waycell
Üye
merhaba arkadaşlar telefona format atacağım da birşey merak ediyorum eğer formatlarsam yazılım versiyonu düşer mi yoksa düşmez mi
Versiyon dusmez arkadasim
başka usb ile denedin mişimdi arkadaşlar e66 telofonuma flas ile türkçe dil pakedi yüklendikten sonra usb çalışmamaya başladı tamirci usb de sorun yok diyor ama çözüm de bulamadı ne yapmam lazım
hmm teşekkür ederim hiç yolu yokmu yani elimde şuan pc yok ve telefonumdan izlemek istedim flaş lite veya skyfire tarzı şeyler duydum bunun olabilitesi nedir yani bu programlar bir işe yararmı ?
merhaba arkadaslar ben menudekı dasyaları uygulamaları ve klasorlerı gızleyen bı program arıyorum uygulamalar bolumune baktım ama bulamadım mesela menudekı oyunlar klasorunu ya da ya da rehber uygulamasını gızlemek ıstıyorum bunun bı yolu ya da aradıgım gıbı bı program var mı sımdıden tesekkurler
telefona h.kartı alcamdal 16 gb h.karti olurmu n79 a
arkadaşlar telefonum mp4 videoları açıyo fakat bir film sitesi varLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdiye bir site var ordaki mp4 filmleri açmıyo core playerlada çalıştırmıyor.Real player ile denedim ses var görüntü yok
telefonumdan film veya dizi izlemek için ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?