n95 8 gb kullanıyorum sorunum şu kameram açılmıyor şöyle anlatim kameraya tuşuna bastıgımda açılır gibi olup tekrar menüye dönüyorum hiçbir şekilde kameramı açamıyorum acaba neden ilgilenirseniz cok sevinirim
Merhabalar.Nokia e63 kullanıyorum.monotype flipfont yukledım font atıyorum ama telefon fontları desteklemıyor.nasıl degıstırıcem bulamadım.yardımcı olursanız çok sevınırım.sımdıden tesekkur ederım.
whatsapp yüklü. rehberimde ekli whatsapp kullanan arkadaşım ,listesinde beni görüyor. ama ben onu listemde göremiyorm. Sorun nedir arkadaşlar çözümü nedir ?
merhabalar kolay gelsin benim sorunum wi-fi ile ilgili cep telefonum e-71 wifi şiresi kırma gibi bi program varmı telefon üzerinden ...pc üzerinden olabilir ama enim işime yaramıyor bana cep telefonu üzerinden lazım...şimdiden teşekkürler
mobitubia'nın tüm sürümlerini yükledim ama video izleyemiyorum tam videoya tıklıyorum hata veriyor youtube'a girdim ordan araştırdım herkes tıkladığı an izleyebiliyor yardım edersen çok sevinirim
n 95 8gb telefonumda nokia maps son sürüm yüklü ancak bir yer arayacağım zaman sonuç bulunamadı diyor mesela 100 metre ötemdeki x cafe yada y marketi harita üzerinde işaretlenmis olarak gösterdiği halde o yeri arattırdigimda bulunamadı diyor nasıl yapacağım acaba ?
kardeş onu tam bilmiyorum tema yükleyince deişior galiba bnde e72 kullanıyorum bnmde sana bi sorum olacak int ten video izleme hakkında bilgin war mı ?
kardeş onu tam bilmiyorum tema yükleyince deişior galiba bnde e72 kullanıyorum bnmde sana bi sorum olacak int ten video izleme hakkında bilgin war mı ?