Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

volki36

volki36

Üye
*#0000# yaptım 510.21.010

28-03-2011
rm-437
nokıa e63-1 (08)

acaba telefonum güncell mi arkadaşlar

place3461

place3461

Üye
benim telefonun nokia 5320 benim şuanki sürüm 5.16 ben eski sürüme dönmek istiyorum 3.26 yapmak istiyorum bunu yapabilir miyim. 5.16 sürümü mesajlarda kasılmaya neden oluyor iki parçadan sonra acayip kasılıyor çaresini buldum free isms ile ama ben normal mesaj alanından rahatlıkla özellikle türkçe dilinde yazmak istiyorum. O yüzden 3.26ya dönmek istiyorum çaresi var mi?

place3461

place3461

Üye
kimse yanıt vermiyor mu burada:(

joker.lg

joker.lg

Üye
Waycell arkadaşım ben c5-00 dosyalarini nerden bulabilirim ?

joker.lg

joker.lg

Üye
teşekkürler praetor admin

ismail

ismail

Üye
ben ovi mağaza uygulamasını sildim ve pc yok telden de geri yükleyemiyorum ovistoreinstaller_prd_PROD- başlangıçlı birsirü sisx dosyası buldum ancak hiç biri çalışmadı telim E63-1 he bide yararı oldu mu bilmiyorum ama Qt4.6.3 yükledim tele??

besim.farhan

besim.farhan

Üye
benim telefonum n79 hackli ama birşey yüklenmiyor.. Fabrika ayarlarına çevirip herşeyi baştan ayarladım ama bugün farkettim ki sorunsuz zannettiğim telefonum yine yükleme yapmamaya başlamış.. Bunun sebebi ne olabilir.. Sertifika falan değil sorun.. X-plore dan veya dosya yöneticisinden yükleme yaparken yüklensin mi uyarısı çıkıyor tamam diyorum sürüm falan çıkıyor devam diyorum yükleme yapmadan tekrar dosya yöneticisine veya x-lore'a dönüyor ekran hiçbir uyarı da vermiyor lütfen acil yardım.. Moralim çok bozuk.. Herşeyi yükleyebiliyorken bugün kaldırdığım opera mini'yi bile kuramamak çok sinir ediyor ve kafaya takıyorum.. Lütfen çok acil yardım... Ha bide sis sisx ve jar.. anlayacağınız hiçbirşeyi yüklemiyor ((((

place3461

place3461

Üye
ovi storede ne var ya:) ben iki defa sildim onu gereksiz ağırlık telefonda.. Ovi mağazasının urlesini telefon tarayıcısına kaydedin gerektiğinde o şekilde de girersiniz yani çok gerekli de bir uygulama değil..

ismail

ismail

Üye
İndirmede sorun yaşıyodu pc indir tel numaran gir vs ancak uc browserden girince indirme yaptı ve sorun çözüldü gene de sağolun =)

weidercan

weidercan

Üye
Nokia E72 Telefonum güncellenmiyor 054.005 sürümünde takılı kaldı güncellemek için her yöntemi denedim olmuyor arkadaşlar yardım lütfen kafama takıldı çıldırcam :D

imhotep_13

Üye
e55 tel son surum yaptım ama youtube video izleyemiyorum ilk aldıgımda basınca direkt oynatıyordu sonra real playerden oynatmaya basladı simdi hic oynatmıyor sorun ne anlamadım bide bu telefondan tv seyredebiliyormuyuz tesekkurler sımdiden

Remember Me

Remember Me

Üye
Arkadaşlar dün nokia n95 hack yapmıştım ne olduysa program oyun yüklerken "dosya bozuk hatası" veriyor ne yapabilirim ?

AHKE

AHKE

Üye
format at duzelio o hata

Remember Me

Remember Me

Üye
hard atarken telefondaki herşey silinir mi?

Symbianist

Symbianist

Üye
Silinir

Remember Me

Remember Me

Üye
teşekkürler

djmumi

djmumi

Üye
hocam slmlar. Ben touch crypto die bir program la bazı resimlerime şifre koydum yanlız şifreyi unuttum. Şimdi resimler değişik bi uzantıyla gözüküyo uzantıyı ne kadar değiştirsemde açamadim o şifreyi nasıl bulabilirim yada başka bi çözüm varmi kaldırsamda olmuyo resimler açılmıyo. Şimdiden tsk.

AHKE

AHKE

Üye
kardesim x plore programını yukle ayarlardan gizli dosyaları gösterde.resimler nerdeyse git ustune 6 ya bas o zaten soruyo gizli mi olsun salt okunur mu olsun die.ordan gızliyi devre dışı bırak bu kadar.dene istersen bi

kadircan123456

kadircan123456

Üye
benım sorunum telfnm. nokıa e5-oo bu telın nokıa turkıye sıtesındekı en son sorumu 071.003 fakat ben daha once fabr. ayarlarını yukledım bu sefer guncelleme olmuyor cunku su ankı kullandıgım surum nokıa E5 081.004 bu nasıl olabılır anlam veremedım

OG_Ömer

OG_Ömer

Üye
Oyunlar sertifika hatası veriyo nasıl hackleyebilirim

• Beğen
Tepkiler: Darhdll ve Darhdl

Üst Alt