Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianist

Symbianist

Üye
Sürüm güncelleyince format atılmış gibi olmuyor mu ?

----------Eklendi @ 17:44:26 ---------- Yazıldı @ 17:32:50 ----------

Ayrıca güncellemeyle gelen ngage gömülü oyunları var 3 tane bunları açmaya çalıştığımda This is a limited trial diyor.Bunu nasıl çözebilirim ?

format atılmış gibi olur. Oyunlar demo olduğu için tam sürümünü almanı isterler.sen de tam sürümlerini araştır biraz

Wade1

Üye
Usb ile bağlantı kurup video atıyorum telefona.Telefondaki yönetici programı ile görebiliyorum videoyu.Resimleri gösteriyor ama video yok.Bunu nasıl çözebilirim ?

AHKE

AHKE

Üye
n79 16 gb lık h.kartını okurmu

AHKE

AHKE

Üye
tamam bn aldım okudu bakalım kastrckmı doldurdukca

mrtmtn96

Üye
flipfont bulamıyorum. sertifika hatası veriyor. yardım eder misiniz..

Wade1

Üye
Arkadaşlar N95 telefonumun sürümünü 35.0.0.2 yaptım.Gömülü n-gage oyunları geldi 3 tane.
Fifa 2008
Asphalt
Birde snake diye bir oyun.

Bunların deneme sürümü bitti.Şimdi bunlara cracklik bir durum söz konusu mu yoksa kaldırayım gitsin mi boşuna yer kaplamasın ?

Birde nokia ovi'den fifa 2012 indirdim.Gömülü n-gage oyunlarındaki fifa 2008 daha iyi ya.Bu yüzden gerçekçi sağlam oyunlar arıyorum.Bir sürü oyun var ancak kaliteli ekran görüntüsü ve gerçekliğe yakın tavsiye edebileceğiniz oyunlar var mı ?

mstf_l

mstf_l

Üye
Arkadaşlar N95 telefonumun sürümünü 35.0.0.2 yaptım.Gömülü n-gage oyunları geldi 3 tane.
Fifa 2008
Asphalt
Birde snake diye bir oyun.

Bunların deneme sürümü bitti.Şimdi bunlara cracklik bir durum söz konusu mu yoksa kaldırayım gitsin mi boşuna yer kaplamasın ?

Birde nokia ovi'den fifa 2012 indirdim.Gömülü n-gage oyunlarındaki fifa 2008 daha iyi ya.Bu yüzden gerçekçi sağlam oyunlar arıyorum.Bir sürü oyun var ancak kaliteli ekran görüntüsü ve gerçekliğe yakın tavsiye edebileceğiniz oyunlar var mı ?

O oyunları c.rackleyemzsin binpda oyunları c.racklenebilir sadece

Wade1

Üye
napıyım gömülü n-gage oyunlarını kaldırayım mı ?

coskunysr

Üye
selam.baba benim tel 6720c fp2.nete sadece telden girebiliyorum ve uzun ugraslar sonucu teli hack'ledim.rompatcherla.6 aydan beri siteyi takip ediyorum.sitede bulunan yamaların cogu bende calısmıyor.bu teli ozellestirmek icin uygun yamaları nasıl temin edebilirim?

Symbianist

Symbianist

Üye
ne gibi yamalardan istiyorsun ? Ne için lazım soylersen ona göre bakarız

coskunysr

Üye
baba mesela kamera kayıt kırmızı ısıgını kapatmak istiyorum.galeriyi actıgımda tüm foto ve videoların gorunmemesini istiyorum.menu ikonlarını kisisellestirebilmek istiyorum.bunun gibi.tsk.ler ilgilendigin icin.

devajud

Üye
usta c301 var m.facebookda msn ve şifre yerine yazıyorum yazmıyo ya yazıyorum tamma diyorum o kutucuklar boşşş

Symbianist

Symbianist

Üye
baba mesela kamera kayıt kırmızı ısıgını kapatmak istiyorum.galeriyi actıgımda tüm foto ve videoların gorunmemesini istiyorum.menu ikonlarını kisisellestirebilmek istiyorum.bunun gibi.tsk.ler ilgilendigin icin.

tüm foto ve videolar görünmesin istiyorsan o zaman galeri programı kullan. Ikon için de tema olmaz mi

----------Eklendi @ 00:43:26 ---------- Yazıldı @ 00:42:52 ----------

usta c301 var m.facebookda msn ve şifre yerine yazıyorum yazmıyo ya yazıyorum tamma diyorum o kutucuklar boşşş

hangi tarayiciyi kullanıyorsun

emirr95

Üye
Bnde E72 var Flip font programını yüklerken yarıda kesio devam etmiyor yardım edermisiniz ? :)

hacker_ceset

Üye
Telefona Sorcerer Yükledim Acınca Yeniden Başlatılıyor

N95

ismail

ismail

Üye
Abi elinizde free isms 1.20 türkçe yaması var mı??

Üst Alt