Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

spirit crusher

spirit crusher

Üye
Merhaba benim telefonum e63 daha alalı 2 gün oldu sorunum şu
1)Q klavye üzerinde y tuşuna bastığımda z çıkıyor , z ye bastığımda da y çıkıyor bunu çözümü var mıdır
2)telefona uygun temelar buluyorum yüklemeye çalışıyorum ama 'sertifika hatası' felan filan diyor bunun nedeni nedir yoksa ben mi uygun olan temaları bulamıyorum
yardımcı olursanız çok memnun olurum :)

amerty95

amerty95

Üye
Arkadaş sim
kartındaki mesajlar dolu 1 2 tanesini sil geçer neticeyi de bildir.

geçti geçti

ama sonra başka bir şey sordum
oyun dosyalarında jar ve sis in farkı ne
neden telefonum sis olanları açmıyor

emirr95

Üye
E 72 için flipfont u bir türlü bulamadım sitedeki bir çok flipfont u indşrdşm kurdum yükleme tamamlandı dedi ama uygulamalarda öyle bir şey yoktu bir yardım edermisiniz

democan555

democan555

Üye
e5 telefonumda chat calismayinca chati sildim simdide bulamiyorum nasil bulabilirim simdiden tessekkurler

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi

Secili Baglantıların gıtmış tekarardan tercıh etmelisin

--------------- Ekleme ---------------

ilgin için teşekkürler
bağlantı türünü kastediyorsunuz sanırım, ama mesela radyoda seçiyorum modemimim ismini yapıyorum ama her radyoda ekranda ikon dönüp dönüp yükleniyor yazıyor ama istasyona bağlanamadı hatası veriyor, spb tvde de kanala tıklıyorum reklam olan ekran çıkıyor ama kanal açılmadan kanal listesine geri dönüyor, real playerda modemim yapıyorum seçiliği olmuyor, default yapıyorum sorsun diye yine youtube dan yada başka yerden video açıp real playeri yönlendirdiği zaman açmıyor videoları, nasıl düzeltmem gerektiğini biraz daha açık anlatırsanız çok sevinirim
Teşekkürler

Araçlardan ayarlara orda uygulamalar real player akış bağlantıyı belırleyın olur adsl baglantınız calısıyormu bu arada telefonda?

kardes youtubeden video izledigim zaan realden acio nasl coreden izlicem???

Link kopyalıycaksın onu core de yerimine yapıştır izle.

arkadaşım selam lar sorunum e72 cihazımı update yaptım üst wersiyona v53.01 tabi ingilizceydi türkce versiyonuda en son v31.23 var şimdi geri türkce yapamıyorum yardımcı olursan sevinirim

Güncelleştirme hataları hakında bilgim yok malesef

Merhabalar arkadaşlar. Nokia E72 kullanıcısıyım. Çoğu kişide olduğu gibi son yazılım sürümüyle alakalı sorunları bende yaşadım. Sizlere asıl sorum telefonum için kullanabileceğim bir facebook uygulaması yok mu? Forumun altını üstüne getirdim denediğim bir iki uygulama sorunlu çıktı. Telefonu aldığımda içinde çıkan facebook yer işaretinide sildim tekrar geri yükleyemiyorum.

Facebook app mi yoksa yer imimi
*facebook app Turkiyede calısmıyor artık skyfire gbi

Ustat sımdı benım n73war bunu satıp yenı bır telefon almak ıstıyorum e63 alma e71al dıorlar e71kullanda 100daha wer e72al dıo kafam karıstı bana ne farkları war sölermısın 30 sayfa oku oku bıtmıor 13den sonra dırek sona geldım k.bkma

Hocam en onemli fark kasa ve kamera
e63 2mp
e71 3.2mp
e72 5mp

Birde navi. Ozelligi e63de iyi degıl e71 bu bakımdan e63den iyi ama e72 daha iyi tabi sen bu ozellıklere dıkkat edersen e72 al derım ama pek onemı yok dersen e71 al

Benim N73 ME telim var ve herhangi bir şey yüklemeye çalıştığımda "dosya bozuk" hatası variyor bunu cevaplayabilir misin hocam :)?

Bu tarz sorularda en onemli sorum dosyaları aynı yerden mi indirdin olur? :)

E63 e msn yükleyemiyorum birtürlü desteklemmiyormuş,yardımcı olabilir misin

Nimbuzz yukle dostum nokia web browser uzerınden google gır nimbuzz diye cıkan ilkine gır orginal sitesınden uygununu ındır

e71 ile e72 arasında işlemci farkı war daha hızlı 600mhz işlemci var e72 de vede cok hızlı 5mpix kamerası optik yon tusu var normal de var (black berry yon tusu gibi) 4gb hafıza kartı veriyor vede daha güzel tasarımı var ayrıyetten güç tasaarruf modu warr ona aldıgın zaman 3-4 gün kullanım giderr

Bilgi için tesekkurler

hocam e63 te resimleri tam ekran olarak duvar kağıdı yapamazmıyız

Bu forumda var arastırırsanız bulursunuz bırde telefonun hacklı gerek

E71 serfitika sorunu var.yardım edebilirmisiniz?

S60v3 destek katagorisinde hemen basta konum var ıncelersenız sevınırı

Merhaba Nokia E63 Model bir telefonum var sertifika tarihi eski uyarısı verıyor ancak ben opda dan guncelleştırmek ıstedım ama dosyayı yukle dedıgımde bunuda bır uygulama olarak gordugu ıcın serıfıka tarıhı eskı deyıp yuklemıyor nasıl yukleyebılırım acaba?

opda uzerınden freesigner dosyasını sertıfıkalandırıp yuklemenız lazım

Merhaba hocam. arkadarşım yeni e72 aldı, henüz 2 ay oldu.

dün uzaktan telefonu kilitleme özelliğini aktive etmek için parola oluşturduk ' 22222' mesaj attık telefonu kilitledi. kilit kodu ile ekranı geri açtık.

sonra kilit kodunu değiştirmeye menüye gitik, değiştirdik. telefon kilitlendi ardından restart bastı, fabrika ayarlarına geri dönüp tüm içindeki bilgileri sildi yok etti..
..

uzaktan kilitleme parolasınıda değiştir dediğimizde ' 22222' yenisini kabul etmiyor çünkü eskisi yanlış diyor.
fakat doğru; lakin kontrol için tekrar mesaj atttığımızda telefonu kilitliyor.

telefon versiyonunu güncellemek sorunu çözer mi.* Sorunu ne olabilr?

teşekkürler

Sorunu cozer

S.a. Dostum.öncelikle yardımcı olma arzundandan dolayı teşekkür ederim.Bir sıkıntım var eğer yardımcı olabilirsen sevinirim aksi taktirde allah razı olsun.
E71'e Nokia Software updater ile güncelleme yaptım ve gördüğüm kadarıyla 2 problem oluştu.
1.internete baplanamıyorum ki çok önemli benim için,ne vodafondan bağlanabiliyorum ne de wireless'dan bağlanabiliyorum.herşeyi denedim,ama bilgim yetmedi.bu arada bağlanmak istediğimde The wirelesslan is already active.close an try again diyor.halbuki o anda internet kullanmıyorum.
2.Telefon ekranında batarya ömrünü gösteren çubuğun altında yıldıza benzer bir şekilde yanındada kilit var ki önceden yoktu böle birşey(ekranın arka planında hiç bir program açık değil)
Yardımcı olabilirsen sevinirim.
Teşekkürler...!

1. Buna cozum tekrar surum atmak olcabılcegını dusunuyorum olmazsa servıse verın
2. O yeni surumle gelen farklılıklardan bırıdır zaten sıstemı guncelestırmek degılmı bu iş :D

Samsung Omnia i8910 Telefonum var program konusunda çok eksıiğim var bu telefon için neler önerebilirsiniz çok yavan durumda telefon...

O telefon symbian mı ki?

cerkezoglu46

Üye
slm bende n86 var güncelleme sırasında oyunlar gitti nasıl geri getirebilirim saygılar

laglagaa

Üye
Arkadaşlar Bilmiyorum Aynı Sorunu Her e72 kullanıcısı yaşıyormu ama çok garip bi sorun mesaj yazarken klavyedeki sayı tuşlarının bulndugu harfler çok yavaş işliyor diğerleri gayet hızlı fakat 1234567890 tuşlarının üzerindeki harflere bastıgımda telefon yavaş işliyor veya e tuşndn sonra hemen r tuşna basarsn r tuşu işleve girmiyor biraz bekleyip basmak gerekiyor garip bi sorun dediğim gibi bilginiz varsa bu konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum format attım versiyonum son sürüm ama bunlardan fayda göremedim teşekkür ederim şimdiden

Arkadaşlar Bilmiyorum Aynı Sorunu Her e72 kullanıcısı yaşıyormu ama çok garip bi sorun mesaj yazarken klavyedeki sayı tuşlarının bulndugu harfler çok yavaş işliyor diğerleri gayet hızlı fakat 1234567890 tuşlarının üzerindeki harflere bastıgımda telefon yavaş işliyor veya e tuşndn sonra hemen r tuşna basarsn r tuşu işleve girmiyor biraz bekleyip basmak gerekiyor garip bi sorun dediğim gibi bilginiz varsa bu konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum format attım versiyonum son sürüm ama bunlardan fayda göremedim teşekkür ederim şimdiden

şöyle bide örnek vereyim örneğin zannedersem yazdıgın zaman n harfine iki kez hızlı basıorm tek n kabul edio diğerini algılamıo :D ama e harfine iki kez bastıgım zaman onu her basışımda algılıo baya sinirlerimi bozdu bi çözümü bulursanız sevinirim tşkr ederim tekrardan

cerkezoglu46

Üye
slm bende n 86 var tln güncellerken oyunlar silindi nasıl geri getirecez bılgısı olan yokmu saygılarr.nasıl format atarız format atarsak oyunlar gerı gelırmı

moqsam

Üye
1-Nokia e72 için java programını nerden indirebilirim ve kurulumu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim çok teşekkürler.
2-Telefona yüklediğim uygulamalar açılmıyor oyunlar ve bi çok uygulama indirdim hiç biri açılmadıacaba java yüklüolmadığı içinmi yoksa başka bi nedeni mi var..

Rızaus

Rızaus

Üye
Kardeşim Sorunlara Baktım Hızlıca Ya Gözden Kaçırdım Yada Yok...
Telefon Adı : Nokia
Soyadı : E72 :)

-------Sorular------
1- Facebook Videoalarını İzlemek İstiyorum. İndirerek Veya İndirmeyerek Fark Etmez Bu Konuda Yardımını Bekliyorum.
2- Telefonun Web Browser'i Çoğu Zaman Hata Veriyor. Neden Kaynaklanıyor Olabilir?
3- Opera 10'da Nete Bağlandığımda Uzak Sunucuya Bağlanılamadı Hatası Alıyorum Devamlı.. Nete Giriş Kaynağım Wireless Lan Şeçeneğinden Evimdeki Netten Bağlanıyorum Kısacası. Sorun Hakkında Ki Düşüncelerini Bekliyorum.

(Dipnot: Türkçe Hakkındaki Düşüncelerin Ve Titizin İçin Ayrıca Sana Teşekkürlerimi Sunuyorum Çünkü Zengin Ve Güzel Türkçemiz Burada Yozlaştırılıyor...)

Biraz Uzun Oldu Kardeşim İstediğin Sorudan Başlayabilirsin. Sınav Süren Sınırsız :)

Merhaba benim telefonum e63 daha alalı 2 gün oldu sorunum şu
1)Q klavye üzerinde y tuşuna bastığımda z çıkıyor , z ye bastığımda da y çıkıyor bunu çözümü var mıdır
2)telefona uygun temelar buluyorum yüklemeye çalışıyorum ama 'sertifika hatası' felan filan diyor bunun nedeni nedir yoksa ben mi uygun olan temaları bulamıyorum
yardımcı olursanız çok memnun olurum :)

Cevap
1. Sorun Hakkından Bir Fikrim Yok.
2. Soruna Gelinece Hoşgelidn Diyorum Symbian Alemine...
Symbian Sistemini Hacklemen Gerecek. Yoksa Birçok Sis Dosyasını Çalıştıramayaksın.
O Nasıl Olacak Diyeseksendir Kesinlikle...

Opda Yöntemini Uygulayacaksın Düzgün Bir Şekilde Başarılı Olursun.Sitede Var Bu Konu Birçok Kere...:oke:

Merhaba hocam ben e63 telefonuma varmisin yokmusunu bir turlu calistiramadim yarismaci ismi yaz diyor ama yazamiyorum...sende calisan bir linki varsa yolla ltf...

Kardeşim Belki Oyun Klavye Destekli Değildir.
Sen Klasik Yönteö Olan Numaralarla Yaz Ezberinde Vardır Hemen Hemen...:oke:

Ustat sımdı benım n73war bunu satıp yenı bır telefon almak ıstıyorum e63 alma e71al dıorlar e71kullanda 100daha wer e72al dıo kafam karıstı bana ne farkları war sölermısın 30 sayfa oku oku bıtmıor 13den sonra dırek sona geldım k.bkma

Arkadaşım Bu Telefonlar İş Telefonu Daha Kapsmalı Güzel Birşeylşer Düşünüyorsan
Nokia X6 Veya N8 Al E72 Aldığıma Pişmanım Çünkü...

1. Oyun Zevki Yok
2. Müzik Zevki Yok(Ayrıca Sesde Düşük)
3. Tuşlar Oldukça Küçük Alışman Hatta Alışamaman Uzun Olacak.
4. E Serilerinde Yapılan Kameralara Hiç Özen Gösterilmemiş N95'deki Kaliteyi Arar Oldum. Mesela İlk Yakınlaştırmada Kalite Bozulacak Uyduruktanda Bir Flaşı Var...

Sana Tavsiyem İlk Önce Hangi Amaçlar İçin Araştordığını Bil Sonra Da Sana Asla E Serisi Tavsiye Etmiyorum Ya X Serisi Ya N Serisi Kullan.
:oke:

badboydm

badboydm

Üye
e63 symbian oyunları bozuk ekran çalıştırıyo ama jvalar sağlam çalışıyo sorun nedir?

mutlu_66

Üye
arkadaşlar merhaba e71 ile face den dlrek video izlemenin bi yolu varmi?cevap için teşekkürler

7urn

Üye
meraba benim e72 telefonumda traveler denen bi program var ve bu sürekli benden tl gitmesine sebep oluyo.bu programı silmenin veta kapatmanın bir yolu varmı?

yasinsayar

Üye
Mrblar. ben e72 cihazımın kodunu nemesis ile değiştirerek 052.005 sürümüne update yaptım ama türkçe dil desteği yok. bu nedenle 031.023'e yeniden dönmek downgrade yapmak istiyorum çok araştırdım fakat yapamadım. yardımcı olursanız sevinirim.

metallistm

Üye
n96 30.101
gps sorunu var gpse bağlanamıyor neden acaba bir de bu versiyonu bir türlü hackleyemedim nasıl hacklerim herşeyi denedim bu 2 problemi çözemedim lutfen yardım edin

presence_islam

presence_islam

Üye
kardeş yeni 1 n80 aldım sertifika hatası veriyor tarihi kaç kere geri aldım ama olmadı ne yapayım

woulkhan

Üye
e63'de facebbook'ta wideo izlemek için program warmı? ayrıca, facebookta sohpeti açıp konuşma yapabılecegımız program? şimdiden Teşekkür ederim arkadaşım...

krmdmrr

Üye
Merhaba, ne olur yardımcı olun! Nokia beyaz E72 telefonumda versiyon güncellemesi yaptım ve versiyonu 53.1' e yükselttim. Fakat dili İngilizce'ye döndü. Eski versiyona da geri dönersem telefonu kilitleyeceğimi biliyorum. Bu konularda biraz acemiyim lütfen yardımcı olun. Dili Türkçe nasıl yaparım? Saygılar...

laglagaa

Üye
meraba benim e72 telefonumda traveler denen bi program var ve bu sürekli benden tl gitmesine sebep oluyo.bu programı silmenin veta kapatmanın bir yolu varmı?

Kardeşim Aynı Sorundan Bende Muzdariptim geçen gün çözdüm programa giriyosun optiona basıosun orada plug-in manager diye birşey yazıyor ona basıyosun karşına gelen weather travel plan falan fişman hepsine üzerine tek tek gelip tekrar seçenekler diyip disabled yapıyorsun birdaha traveler tırıvırısı sorun yapmıyo :)

Merhaba, ne olur yardımcı olun! Nokia beyaz E72 telefonumda versiyon güncellemesi yaptım ve versiyonu 53.1' e yükselttim. Fakat dili İngilizce'ye döndü. Eski versiyona da geri dönersem telefonu kilitleyeceğimi biliyorum. Bu konularda biraz acemiyim lütfen yardımcı olun. Dili Türkçe nasıl yaparım? Saygılar...

Kardeşim O konu hakkında hataya düşmemek için çok araştırma yaptım hiçbir şekilde çözüm bulamadım şöyle bir cevap vereyim sana yeni sürümün türkçesi gelene kadar beklemekten başka yapabiliceğin hiçbirşey yok malesef sanırım :allalla:

melmelis

Üye
arkadaşlar merhaba
nokia e72 telefonum var ama 2 tane cok net problemim var beni cok rahatsız ediyorlar.
1.si bağlantılar kısmında tanımlanmış 4 tane erişim noktası var baska arkadalarımın telefonlarında sureklı bu sayı artabılıyo sıfresını gırdıklerı her wlan agı erişim noktası olarak tanımlanabılıyo ama ben ugrasmama ragmen baska wlan aglarını tanımlayamıyorum korumalı ayarlar degıstrılemez dıyo. ve galıba bu durumdan kaynaklı olarak tanımlı olan wlanlar dısında bı yerde wireless la baglanamıyorum. ağı buluyo web tarama başlat diyorum şifreyi giriyorum ve sayfa kendiliginden kapanıyo telefonu normal bekleme ekranına atıyo...
2. problemim ise ovi den hic birsey indiremiyorum uyeligimi yaptım indirmek istedigim seyin indirme butonuna tıklıyorum indiriliyor %0 yazısı cıktıktan 20 sn sonra indirme başarısız diyor. hiç birşey indiremiyorum.
nimbuzz ı bi şekilde buldum telefona yukledim uyeligimi yaptım ama giremiyorum surekli bağlantımı problem olarak gösteriyo
bu sorunlarım cozulurse cok sevinirim

Üst Alt