demirkirpi
Üye
Telefonuma sessiz modunda iken(titreşim açık konumda) mesaj geldiğinde telefonum titremiyor.Genel tercihini etkinleştiriyorum.Genel tercihinde de mesaj geldiğinde titremiyor ve ses yok.Ama Genel tercihindeyken gelen aramada titreme ve zil sesi var.Aynı şekilde sessiz tercihinde de gelen aramada titreşim var.Yani telefonum mesaj geldiğinde hiçbir şekilde titremiyor.Neden kaynaklanıyor olabilir ?
Kardeş aynı sorun benim telefonumda da vardı. Mesajların ya da galerinin çok dolu olmasından kaynaklanıyor olabilir. Mesela benim telefonumda (e72) 2000 mesajı geçince titreşim özelliğini yitiriyor.
yeniden yazılım yüklediginde bile aynı sorun devam ediyorsa. Teknik bir arıza vardır.kardeş benim sorunum n79 da bluetooth gerçekleştirilemiyor diyor. tekrar denedıgımde ise bu sefer bluetooth acılıyor ama dıger cıhazlar benı gormuyor telefoncuya gıttım bluetooth entegresı degıstırılecektır dedı buda 70 lıraymıs. yardım edersen sevınırım ıyı forumlar
Demiştim ama yardım edebilecek var mı ?Tekrar merhaba, telefona sürümü yüklememe rağmen, "SW güncelle" kısmında hala aynı güncelleştirmenin yapılması gerektiğini söylüyor. Birkaç sorun var güncelleştirmeden sonra ortaya çıkan. Mesela internete girerken erişim noktalarını seçemiyorum. Yani direk avea üzerinden bağlanıyor onu "her zaman sor" yapmak için uğraştım ama erişim noktalarına tıkladığımda açılmıyor yani avea değişmiyor. Sanırım güncelleştirmeyi tekrar yüklemem gerekiyor. Peki tekrar aynı güncelleştirmeyi nasıl yükleyebilirim ? Teşekkür ederim..
phoniex yada jaf ile güncelleyebilirsin fakat bağlantı ayarlarından avea interneti kaldırısan sorunun zaten çözülürDemiştim ama yardım edebilecek var mı ?
cevap verdiigin için teşekkür ederim yanlız yazılım güncellemesini bilmiyorum ama telefon güncel son sürüm tekrar nasıl atıcam birde usb kablosu yok kablosuz atabılırmıyım ınternetten at masınada ugrasmak ıstemıyorumyeniden yazılım yüklediginde bile aynı sorun devam ediyorsa. Teknik bir arıza vardır.
cevap verdiigin için teşekkür ederim yanlız yazılım güncellemesini bilmiyorum ama telefon güncel son sürüm tekrar nasıl atıcam birde usb kablosu yok kablosuz atabılırmıyım ınternetten at masınada ugrasmak ıstemıyorum
telefonda seçeneklerde yazılım güncelle varsa yaparsın nokiaya bağlanıp yeni sürüm varsa otomatik indirir zaten.
tesekkurler yazılım guncelle var telefonda ama verı ucterı alır degılmı en ıyısı komsunun kapısına gıdıp wireleesten yapmaksagolun
yazılımınız güncel diyor yazılım sürümü ise 32.001 yanı son surum tekrar aynı surumu nasıl atarım telefonaevet internet paketi ister wireless varsa kullan.
yazılımınız güncel diyor yazılım sürümü ise 32.001 yanı son surum tekrar aynı surumu nasıl atarım telefona
slm n95(düz) imi gsm moda geçirince şebeke gelmiyor yalnız 3g de şebeke var telefona flash da attım olmadı güncelleme yaptım da olmadıbirde ekran filmini yeni değiştirdim on kamerayı açtığım zaman hata veriyor telefon yen'den başlatılsın diye lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?