Kardeşim Sorunlara Baktım Hızlıca Ya Gözden Kaçırdım Yada Yok...
Telefon Adı : Nokia
Soyadı : E72 
-------Sorular------
1- Facebook Videoalarını İzlemek İstiyorum. İndirerek Veya İndirmeyerek Fark Etmez Bu Konuda Yardımını Bekliyorum.
2- Telefonun Web Browser'i Çoğu Zaman Hata Veriyor. Neden Kaynaklanıyor Olabilir?
3- Opera 10'da Nete Bağlandığımda Uzak Sunucuya Bağlanılamadı Hatası Alıyorum Devamlı.. Nete Giriş Kaynağım Wireless Lan Şeçeneğinden Evimdeki Netten Bağlanıyorum Kısacası. Sorun Hakkında Ki Düşüncelerini Bekliyorum.
(Dipnot: Türkçe Hakkındaki Düşüncelerin Ve Titizin İçin Ayrıca Sana Teşekkürlerimi Sunuyorum Çünkü Zengin Ve Güzel Türkçemiz Burada Yozlaştırılıyor...)
Biraz Uzun Oldu Kardeşim İstediğin Sorudan Başlayabilirsin. Sınav Süren Sınırsız
--------------- Ekleme ---------------
Merhaba benim telefonum e63 daha alalı 2 gün oldu sorunum şu
1)Q klavye üzerinde y tuşuna bastığımda z çıkıyor , z ye bastığımda da y çıkıyor bunu çözümü var mıdır
2)telefona uygun temelar buluyorum yüklemeye çalışıyorum ama 'sertifika hatası' felan filan diyor bunun nedeni nedir yoksa ben mi uygun olan temaları bulamıyorum
yardımcı olursanız çok memnun olurum
Cevap
1. Sorun Hakkından Bir Fikrim Yok.
2. Soruna Gelinece Hoşgelidn Diyorum Symbian Alemine...
Symbian Sistemini Hacklemen Gerecek. Yoksa Birçok Sis Dosyasını Çalıştıramayaksın.
O Nasıl Olacak Diyeseksendir Kesinlikle...
Opda Yöntemini Uygulayacaksın Düzgün Bir Şekilde Başarılı Olursun.Sitede Var Bu Konu Birçok Kere...
Merhaba hocam ben e63 telefonuma varmisin yokmusunu bir turlu calistiramadim yarismaci ismi yaz diyor ama yazamiyorum...sende calisan bir linki varsa yolla ltf...
Kardeşim Belki Oyun Klavye Destekli Değildir.
Sen Klasik Yönteö Olan Numaralarla Yaz Ezberinde Vardır Hemen Hemen...
Ustat sımdı benım n73war bunu satıp yenı bır telefon almak ıstıyorum e63 alma e71al dıorlar e71kullanda 100daha wer e72al dıo kafam karıstı bana ne farkları war sölermısın 30 sayfa oku oku bıtmıor 13den sonra dırek sona geldım k.bkma
Arkadaşım Bu Telefonlar İş Telefonu Daha Kapsmalı Güzel Birşeylşer Düşünüyorsan
Nokia X6 Veya N8 Al E72 Aldığıma Pişmanım Çünkü...
1. Oyun Zevki Yok
2. Müzik Zevki Yok(Ayrıca Sesde Düşük)
3. Tuşlar Oldukça Küçük Alışman Hatta Alışamaman Uzun Olacak.
4. E Serilerinde Yapılan Kameralara Hiç Özen Gösterilmemiş N95'deki Kaliteyi Arar Oldum. Mesela İlk Yakınlaştırmada Kalite Bozulacak Uyduruktanda Bir Flaşı Var...
Sana Tavsiyem İlk Önce Hangi Amaçlar İçin Araştordığını Bil Sonra Da Sana Asla E Serisi Tavsiye Etmiyorum Ya X Serisi Ya N Serisi Kullan.