waycell
Üye
bnde n79 var arkadasimdan sarki atmistim 10 tane falan o dosyalari tasidim klasöre ama hala msjlarda duruyor silmeye kalkinca genel. zaten kullaniliyor diyor onlari nasi silebilirim mesajlar hafiza kartinda
nokia e72 cep telefonum var ama arkadaslar bı problemım var telefonu aldım guncellemeden once tercıhler secenegındekı zıl seslerım gozukuyordu guncelledıkten sonra telefonum tercıhlerdekı zıl seslerını acmıyor mesaj seslerını acmıyom ama x-plore den baktım ve zıl seslerı var ama yok gosterıyor ve gec acılıyor bunun cevabını verırsenız sevınırım sımdıden tesekkurler
hala hack yapamadysan s60 3rd modifikasyon uygulamalarndan su konuya bak istersn.Sertifikasız-Flashsız EnBasit ve Sorunsuz Hackleme.bn n96 ve n79 hackledm.
arkadaşlar bende n73 telefonum var program yüklemek istediğimde sertifika hatası veriyo ne yapmalıyım
waycel arkadaş benim telim e65 teli hack ledim ama ngage yükleyemiyorum şöyle oluyo n gage dıklıyorum yükleniyo diyo sonra bilgiler geilyo devam diyorum sonra uygulama erişimi geliyo devam diyom sonra tekrar bilgiler geliyo devam diyom tekrar uygulama erişimi geliyo devam diyom sonra tekrar başa dönüyo bu olay nasıl yapıcaz helledersen sevinirim
programları sertifikalandırdıgım halde yuklenmiyor sertifika hatası wermıo ama guwenilmeyen kaynaktan alınan korumalı uygulama yuklenemez diye bi hata weriyo sebep ya da cozumu bilen war mı
Arkadaşlar N97 kullanıyorum You Tube'dan izlediğim videonun birisinde N97de elini sağ sol yaparak menülerde geziyordu.Bana yardım edermisiniz N97mi Iphone gibi yapmak istiyorum yatay geçişleri kullanmak istiyorum kısacası güzel bir görünüme ve kullanıma kavuşmam gerek
rompatcherda dosya erişimi için olan open4all.rmp yamayı aktif etmen gerekiyor[COLOR=aktif ettim yine aynı şe oluyor
rompatcherda dosya erişimi için olan open4all.rmp yamayı aktif etmen gerekiyor[COLOR=aktif ettim yine aynı şe oluyor[/QUOTE]
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşım upload ettiğim dosyanın içeriğindeki yamaları patches klasorüne kopyala installserver yamalarını tek tek aktif ederek program kurmaya çalış ben de öyle kullanıyorum hiç hacklemeden
e71 im var smartmovie yükledim 1 hafta sonra vidyoları açmamaya başladı programa giriyo ama vidyoyu tıklayınca pro. kapanıyo
e71 im var smartmovie yükledim 1 hafta sonra vidyoları açmamaya başladı programa giriyo ama vidyoyu tıklayınca pro. kapanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?