Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Kardeş aynı sorun benim telefonumda da vardı. Mesajların ya da galerinin çok dolu olmasından kaynaklanıyor olabilir. Mesela benim telefonumda (e72) 2000 mesajı geçince titreşim özelliğini yitiriyor.

joker.lg

Üye
ben birşey soracam x plore ile uygulama değiştirebilir miyim ? Ben n97 mini kullanıyorum smbiyanist arkadaş yardımcı olabilirsin dedi simdi dzmüzikkey diye bir program var 5800 için telefonun kırmızı ve yeşil turları dokunmatik değil ama benimkiler dokunmatik bu program da o tuşlarla çalışıyor ben o tuşları değiştirebilir miyim ?

Kardeş aynı sorun benim telefonumda da vardı. Mesajların ya da galerinin çok dolu olmasından kaynaklanıyor olabilir. Mesela benim telefonumda (e72) 2000 mesajı geçince titreşim özelliğini yitiriyor.

Mesajlarımı tamamen temizledim.Galeride ise 8GB hafıza kartımın 4GB'ı dolu daha.yarı yarıya yani..
600 fotoğraf felan var ve şarkılar..
Galeridekileride silip deneyeceğim.Sonucu yazarım.Teşekkürlerr..

frk uzn

Üye
kardeş benim sorunum n79 da bluetooth gerçekleştirilemiyor diyor. tekrar denedıgımde ise bu sefer bluetooth acılıyor ama dıger cıhazlar benı gormuyor telefoncuya gıttım bluetooth entegresı degıstırılecektır dedı buda 70 lıraymıs. yardım edersen sevınırım ıyı forumlar

yeniden yazılım yüklediginde bile aynı sorun devam ediyorsa. Teknik bir arıza vardır.

Tepkiler: frk uzn

mtahak23

Üye
bende beyaz n95 var internetten video izleyemiyorum (youtube de dahil). skyfire indirdim heralde internete beglanamiyor surekli new contact diyor. ama internet baya hizli. ne yapabilirim. bide telin arkasinda (amerikadan getirttim) kore mali yaziyor acaba cakmami?

dilimizde tüy bitti söylemekten skyfire artık çalışmıyor. youtube haricinden de video izlemek şu anda mümkün değil

Demiştim ama yardım edebilecek var mı ?

merhaba benim nokia e 72 telefonum var mackolik diyede bir program var bu program paketle çalışıyor yani lirayla 6 lirası 1 aylık neyse bende mackolik paketi aldım telefondan maçları takip ederken turkcell 50 kuruş almaya başladı bazen 50 kuruş alıyor bazen almıyor anlamadım hem para verip hem yine paramı alıyor Birde bildiğiniz turkcell internet paketi varmı son sorumda mobil tv nasıldır nasıl kullanılır yardımın için sağol

frk uzn

Üye
yeniden yazılım yüklediginde bile aynı sorun devam ediyorsa. Teknik bir arıza vardır.
cevap verdiigin için teşekkür ederim yanlız yazılım güncellemesini bilmiyorum ama telefon güncel son sürüm tekrar nasıl atıcam birde usb kablosu yok kablosuz atabılırmıyım ınternetten at masınada ugrasmak ıstemıyorum

inanu

Üye

telefonda seçeneklerde yazılım güncelle varsa yaparsın nokiaya bağlanıp yeni sürüm varsa otomatik indirir zaten.

Tepkiler: frk uzn

frk uzn

Üye
telefonda seçeneklerde yazılım güncelle varsa yaparsın nokiaya bağlanıp yeni sürüm varsa otomatik indirir zaten.

tesekkurler yazılım guncelle var telefonda ama verı ucterı alır degılmı en ıyısı komsunun kapısına gıdıp wireleesten yapmak sagolun

slm n95(düz) imi gsm moda geçirince şebeke gelmiyor yalnız 3g de şebeke var telefona flash da attım olmadı güncelleme yaptım da olmadı birde ekran filmini yeni değiştirdim on kamerayı açtığım zaman hata veriyor telefon yen'den başlatılsın diye lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim ya

mstf_l

Üye

1) bulundugun yerde gsm olmayabilir baska telefonlar cekiyormu
2)filmi takarken bi sorun olduysa yada filmde sorun varsa oyle yapabilir takan yere bi gotur

Allah Allah çok garip bir durum. şebeke neden gelmez ki teknik bir arıza gibi görünüyor

merhaba bende n73 var yüklediğim temaları uygulama yöneticisinde göremiyorum kaldıramıyorum
bir çözümü var mı ? Şimdiden teşekkürler.