Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

KAFAYIMI7N

Üye
nokia 5800 yararlı uygulamalar telefonu kasma yapmayacak uygulamaları bekliyorum teşsekkürler:-)

alexcab

alexcab

Üye
N73 telefona hiçbirşey yüklenmiyor daha önce indirip yüklediğim oyunlar uygulamaları şimdi telefona kuramıyorum yüklemenin sonuna geliyor ve yukkenemedgı dhyoq

----------Eklendi @ 04:18:27 ---------- Yazıldı @ 04:15:56 ----------

yüklenemedı diyor telefona format attım gene sadece dün ovi store den ücretsiz bir oyun indirdim onu açtı

AHKE

AHKE

Üye
uygulama uyumlu olmadığı için yukleyemiosundur.mesela bn n73 n96 nın nimbuzz programını yukleme calısmıstım sonuna geldi yuklemenin ama yuklenemiyor dedi

nalyaprak14

Üye
benim N79um var ikinci el almıştım tuşlarının ışıkları hiç yanmıyor acaba bütün n79lar mı böyle yoksa benmki mi bozuk sorun ne olabilir

AHKE

AHKE

Üye
eğer karanlıktada yanmıosa tuş takımı ışıkları bozuktur

nalyaprak14

Üye
yaa yanmıyo servise gtti geldi hala aynı adama bişey demedim ama hiç yanmıyo galiba diye düşünmeye başlamıştım

djmumi

djmumi

Üye
Niye kimse ilgilenmiyoooooo forumun bütün destek bölümlerine yazdım.
Sorunum şu; 5800 ima touch crypto die bir program la bazı resimlerime şifre koydum yanlız şifreyi unuttum.s Şimdi resimler değişik bi uzantıyla gözüküyo tcp die. Uzantıyı ne kadar değiştirsemde açamadim resimleri dosya yöneticisinde görünüyolar ama açılmıyorlar. O şifreyi nasıl bulabilirim yada başka bi çözüm varmi kaldırsamda olmuyo programı resimler açılmıyo. Lütfenmn yardım edinnnn:-(

Symbianist

Symbianist

Üye
Adi üstünde kendisine göre şifrelemiş program. Kusura bakmayin ama madem önemli şifrenizi kaybetmeyeceginiz şekilde seçmelisiniz ya da bir yerde saklamalisınız. Bilse yazar herhalde millet de demek ki bilmiyorlar

mstf_l

mstf_l

Üye
programı kaldır uninstallking gibi birseyle

djmumi

djmumi

Üye
ii de arkadaşım olabilir yani insanlık hali şimdi onu mu tartışalım bilmiyosan tm yine de ilgilenmissın sağol. mstf kardeşim kaldırdım olmuyo denedim onu yine o uzantıyla görünüyo yine de tsk.

mesutaksakal

Üye
slm.bende nokıa e72 var.core player isimli programı yüklüyom ama tlf da çalışmıyor.yüklemede bir sorun yok yükleniyor ama simgeye tıkladığımda çalışmıyor.yardım eden olursa sevinirim. E potam [email protected]

relax_1_8

relax_1_8

Üye
mrb bugün 2. el bi E72 aldım haliyle bazen karsılasılan durum bendede oldu. güvenlik kodunu değiştirmiş benden önceki arkadaş. şuan telefonu kullanmamda bır problem yok fakat güvenlik kodunu değiştirmek istediğimde bunu yapamıyorum. bi arkadaş acil yardım ederse sevinirim..

mstf_l

mstf_l

Üye
mrb bugün 2. el bi E72 aldım haliyle bazen karsılasılan durum bendede oldu. güvenlik kodunu değiştirmiş benden önceki arkadaş. şuan telefonu kullanmamda bır problem yok fakat güvenlik kodunu değiştirmek istediğimde bunu yapamıyorum. bi arkadaş acil yardım ederse sevinirim..

Bekle link atıyom

----------Eklendi @ 21:17:35 ---------- Yazıldı @ 21:14:20 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...m-ve-yeni-yontem-sadece-maxicepte-585297.html

----------Eklendi @ 21:18:15 ---------- Yazıldı @ 21:17:35 ----------

www.maxicep.com/symbian-s60v5-genel...m-ve-yeni-yontem-sadece-maxicepte-585297.html

----------Eklendi @ 21:18:42 ---------- Yazıldı @ 21:18:15 ----------

önce telefonu nokia suite ile pc ye bagla

----------Eklendi @ 21:39:51 ---------- Yazıldı @ 21:18:42 ----------

önce telefonu nokia suite ile pc ye bagla

binaryy

Üye
iyi günler 2. el bi e71 aldım kablosuz bağlantı ile bağlanyorum ardıdan çıkyorum
bağlantı menüsünden bağlantıyı kes diyorum ardıdan 1 dk sonra telefon kendiliğinden wifi ye bağlanıyoru. sürekli aynı sorunu yaşıyorum.
bunun çözümü var mı daha önce 5800 vardı onda da aynı sorun mevcuttu

Symbianist

Symbianist

Üye
iyi günler 2. el bi e71 aldım kablosuz bağlantı ile bağlanyorum ardıdan çıkyorum bağlantı menüsünden bağlantıyı kes diyorum ardıdan 1 dk sonra telefon kendiliğinden wifi ye bağlanıyoru. sürekli aynı sorunu yaşıyorum. bunun çözümü var mı daha önce 5800 vardı onda da aynı sorun mevcuttu
telefonun kendi epostasını veya bir program kullanıyor musun bununla ilgili.

maxicepahmet

Üye
Arkadaşlar benim telefonm 6120c geçenlerde aldım güncelleme yaptım dil ingilizce oldu sonra jaf programıyla flash attım bu sefer sımlock oldu acaba nasıl eski haline ketirebilirim yada sımkartsız nokia update ile güncelleyebilirmiyim........şimdiden teşekkürlerrrrr......

Wade1

Üye
N95 telefonum var.Az önce v35.0.0.2 sürümüne güncelledim.Mesajlara girince ve gelen kutusuna telefon yavaş.Bunu hızlandırmak ya da telefonu hızlandırmak için yapılabilecek birşeyler var mı acaba ?

mstf_l

mstf_l

Üye
N95 telefonum var.Az önce v35.0.0.2 sürümüne güncelledim.Mesajlara girince ve gelen kutusuna telefon yavaş.Bunu hızlandırmak ya da telefonu hızlandırmak için yapılabilecek birşeyler var mı acaba ?

Telefona bir format at, gereksiz programları kaldır, jbak gibi bir görev yöneticisi ile gereksiz sistem uygulamalarını kapat, klasörleri düzenli tut

Wade1

Üye
Sürüm güncelleyince format atılmış gibi olmuyor mu ?

----------Eklendi @ 17:44:26 ---------- Yazıldı @ 17:32:50 ----------

Ayrıca güncellemeyle gelen ngage gömülü oyunları var 3 tane bunları açmaya çalıştığımda This is a limited trial diyor.Bunu nasıl çözebilirim ?

Üst Alt