Aydem1r
Üye
Antivirus güvenlik bölümünde bestcrypto vardı bakar msın link veremiyorum
----------Eklendi @ 16:37:56 ---------- Yazıldı @ 16:37:24 ----------
Bildiğim kadarıyla 8 gb oluyordu max.
----------Eklendi @ 16:38:31 ---------- Yazıldı @ 16:37:56 ----------
JulyPlayer denemelisin.
----------Eklendi @ 16:39:58 ---------- Yazıldı @ 16:38:31 ----------
Net in hızlıysa julyplayer öneriyorum v3 uygulamalar > video oynatıcı da
antıvırusle ne gıbı bı baglantısı var kı dosya gızlemenın
İşte o forumda olması gerekiyo pro adı best crypto
indirdim ama nasıl saklayacağım dosyalari
iyi geceler hocam ben 5800 da kilit kodu kırmayı arıyorum . direkt hard formatla o da sıfırlanacaksa , hard formatı anlatabilir misiniz . şimdiden teşekkürler . cihaz v5 ama yardımcı olursanız sevinirim
e71 kolay bi hack varsa önerirmisin
Sakın hard format atayım deme pin kodundan sonra telefon açılmadan nokia el sıkışma olmadan önce soruyor sen onu blr ara kırdır bl telefoncuya basına ıs alma
hard format dediğinizi anlatır msınız . ...
----------Eklendi @ 23:21:56 ---------- Yazıldı @ 23:14:35 ----------
bu 5800 külüstür bir kez daha böyle kafayı yedi. şu yeşil tuş kırmızı tuş.... onu denedim ama kilit kodu sıfırlanmadı . ve sim kartı çıkarıorum formatlarken .
Sakın hard format atayım deme pin kodundan sonra telefon açılmadan nokia el sıkışma olmadan önce soruyor sen onu blr ara kırdır bl telefoncuya basına ıs alma
hard format dediğinizi anlatır msınız . ...
----------Eklendi @ 23:21:56 ---------- Yazıldı @ 23:14:35 ----------
bu 5800 külüstür bir kez daha böyle kafayı yedi. şu yeşil tuş kırmızı tuş.... onu denedim ama kilit kodu sıfırlanmadı . ve sim kartı çıkarıorum formatlarken .
V5 touch larda sanırım yeşil tuş kırmızı tuş kamera tuşu orta tuşu aynı anda kırmızıya açıp telefonun kutudan çıkmış gibisine dönmesi. Ayda bir olanı en makbul. Netten bak nasıl yapıldığına
Aslında bu dosya saklar sen ne saklamak istiyorsun sistemdeki uygulamalar felansa yardım ın içine at kimsenin aklına gelmez.
Konu şimdi dikkatimi çekti. Kurulmuş olan programı mi saklamak istiyorsun? Yoksa kurulmamış kartta sis uzantılı dosyayı mi saklayacaksin?
----------Eklendi @ 05:00:25 ---------- Yazıldı @ 04:59:38 ----------
Ya da şifrelemek de senin için yeterli mi?
Konu şimdi dikkatimi çekti. Kurulmuş olan programı mi saklamak istiyorsun? Yoksa kurulmamış kartta sis uzantılı dosyayı mi saklayacaksin?
----------Eklendi @ 05:00:25 ---------- Yazıldı @ 04:59:38 ----------
Ya da şifrelemek de senin için yeterli mi?
Ne sakladığını merak ettim söylenmeyecek bişey mi
kurulmus bır oyunu saklayacagım mesela real football'u bır de telefondakı rehberı saklayacagım
----------Eklendi @ 14:17:37 ---------- Yazıldı @ 14:16:36 ----------
oyunlar ve rehber sadece
kilit kodu var zaten yaa benim amacım çoluk çocuk telefonu eline aldiginda oyunlari bulamasın rehberi de kurcalamasınlar diye
Telefonun ne modeli
----------Eklendi @ 15:37:48 ---------- Yazıldı @ 15:34:52 ----------
Bak ne buldum http://www.maxicep.com/s60-3rd-anti...gulamalari-kilitleyin-563700.html#post4012875
----------Eklendi @ 15:40:07 ---------- Yazıldı @ 15:37:48 ----------
HERŞEYİ GİZLE TÜRKCE SmartGuard.v2.00.S60v3.SymbianOS9.1.unsigned - Sayfa 8
----------Eklendi @ 15:41:01 ---------- Yazıldı @ 15:40:07 ----------
http://www.maxicep.com/s60-3rd-anti...-s60-3rd-sertifikali-yukle-kullan-269740.html
----------Eklendi @ 15:41:40 ---------- Yazıldı @ 15:41:01 ----------
http://www.maxicep.com/s60-3rd-anti...ianos9-x-unsigned-orijinal-turkce-323489.html
5730XM işte budur ustad teşekkürler !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?