Symbianist
Üye
Veysel birşey denesek senle olur mu? Madem millete yardım ediyoruz aklıma yine birşey geldi de.----------Eklendi @ 00:12:10 ---------- Yazıldı @ 00:09:47 ---------- sendeKi Hacki zor telefonlardan ya hani ondan sana soruyorum.
abi merhaba sana bir şey sorucam bende nokia e72 var maili kurmaya çalışıyorum olmuyor kuruluyoken tekrar mail menüsene gidiyorbirde versiyonm v31 ama yenisi yüklemek istiyorum ama güncelle diyorum bir şey bulmuyor yardım edermisin ?
Selamlar e55 telefonum son gelen ovi maps güncellemesiyle konumumu bulamıyor. Bir önceki versiyonda gayet güzel çalışıyordu. Navigasyona acil ihtiyacım var, yardımcı olursanız sevinirim.
abi yemin ediyorum bidaha nokia alırsam bi güncelleme yapıcak 2 saat bekletti şuan hayla bekliyorum böle nalet firmanın aldığı paralar zıkkım olsun aldığı paralara anca alırsam meegolu alırım o kadar wp7 yada symbian olursa bidaha zor alırımbendeki e 72 dede aynı problem var kurulum yapmıyor hiçte üstünde durmadım lazım olmadığından ovi suite indir kur 71.04 e kendi yükseltiyor şarjın dolu olsun
Selamlar e55 telefonum son gelen ovi maps güncellemesiyle konumumu bulamıyor. Bir önceki versiyonda gayet güzel çalışıyordu. Navigasyona acil ihtiyacım var, yardımcı olursanız sevinirim.
abi hayla bekliyorum böle bir şey olamaz bari çıkartiyim dicem fişi telefon bozulacak nasıl olucak bu iş anlamadım abi yqardım et
abi öyle böyle yaptım yardımların için sağol sana bir şey sorucam hani modlar var ya work ve personal onlar ne işe yarıyor işi seçsem ne fayda verir personalı seçsem ne fayda gelir bana bi yardım edermisin.Bide bi simge var altta [> bunun sola kaymışını düşünbuna benzer birşey neyi anlatıyor acaba bir türlü o simge gitmedi son sorumu soriyim sonra bidaha seni rahatsız etmicem türkçeleştirme nasıl olucak bir türlü bulamadım programını şimdiden teşekkürler ...
n79 war sesi az bı program ltfn abi
merhaba konuda açtımda soruları cevaplıyormussunuz yazıyım burayada dedim bende e72 var son sürüm güncel sürüm yüklü ama bende n8 deki gibi mesajlarımın oturmlar halişnde gözkmesini istiyorum yardım ederseniz szevnrm
e5 telefonumu tv ye bağlayabilirmiyim acaba ?
teknik özelliklerinde böyle bişey yok nette araştırdım ama bişey bulamadım arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?