnüyotlar fakat telefon içinde bulamıyorum.Ne yapmaLıyım. Baştan indiremem oyun mübarek cok yer kaplıo.Kotalıyım. Yardımlarınızı bekliyorum.O kadarda bölüm geçmiştim gitti :) :( . Bunların yanında Anna da belle midir nedir ona geçmek istiyorum c7 için olan sürümü çıktı mı ?

Yüklemeyi düşünen arkadaşlar telden uygulamalara girsin orda yazılım güncellemeden yapın ben yaptım hiç sorunum yok. Bir tek oyunlarım gitti işte. E onuda sizin yardımınızla aşarım artk :D

m542tf

m542tf

Üye
teli ingilizçe yap

cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
Eyw.Hemen deniyorum.

spartuas

spartuas

Üye
asphalt 6 yı komple bitirdim. Herşey bitmişti. Benimde gitti çok kötü durum :)

cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
Denedim oyunlar geldi şuan. Son oLarak :
- Teli tekrar tr yapsam oyunlar tkrar gider mi
- Belle midir nedir o c7 için var mı ?

hizan

hizan

Üye
c7 için belle henüz çıkmadı 2012 ilk çeyreğinde çıkma ihtimali var. teli tr yapar isen oyunların tekrar gider. çünkü senin telinde anna yazılımı yüklü.

cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
İngilizce kuLLanmam lazım diosun yani. Hmm eyw. Kardeş bişe daha saoyım o zmn. TR deyken bişe yüklesem ingilizce yaptımmı görünür mü. Şuan yeni oyunlar indirdim. İng. olarak kursam tr de gözkür mü

spartuas

spartuas

Üye
İngilizce kuLLanmam lazım diosun yani. Hmm eyw. Kardeş bişe daha saoyım o zmn. TR deyken bişe yüklesem ingilizce yaptımmı görünür mü. Şuan yeni oyunlar indirdim. İng. olarak kursam tr de gözkür mü
bunun bir yolu var oda telefonun dili ingilizceyken görüken görükmeyen uygulamaları kaldır. Telefonun dilini tekrar türkçe yap ve baştan kur. :) başka çaren yok.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ben anna yükledim oviden öyle olmadı şans bana güldü herhalde :aha:

serkan_karakose

Üye
arkadaslar bende siyah c7 var ve anna yuklemek istiyorum ama nasil yukleyecegimi bilmiyorum bana yardim eder misinz ama sorunsuz olmaini istiyorum hangisini yuklemem gerekiyor bu konularda pek bilgim yok

emoli821

Üye
arkadaslar bende siyah c7 var ve anna yuklemek istiyorum ama nasil yukleyecegimi bilmiyorum bana yardim eder misinz ama sorunsuz olmaini istiyorum hangisini yuklemem gerekiyor bu konularda pek bilgim yok
En sorunsuzu yüklememek..

SilentOne

SilentOne

Üye
bndede ole bişi olmadı şanslıyım :D

babaeskili

Üye
Beyler ben kurdum herhangi bir sorun yaşamıyorum.Tek sorunum yüklü oyunlarım gitti :( Asphalt 6 fLan. Fakt ayarLarda uyquLama yöneticisine girince orada hala yüklü görnüyotlar fakat telefon içinde bulamıyorum.Ne yapmaLıyım. Baştan indiremem oyun mübarek cok yer kaplıo.Kotalıyım. Yardımlarınızı bekliyorum.O kadarda bölüm geçmiştim gitti :) :( . Bunların yanında Anna da belle midir nedir ona geçmek istiyorum c7 için olan sürümü çıktı mı ?

Yüklemeyi düşünen arkadaşlar telden uygulamalara girsin orda yazılım güncellemeden yapın ben yaptım hiç sorunum yok. Bir tek oyunlarım gitti işte. E onuda sizin yardımınızla aşarım artk :D

telefonun dilini ingilizce yapın . sonra ovi suit programında araçlar kısmından "uygulamalar ve ayarlar" ı bilgisayara yedekeleyin. ardından onları geri yükleme kısmından topluca telefona geri atın. telefonun dilini türkçe yapın geri yüklemeden sonra.düzeliyor.
tek tek indirip kurmaktan iyidir

lafel2

Üye
c7 ye anna güncellemesini yükledim telefonum ingilizce oldu yarım edebilirmisiniz

TheMadness

TheMadness

Üye
Telefonun E sürücüsünü biçimlendir. Soft format at. Hard Format at. 24.1 Navifirmden Flash dosyalarını indir flashı çak en sağlıklısı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt