İzlenimlerimi belirtmek isterim, yazılım kullanım kolaylığı değişik şemalar görsellik açısından güzel, performans, müzik çalar ses kalitesi, kulaklık ses kalitesi süper. İnternette pek gezinmedim ama eskiye göre çok far yok sadece kullanım değişikliği yapılmış, ben şahsen operayı değişmem haa operdan girince hız farkı olduğunu belirteyim. dokunmatik algılaması gayet güzel, ilk açılıştı ovi kullanıcı girişi karşılama ekranı sinir etti beni giriş yapmadan gitmedi uyuz şey girmedende 3 dakikanızı alır eğer giriş yapmazsanız her defasında soruyor sağda solda iptal vazgeç seçeneğide yok. çare bulmak gerek. sıkıntı olarak gördüğüm tek şey kinetik scroll kaydırma hassasiyeti ölü takılıp duruyor önceden çok dosyalarda herhangi bir dosyaya basılı tutup aşağı yukarı kaydırabiliyordum bunda takılıyor yada sert aşağı veya yukarı vuruşlarda yanlış algılıyor birazdaha iyileşmesi gerekiyor galiba yada uygum mod lar çıkarırlar inşallah. sms msj cevaplama panaline girince alfa sayısal numerik tuşlar enlemesine uzun olmuç boy oranı biraz kısa ama sıkıntı yok c6-01 kullanıcılarından parmağı kalın olan varsa sıkıntı olur. QWERTY klavyesi güzel ama anlamam kullanmam çok ufak duruyor c6-01 de, şimdilik izlenimlerim bunlar.