onu biliyorum zaten ama forumda skyfire yada bolt gibi tarayıcılarda açıldığını söylüyorlar görmüşsündür belki bn o dediğim programları da yükledim yine açılmadı sen de de war mı öyle bir sorun
soruldumu bilmiyorum ama E63 kullanıcısıyım ve cepten mms://yayin.canlitv.com/kanalx i izlemek istiyorum rtsp li dosyalarda problem yok ama mms olduğu zaman nasıl açılıcak yada hangi program kullanılıcak bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
ben n95 düz telefonuma core player 'yi yüklemek istiyorum. Tam yükleyecekken yazılım güvensiz deyip,program kapanıyor. Programlar hakkımda pek bilgim yok ama lisans alman gerekiyormuş sanırım. Yardımcı olabilir misiniz? Nasıl alabilirim. Yada core programını nasıl çalıştırabilirim ? Şimdiden teşekkür ederim... Dualar sizinle olsun =)
Yada core playerin son sürümlerinden birinin linkini verirseniz çok memnun olurum.(Seltifikalı)
benim e90 var turkce yapamadim kablomu gormuyor pc telefoncuya gittim ondada gormedi blutotla bu problemi giderebilirmiyim navifirmden gereken dosyalari indirdim tskler simdiden
slm benim nokıa n95 8gb telefon var format attım ama bazı proğramları yükleyemiyorum sertifika ile ilgili şeyler yazıyor.ne yapmam lazım.ROMPatcher proğramını çalıştırmıyor??????yardım ederseniz sevinirim.
rami yetmez yine ya bosaltsan bile.braz yuksek model olması lazım telin.sen o oyunu n73 e goremi indrdn mesala dosyanın ismi bole olanı indir rf 2012 n73 gbi.eger n95 inkini yukledysen normal ole olması
merhaba acaba klavyeli telefonlarda oyun oynamak için kontrol tuslarını kolaylaştırmanın bir yolu varmı? Tuşlar rakam ve harf amaçlı çift işlevli olduğundan oyun esnasında direk rakam moduna geçmediginden her seferinde alt tuşuna basmadan rakam tuşları kontrol gorevi gormuyor bununla ilgili çözümü bilen ya da benzer konular var ise yardımcı olursanız sevinirim.