Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

maxicep.com/symbian-s60v3-destek/s60v3-ile-ilgili-sorular-buraya-forumdan-bilmeyen-soruyor-bilen-anlatiyor-5-564191.html
şuraya bi el atabilir misin waycell şimdiden sağol

şimdi arkadaşlar e66 telofonuma flas ile türkçe dil pakedi yüklendikten sonra usb çalışmamaya başladı tamirci usb de sorun yok diyor ama çözüm de bulamadı ne yapmam lazım

ewet bir çok usb ile dendedim ama hiç birinde çalışmadı yani pc ya bağladığım zman bi hareketlilik olmuyo

Peki başka bir pc'de denedin mi? Bunu şundan soruyorum ya pc'nin usb'de bir arıza vardır ya da senin telefonda bir arıza vardır.

usb de sorun yok dedi tamirci ama neden çalışmadığınıda bulamadı bende acaba flastan kaynaklanan bi durum olabilir mi acaba diye düşünoyorum

Eğer hiç tanımıyorsa bir arıza vardır kesin. Telefona format attın mi

ewet hard format attım ama değişen bişey olmadı acaba tekrar flaş atsam düzelirmi 2nci kez flaş atmam tele zarar verir mi

Usb çalışmıyor diyorsun flash nasıl atacaksın

telefonumdan film veya dizi izlemek için ne yapmalıyım ?

Direkt izleyemezsin maalesef. Pc'ye indirip telefona atar coreplayer ile izlersin.

hmm teşekkür ederim hiç yolu yokmu yani elimde şuan pc yok ve telefonumdan izlemek istedim flaş lite veya skyfire tarzı şeyler duydum bunun olabilitesi nedir yani bu programlar bir işe yararmı ?

mstf_l

Üye
hmm teşekkür ederim hiç yolu yokmu yani elimde şuan pc yok ve telefonumdan izlemek istedim flaş lite veya skyfire tarzı şeyler duydum bunun olabilitesi nedir yani bu programlar bir işe yararmı ?

flash lite 4.0 ile izlenebilir ancak s60v3 teki 3.0dır sadece .swf oynatmak icindir skyfire ise symbiandan destegini cekti

arkadaşlar telefonum mp4 videoları açıyo fakat bir film sitesi var diye bir site var ordaki mp4 filmleri açmıyo core playerlada çalıştırmıyor.Real player ile denedim ses var görüntü yok

AHKE

Üye
telefona h.kartı alcamdal 16 gb h.karti olurmu n79 a

Aydem1r

Üye
merhaba arkadaslar ben menudekı dasyaları uygulamaları ve klasorlerı gızleyen bı program arıyorum uygulamalar bolumune baktım ama bulamadım mesela menudekı oyunlar klasorunu ya da ya da rehber uygulamasını gızlemek ıstıyorum bunun bı yolu ya da aradıgım gıbı bı program var mı sımdıden tesekkurler

Antivirus güvenlik bölümünde bestcrypto vardı bakar msın link veremiyorum

----------Eklendi @ 16:37:56 ---------- Yazıldı @ 16:37:24 ----------

telefona h.kartı alcamdal 16 gb h.karti olurmu n79 a

Bildiğim kadarıyla 8 gb oluyordu max.

----------Eklendi @ 16:38:31 ---------- Yazıldı @ 16:37:56 ----------

JulyPlayer denemelisin.

----------Eklendi @ 16:39:58 ---------- Yazıldı @ 16:38:31 ----------

telefonumdan film veya dizi izlemek için ne yapmalıyım ?

Net in hızlıysa julyplayer öneriyorum v3 uygulamalar > video oynatıcı da