Ana ekranda widget'lat 6 sayfaya çıkartıla bilir
rom dahil RomPatcherPlus_3.0_autostart eklenildi
rom dahil installserver.exe eklenildi
yeni effects eklenildi
çekirdek kilidi açık rofs2 rofs3 düzenlene bilir
Not sw yüklediktensonra Soft Format atın *#7370#
Tel model C7-00
RM-675
sw 024.001 02.01 Euro2 türkiye
ürün kodu 059B534
paylaşım için tşklr telim c7 yeni olan anna. ve acemiyim ve benim gibilerinde bunu c7 ye nasıl atcaz resim vede bu konuda bilgi verirseniz çok iyi olcak şimdiden teşekkürler
paylaşım için tşklr telim c7 yeni olan anna. ve acemiyim ve benim gibilerinde bunu c7 ye nasıl atcaz resim vede bu konuda bilgi verirseniz çok iyi olcak şimdiden teşekkürler
arkadaşlar yazılımı indirdim yanlız flash işlemi başlamıyor hata kodu "getting list of files to be flashed failled : 0*84210010 (-2078212080) frimware : flashing file c:/program files/nokia/phoenix/products/RM-675/RM-675_M009.21.emmc.fpsx is not found " yardımcı olursanız sevınırım
arkadaşlar yazılımı indirdim yanlız flash işlemi başlamıyor hata kodu "getting list of files to be flashed failled : 0*84210010 (-2078212080) frimware : flashing file c:/program files/nokia/phoenix/products/RM-675/RM-675_M009.21.emmc.fpsx is not found " yardımcı olursanız sevınırım
kardeşim ellerine sağlık.gerçekten şimdiye kadar kullandığım en iyi ve hızlı versiyon bu.bunu kurmuştum ama üzerine 2 farklı versiyon (hackli 24.001) daha kurdum ama 2sinde de tekrar geri dönüş yaptım.belle ye kadar durmak yok bununla devam.
tekrar tekrar teşekkürler....
benim bir iki problemim var fakat sorun anna danmı fw denmi bilmiyorum bir kere mass storage (depolama) modunda bağlayamıyorum hemen ovis egeri gönüyor ikincisi sleep screen ve diger uygulamaların bazıları maalesef kuramıyor olmam wi-fi balanıyor sihirbazı kapanıt kapanmaz wi-fi kopuyor bunlara yorum yapabilecek bi arkadaş yok mu
benim bir iki problemim var fakat sorun anna danmı fw denmi bilmiyorum bir kere mass storage (depolama) modunda bağlayamıyorum hemen ovis egeri gönüyor ikincisi sleep screen ve diger uygulamaların bazıları maalesef kuramıyor olmam wi-fi balanıyor sihirbazı kapanıt kapanmaz wi-fi kopuyor bunlara yorum yapabilecek bi arkadaş yok mu
depolama moduna bağlanamamanı bilmiyorum ama o uygulamaları yüklerken telefonun dilini ıngilizceye çevirip öyle yükle installer dosyaları öyle yükleniyor annadan kaynaklanan bi sorun
slm
java kurulumların yapılabilmesi için verdiğiniz linkteki dosyayı c:resource:java olarak atmamızı söylemişsiniz ama x-plore ile bu işlemi yaparken
can't creat dir:
c:\resorce\java
mesajıyla karşılaşıyorum.bi akıl verebilirmisiniz yanlış yaptığım bir şeymi var?