Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

sensiz83

Üye
s.a ben yeni c5-00 aldm. youtubedeki videoları açmıyor. yardımcı olursanız sevinirim

EowiElwind

Üye
e72 güncellemesiyle mesaj gülümseme ikonları geldi. onları nasıl yok etcem iptal edicem???????

uluturk40

Üye
başka batarya denemedim dişlerde sıkıntı yokkontrol ettim üstad

----------Eklendi @ 20:43:29 ---------- Yazıldı @ 20:42:27 ----------

kardeş başka bir batarya takıp denedin mi? veya bataryanın değdiği dişlilerde eğilme veya üzerinde oksitlenme olmuş temas etmiyor olabilir bir kontrol et.
başka batarya denemedim dişlerde sıkıntı yok kontrol ettim üstad

BrainFree

BrainFree

Üye
:ehe Süpersiniz :D

buse71

Üye
arkadaşlar twitter programi lazım bana yardımcı olur musunuz

hkü

Üye
ustam 6220 c ye hard format attım ses azaldı. Çare varmı buna.

mstf_l

mstf_l

Üye
arkadaşlar twitter programi lazım bana yardımcı olur musunuz

Zamanında paylasmıstım ama beklenen ilgi olmamdıydı

Gravity 2.0 tam surum - Sayfa 2

----------Eklendi @ 14:46:26 ---------- Yazıldı @ 14:45:20 ----------

ustam 6220 c ye hard format attım ses azaldı. Çare varmı buna.

Equlaizer ayarları degismis olabilir bi kontrol edin

----------Eklendi @ 14:51:42 ---------- Yazıldı @ 14:46:26 ----------

s.a ben yeni c5-00 aldm. youtubedeki videoları açmıyor. yardımcı olursanız sevinirim

Real player da sebeke ayarları tam mı

buse71

Üye
arkadaşlar n 95 kullanıyorum ve galeri : hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın veya silin uyarısı alıyorum yardım edermisiniz

Symbianist

Symbianist

Üye
Mesaj alınmıştır

xinanux

Üye
arkadaşlar n 95 kullanıyorum ve galeri : hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın veya silin uyarısı alıyorum yardım edermisiniz

xclear kullanabilirsiniz.

----------Eklendi @ 21:02:34 ---------- Yazıldı @ 21:01:40 ----------

xclear kullanabilirsiniz..

Symbianist

Symbianist

Üye
telefonda ram arttırıci bir program varsa silin. Ardından netquin adlı programı şuradan yükleyip açtıktan sonra boot mgr. Adlı kısma gelin program listesini göreceksiniz. Orada rompatcher adlı program hariç her programın üstüne gelin ve disable auto start yapın. Rompatcher hariç diğerlerinin üstü çarpı işareti olacak. Sonra bir kere yeniden başlatın telefonu. Kolay gelsin. Mission Completed

buse71

Üye
nerde bulabilirim bu programi

AHKE

AHKE

Üye
s60v3 sistem araclarnda bulabilirsin

hasdriver

Üye
E65 e nerdeyse hiç program yükleyemiyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim

nefendus

Üye
arkadaşlar youtube dışındaki video sitelerindeki videoları nasıl izliyeceğiz kaç gündür araştırıyorum bir türlü bir çözüm yolu bulamadım. kullandığım telefon n95 8gb s60v3.

birde s60v3 u s60v5 yada daha yüksek bi sürüme güncelleme şansım varmı ? varsa ne kadar etkili olur telefon üstünde ?

bu soru daha önce sorulmuş olabilir fakat 118 sayfa var geride hepsini tek tek okumak inanın çok güç olacaktır :(

Edit: aklıma gelen bir konu daha core playerda open url bölümü var bunu etkin olarak nasıl kullanabiliriz youtube url sini yazdım fakat açılmadı ?

mstf_l

mstf_l

Üye
arkadaşlar youtube dışındaki video sitelerindeki videoları nasıl izliyeceğiz kaç gündür araştırıyorum bir türlü bir çözüm yolu bulamadım. kullandığım telefon n95 8gb s60v3.

birde s60v3 u s60v5 yada daha yüksek bi sürüme güncelleme şansım varmı ? varsa ne kadar etkili olur telefon üstünde ?

bu soru daha önce sorulmuş olabilir fakat 118 sayfa var geride hepsini tek tek okumak inanın çok güç olacaktır :(

Edit: aklıma gelen bir konu daha core playerda open url bölümü var bunu etkin olarak nasıl kullanabiliriz youtube url sini yazdım fakat açılmadı ?

Baska sitelerden simdilik izleyemezsin anca onlilne converter siteleri ile yapabilirsin

hayır s60 v5 e yukseltme olmaz

nefendus

Üye

Baska sitelerden simdilik izleyemezsin anca onlilne converter siteleri ile yapabilirsin

hayır s60 v5 e yukseltme olmaz

online converter sitelerinden kastın nasıl bişi acaba örnek vermen mümkünmü ?

Üst Alt