Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

mstf_l

mstf_l

Üye
rica ederim

nefendus

Üye
peki bir sorum olacak nereye yazsam bilemedim opera mini ile opera mobile ın arasındaki fark nedir hangisi daha iyidir ? sanırım suan en ıyı web browserlar bunlar skyfire iyiymiş sanırım araştırdığım kadarıyla fakat onuda kullanamıyoruz kapatılmıs galiba..

mstf_l

mstf_l

Üye
opera mini normal bir web tarayıcı degildir sayfalrın islenmesi telefonunda degil opera serverlarında yapılır ve aktarılan veri miktarı azalır

Opera mobile da ise bu isleme telefonda yapılır ve bu telefonu zorlar

Opera mobile ayrıca javascript destekler ama telefonu cok zorlar opera mini ise her yonden kucuj ve kullanıslıdır

drezin-x

Üye
arkadaşlar bende e72 var güncelleme yaptım son versiyon 081.003 yazıyor bir türlü program yükleyemiyorum sertifa hatası veriyor. internette araştırdım ama sağlam bir çözüm yok gibi lütfen yardımcı olurmusunuz. Şimdiden teşekürler

mehmetbalci03

mehmetbalci03

Üye
merhaba arkadaşlar. Bende n73 var. Telefon devamlı sertifika sorunu çıkarıyor hacklemem gerekiyor. Sitede bazı kişiler hacklemenin nasıl olacağını yazmışlar. Ve ben pc olmadan direk telefondan hacklemem gerekiyo. Bu işlemi anlaşılır şekilde en kısa yoldan nasıl yapabilirim. Sorum bu... Şimdiden tsk

AHKE

AHKE

Üye
n73 en kolay secman le haklenir o programı yukle bide instal server.exe dosyasnı bul.sen arama motoruna arattır secman le hackleme die

mstf_l

mstf_l

Üye
merhaba arkadaşlar. Bende n73 var. Telefon devamlı sertifika sorunu çıkarıyor hacklemem gerekiyor. Sitede bazı kişiler hacklemenin nasıl olacağını yazmışlar. Ve ben pc olmadan direk telefondan hacklemem gerekiyo. Bu işlemi anlaşılır şekilde en kısa yoldan nasıl yapabilirim. Sorum bu... Şimdiden tsk

Hadi konularda ki ust konuyu gormedin bari ustteki masajı gor be kardesim

xinanux

Üye
SouLLeSS7

SouLLeSS7

Üye
Arkadaşlar E5-00 telefonumda önceden mesajları hafıza kartında saklıyordum.yaklaşık 2 bin civarında mesaj vardı sanırım.Fakat geçen günlerde hafıza kartımı çıkarttım.Tekrar taktığımda mesajlarımda kullanılan hafızayı telefon hafızasından kart hafızasına alamadım.Kart hafızasına tıklıyorum.Bir süre bekledikten sonra ana ekrana atıyor kendiliğinden.Acaba mesajlarımda kullanılan hafızayı,hafıza kartı yapma imakım var mıdır ?

dadas-25

Üye
Arkadaşlar yazılım hakkında bi sorum olcak c7 ye phonenixle belle yüklerken neyi yanlış yaptıysam telefon çöktü servise yolladım 2 haftadır telefonum serviste yapılamıyo telefon programa baglanmıyo diyolar böyle çöken telefonların geri dönüşü oluyomu yoksa benim makine yalan mı oldu beni bi bilgilendirirseniz sevinicem acayip strese girdim bu telefonun yüzünden

waycell

waycell

Üye
normalde böyle durumlarda phoniexle yada jaf ile ölü telefon yazılımı atılırdı ama senin tel belle oldugu için bişey diyemicem servisin yapamamsı da çok ilginç

• Beğen
Tepkiler: Symbianist

orkun_77

Üye
arkadaşlar bende e55 var yazılım güncellenirken bağlantı kesildi ve tel. birdaha açılmadı hard format yapmam gerekiyor bazı sitelerde farklı farklı vermişler.nokia e55 S60v3 FP1 mi?biliyorsanız ayrıntılı anlatırsanız çok iiyi olur lütfen yardım edin :ağlarım:

Symbianist

Symbianist

Üye
arkadaşlar bende e55 var yazılım güncellenirken bağlantı kesildi ve tel. birdaha açılmadı hard format yapmam gerekiyor bazı sitelerde farklı farklı vermişler.nokia e55 S60v3 FP1 mi?biliyorsanız ayrıntılı anlatırsanız çok iiyi olur lütfen yardım edin :ağlarım:

hard format dene olmazsa eğer yazılım atman gerekebilir.

orkun_77

Üye
nokia e55 hard formatı anlatabilirmisiniz peki?

xinanux

Üye
nokia e55 hard formatı anlatabilirmisiniz peki?

yıldız~ 3~ yeşil tuş(arama cevaplama]~açma kapama tuşlarına aynı anda pin kodu sorana kadar basılı tut ülke bölge seçim ekranı geldiyse formatlanmıştır...fakat senin phoneixle tekrar yazılım atman gerekiyor...

Hasan

Üye
e51'e telefondan bir programla sürüm güncellemek istiorum örneğin nokia yazılım güncelleyicisi(n79da bulunan) mümkün mü ???

enuk231

Üye
acaba opera mininin en son cikan surumu 11.5 in handler i var mi

Hasan

Üye
ben de opera mini 6.5 .sis handler var

Üst Alt