başka batarya denemedim dişlerde sıkıntı yok kontrol ettim üstadkardeş başka bir batarya takıp denedin mi? veya bataryanın değdiği dişlilerde eğilme veya üzerinde oksitlenme olmuş temas etmiyor olabilir bir kontrol et.
arkadaşlar twitter programi lazım bana yardımcı olur musunuz
ustam 6220 c ye hard format attım ses azaldı. Çare varmı buna.
s.a ben yeni c5-00 aldm. youtubedeki videoları açmıyor. yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar n 95 kullanıyorum ve galeri : hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın veya silin uyarısı alıyorum yardım edermisiniz
arkadaşlar n 95 kullanıyorum ve galeri : hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın veya silin uyarısı alıyorum yardım edermisiniz

arkadaşlar youtube dışındaki video sitelerindeki videoları nasıl izliyeceğiz kaç gündür araştırıyorum bir türlü bir çözüm yolu bulamadım. kullandığım telefon n95 8gb s60v3.
birde s60v3 u s60v5 yada daha yüksek bi sürüme güncelleme şansım varmı ? varsa ne kadar etkili olur telefon üstünde ?
bu soru daha önce sorulmuş olabilir fakat 118 sayfa var geride hepsini tek tek okumak inanın çok güç olacaktır
Edit: aklıma gelen bir konu daha core playerda open url bölümü var bunu etkin olarak nasıl kullanabiliriz youtube url sini yazdım fakat açılmadı ?
Baska sitelerden simdilik izleyemezsin anca onlilne converter siteleri ile yapabilirsin
hayır s60 v5 e yukseltme olmaz