muhdi Üye güncellemeyi indirdim de daha önce bu şekilde güncelleme yapmamıştım acaba bu güncellemeyi nasıl yükleyebilirim
güncellemeyi indirdim de daha önce bu şekilde güncelleme yapmamıştım acaba bu güncellemeyi nasıl yükleyebilirim
chatlag18 Üye arkadaşlar lütfen yardım edın . belco 2 arkadasımızın fw sürümünü yuklersek ggarantıden cıkıyormu telfon . birde yükledım begenmedık diyelım geri nasıl alacaqız .yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
arkadaşlar lütfen yardım edın . belco 2 arkadasımızın fw sürümünü yuklersek ggarantıden cıkıyormu telfon . birde yükledım begenmedık diyelım geri nasıl alacaqız .yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
ozgur0909 Üye Hoca Sen adamsın ya Süper bişisin sen ya... Bi tek Biraz wigetlar küçük gibi eskileri daha mı güzeldi birde müzik dinleme programı faln entegre etseydin süper olurdu.
Hoca Sen adamsın ya Süper bişisin sen ya... Bi tek Biraz wigetlar küçük gibi eskileri daha mı güzeldi birde müzik dinleme programı faln entegre etseydin süper olurdu.
manyaqqq Üye Mbr Mocam Öncelikle çalışmalarınızı zevkle izleyip deniyorum benim emektar sürüm c6 da tşk ederim